Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
Realist bunu yazdı
güzel olmuş hacı,
çetecilik oyunu yapsaydın daha çok ilgi çekebilirdi,yeni nesil gençler bu işlerle daha ilgili..
çekirdekten önce cepçilik hırsızlık, uyuşturucu satıcılığı sonra adam vurma,çete liderliği vs. diye seviyelenirdi.
:d :d :d evet abi haklısın.
Ama biraz farklı biraz da kafa zorlayan şeyler olsun istedim, bakalım daha gelişiyor. Nereye doğru devam eder onu ben de tam bilmiyorum valla :) Sizlerin düşünceleri, önerileri önemli.
Teşekkür ederim. -
son günlerde mesai arasında girdiğim bir oyun var, fazlasıyla iyi AI: https://github.com/dimartarmizi/web-flight-simulator
senin oyuna da göz atacağım ama şirkette oynaması zor :d -
ershn bunu yazdı
son günlerde mesai arasında girdiğim bir oyun var, fazlasıyla iyi AI: https://github.com/dimartarmizi/web-flight-simulator
senin oyuna da göz atacağım ama şirkette oynaması zor :dDönüşlerini mutlaka bekliyorum hocam, çok teşekkür ederim.
-
Aldığımız gelişimler bir işe yarıyor mu?
Bir sürü geliştirme aldım ve gelir oranı yükseldi ancak İlk Müşteri Toplantısı görevinin fiyatı hep aynı kaldı.
hatta 3. görev slotu şeyi aldım. 3. slot açılmadı.
aldığım sosyal medya pazarlamacısının para kazandıran bir katkısı olmadı.ben mi yanlış düşünüyorum
--
bankadan kredi çektim görev başarımı gelmedi
--
güç skoru nedir? nasıl kazanılıyor? itibar başka birşey mi? Çok fazla kazanılacak şey var. xp, güç, itibar .. bunların farkı ne?
NoktaliVirgul tarafından 30/Mar/26 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
eposta alamıyorum hacı kayıt gelmedı , suna google logın sv social login koysana cok buyuk kolaylık oluyor
-
gmail onay kodu gelmiyor.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Bir sürü geliştirme aldım ve gelir oranı yükseldi ancak İlk Müşteri Toplantısı görevinin fiyatı hep aynı kaldı.
aldığım sosyal medya pazarlamacısının para kazandıran bir katkısı olmadı.ben mi yanlış düşünüyorum
--
--
güç skoru nedir? nasıl kazanılıyor? itibar başka birşey mi? Çok fazla kazanılacak şey var. xp, güç, itibar .. bunların farkı ne?
bankadan daha çok kredi çekmek için ne gerekiyor?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
--
--
Çok haklısın bunlar için toplu bir bilgilendirme alanı lazım olacak.
Şu an para kazandıran şeyler Çark , Bonus, Görevler ve Projeler hocam.
Bunu not aldım, detaylı anlatıma sonrasında yer vereceğim. Sağ olasın. -
Ağalar tüm hesapları manuel onayladım, giriş bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz.
Mail onay kısmına sonradan detaylıca bakacağım. -
arena'da pvp işlemi tamamlandı ama sonuç açıklanacak diyor hala.
---
tamam açıldı
NoktaliVirgul tarafından 30/Mar/26 12:22 tarihinde düzenlenmiştir