Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
hocam mesaj attım, oyun içinden.
sol panel muazzam olmuş. gelir-gider gördüğümüz bir sekme vardı onu bulamadım, kaldırmışsın galiba o da iyiydi. bir de içeride daha fazla zaman geçirmemiz için bir şeyler eklenebilir diye düşünüyorum. mini görevler vs gibi. -
Şirketim GREYW halka arz olmuştur, alan kazanır diye düşünüyorum YTD :))
-
ershn bunu yazdı
sol panel muazzam olmuş. gelir-gider gördüğümüz bir sekme vardı onu bulamadım, kaldırmışsın galiba o da iyiydi. bir de içeride daha fazla zaman geçirmemiz için bir şeyler eklenebilir diye düşünüyorum. mini görevler vs gibi.Menü düzenlemeleri tekrar elden geçirildi hocam.
Mobil & Masaüstü tasarımı elden geçirildi.
Şu an cron işleyişi düzenlendi, 22 farklı cron işlemi tek bir orkestra şefine bağlandı :)
Gözle görülür pek sorun kalmadı gibi ama yine de denk gelirse mutaka bildirin.
Ayrıca, ne gibi zaman geçirecek ufak tefek şeyler mesela? Aklınızda ne var, neler olabilir? -
C_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdı
sol panel muazzam olmuş. gelir-gider gördüğümüz bir sekme vardı onu bulamadım, kaldırmışsın galiba o da iyiydi. bir de içeride daha fazla zaman geçirmemiz için bir şeyler eklenebilir diye düşünüyorum. mini görevler vs gibi.Menü düzenlemeleri tekrar elden geçirildi hocam.
Şu an cron işleyişi düzenlendi, 22 farklı cron işlemi tek bir orkestra şefine bağlandı :)
Ayrıca, ne gibi zaman geçirecek ufak tefek şeyler mesela? Aklınızda ne var, neler olabilir?pc başındayken yapılacak ufak görevler. madem şirket yönetiyoruz biraz uluslararası ortak aramak için ??? ihtimalli seçenekler olsun, yatırım almak için başvuru yapalım bu süreçte bize basit görevler ya da zor görevler versin buna bağlı olarak yatırım turuna çıkalım falan. 3 günlük görevleri alıyorum projeleri seçiyorum mevcut parayla yatırımı yapıp kapatıyorum mesela sekmeyi. :D
-
ershn bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıershn bunu yazdı
Ayrıca, ne gibi zaman geçirecek ufak tefek şeyler mesela? Aklınızda ne var, neler olabilir?pc başındayken yapılacak ufak görevler. madem şirket yönetiyoruz biraz uluslararası ortak aramak için ??? ihtimalli seçenekler olsun, yatırım almak için başvuru yapalım bu süreçte bize basit görevler ya da zor görevler versin buna bağlı olarak yatırım turuna çıkalım falan. 3 günlük görevleri alıyorum projeleri seçiyorum mevcut parayla yatırımı yapıp kapatıyorum mesela sekmeyi. :D
Mantıklı evet, ileriye dönük güncellemeler içine bunları da not alıyorum hocam.
-
Artık stabil versiyon hazır :)
- Ana sayfa tamamen güncellendi, oyun içi canlı veriler ( borsa ve halka arz şirketler vb. ) yansıtıldı.
- Oyun içi ekran görüntüleri ve anlık doğru istastistik verileri eklendi.
- Ufak ufak bölüm / level bilgileri, görev bilgileri, özelliklerden bahsedildi.
- Nasıl Oynanır? alanı tamamen ve kapsamlı biçimde değiştirildi. SSS mantığı ile ilk ziyaretçisinden level 20'ye kadar olan kullanıcıların merak ettiği tüm konuları bulabileceği kapasitede düzenlendi.
- İlk 5 level için bilgi balonu / ekran yönlendirmeleri eklendi. İlk aşamada şunu yap, bunu tamamla, şuna göz at tarzında bilgi balonları ve notlarıyla yönlendirme sağlandı.
- Sigorta sistemi geliştirildi, süreli ve kapsam yüzdeki sigortalar aktif :)
- Doğal afetler olası kurgulaması daha mantıklı ve daha gerçekçi yapıldı.
- İşten çıkış, personel bilgi sızdırma vb. gibi entrika olayları eklendi.
- Gelirlerin takip edildiği alan şeklinde, detaylı olarak giderlerin takip edildiği alanda oluşturuldu.
- Vergi sistemi daha net kurgulandı :d
Benden bu kadar :) Herkese iyi oyunlar, ilgi gösteren arkadaşlara da can-ı gönülden teşekkürler :) -
taşınmazlarım silinmiş ama en azından başında ödediğim parayı geri verebilirdi devlet
DEVLET BİZE BAKMİYİR
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
taşınmazlarım silinmiş ama en azından başında ödediğim parayı geri verebilirdi devlet
DEVLET BİZE BAKMİYİR
Bunun sebebini sonradan ben de araştırınca öğrendim,
Üstüste meydana gelen doğal afetlerde onarılmayan taşınmazlar kalkıyor. Yani deprem / sel vb. tüm varımızı yoğumuzu alıyor elimizden arkadaşlar :)
O yüzden, felaketler daha mantıklı zemine çekildi - büyük kayıplar için de sigorta sistemi geldi.
Giden gitti ağalar... -
Bekleyen Vergi Borcu70,724,486 ₺Bu nedir ya? Sadece param olduğu için mi vergi ödüyorum? gelirden almıyor mu vergiyi?Mesela iştiraklerim+taşınmazlarım+vs vs 'den hesaplanan günlük şu kadar geliyor ya. Oradan işçilerin maaşlarını ve başka giderleri düşsün. aylık olarak ona vergi ödeyelim.
----
güvenlik merkezi gibi krizleri yönetecek bir sistem yok mu? sosyal medya yöneticimizin olması krizleri engellemez mi yada gelişmiş sosyal medya yöneticisi alsak krizi engellemez miyiz? gelişmiş IK'cı alsak şirket içi entrikaları azaltmaz mıyız?
para kaybetmektense itibar kaybetmeyi tercih ederim - george arçelik
NoktaliVirgul tarafından 10/Nis/26 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
NoktaliVirgul bunu yazdıBekleyen Vergi Borcu70,724,486 ₺Bu nedir ya? Sadece param olduğu için mi vergi ödüyorum? gelirden almıyor mu vergiyi?Mesela iştiraklerim+taşınmazlarım+vs vs 'den hesaplanan günlük şu kadar geliyor ya. Oradan işçilerin maaşlarını ve başka giderleri düşsün. aylık olarak ona vergi ödeyelim.
----
güvenlik merkezi gibi krizleri yönetecek bir sistem yok mu? sosyal medya yöneticimizin olması krizleri engellemez mi yada gelişmiş sosyal medya yöneticisi alsak krizi engellemez miyiz? gelişmiş IK'cı alsak şirket içi entrikaları azaltmaz mıyız?
para kaybetmektense itibar kaybetmeyi tercih ederim - george arçelik
trilyon milyar milyon varlığa sahip büyük Hilmi'nin kafaya taktığı tutara bak :d :d :d
Abi o kadarını da öde be ,öde valla nolacak bee .d
Vergi kazanç / varlık bazlı olarak 3 şekilde alınıyor.
%2, %1 ve %0.5
Az daha zorlarsan mal varlığın çıkacak ortaya .d :d