Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
ershn bunu yazdı
oyun güzel ama her şeyin sol panelde toplanması beni biraz yordu açıkçası. bazı şeylerin tek başlıkta toplanması, o başlığa tıkladıktan sonra alt dalları tek ekranda görmek daha iyi olabilirmiş.
bir de the crims gibidir diye düşünmüştüm çok yavaş akıyor açıkçası bir yerden sonra sıkılıp sekmeyi kapattım, sonra dönmeyi unuttum.Çok doğru hocam, ben bile her defasında aşağı scroll etmekten fıttırcam :d
Bana varsa örnek ( oynadığın oyunlardan vs. ) yada görselde bir dökümanın varsa paylaşabileceğin çok sevinirim.
UX ve UI konusunda, Claude ve GPT kopyala yapıştır kafasındalar. Hep özgün diye aynı panel / tasarım örnekleri çıkartıyorlar. -
C_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdı
oyun güzel ama her şeyin sol panelde toplanması beni biraz yordu açıkçası. bazı şeylerin tek başlıkta toplanması, o başlığa tıkladıktan sonra alt dalları tek ekranda görmek daha iyi olabilirmiş.
bir de the crims gibidir diye düşünmüştüm çok yavaş akıyor açıkçası bir yerden sonra sıkılıp sekmeyi kapattım, sonra dönmeyi unuttum.Çok doğru hocam, ben bile her defasında aşağı scroll etmekten fıttırcam :d
Bana varsa örnek ( oynadığın oyunlardan vs. ) yada görselde bir dökümanın varsa paylaşabileceğin çok sevinirim.
UX ve UI konusunda, Claude ve GPT kopyala yapıştır kafasındalar. Hep özgün diye aynı panel / tasarım örnekleri çıkartıyorlar.vakit bulursam haftasonu thecrims ekranlarını paylaşırım hocam, sen ershn kullanıcısına 1m TL kadar bi borç bağış yap işimizi görelim önce başka türlü büyüyemeyiz xdxd
-
ershn bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdı
UX ve UI konusunda, Claude ve GPT kopyala yapıştır kafasındalar. Hep özgün diye aynı panel / tasarım örnekleri çıkartıyorlar.vakit bulursam haftasonu thecrims ekranlarını paylaşırım hocam, sen ershn kullanıcısına 1m TL kadar bi borç bağış yap işimizi görelim önce başka türlü büyüyemeyiz xdxd
İşlem tamamdır hocam, tamamdır valla iyi olur sevinirim :)
-
C_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdı
İşlem tamamdır hocam, tamamdır valla iyi olur sevinirim :)
eyv hocam <3
-
nerden sardık arkadaş ya :) 5000 nedir aga azcık yüksek başasaydık :D bir sıfır fazla koyamadınızmı elinize sağlık genede :)
-
DeTr bunu yazdı
nerden sardık arkadaş ya :) 5000 nedir aga azcık yüksek başasaydık :D bir sıfır fazla koyamadınızmı elinize sağlık genede :)
:):) Destek Talebi var sistemde hocam, TBT yaz yeter mesaj olarak :) 100.000 hesabında.
-
C_e_Z_a bunu yazdıDeTr bunu yazdı
:):) Destek Talebi var sistemde hocam, TBT yaz yeter mesaj olarak :) 100.000 hesabında.
eyw Hocam yolladım bile :D
-
Site startupgames.com 'da aktif olarak canlıya alınmıştır.
Dönüşleriyle destek olan tüm arkadaşlara candan teşekkür ederim. -
- Sosyalleşme alanı olarak sohbet ve arkadaş ekleme özellikleri getirildi.
- Dil dosyalarında güncellemeler yapıldı, bazı bildirimlerde gelen ingilizce slug terimler değiştirildi.
- Referans alanı geliştirildi, artık sizlerin referans bağlantıysıyla üye olanlardan değil - tıklamalardan da altın kazanabileceksiniz. ( Tek ip tıklaması 24 saate bir geçerli olacak şekilde kurgulandı. )
- İş Dünyası'ndaki borsa / iştirak / ortaklık ve temettü dağılımı kurgusu ve işleyişi geliştirildi. Simülasyon süresi hafta / gün ve saat olarak tüm görev ve projelerde geçerli hale getirildi. -
sen bu konus kazandaki videolardan gelir elde edebiliyormusun yoksa keyfe keder mi ekledin