folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )

Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

sen bu konus kazandaki videolardan gelir elde edebiliyormusun yoksa keyfe keder mi ekledin

tamamen keyfe keder, alan boş kalmasın diye ve sistemi kullanmak isteyenler canlı canlı görebilsin işleyişi diye hocam.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yatırım slotundaki slot sayısı bence kesinlikle artması 

midas ta 50 tane hisse al sat yapyoz gerektiğinde :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

yatırım slotundaki slot sayısı bence kesinlikle artması 

midas ta 50 tane hisse al sat yapyoz gerektiğinde :) 

Evet, Borsa alanında onları arttırmayı ben de planlıyordum hocam. 
    Bunu not ediyorum, teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

* Vergi sistemi geldi :D
    * Taşınmaz satın alma geldi. ( Dükkan,Otel, Fabrika ve bilimum taşınmazlar ) 
    * Tüm gelir dökümünün yer aldığı detaylı bir Kazanç Geçmişi sayfası geldi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

taşınmazlar olayı güzel olmuş

vergiyi beğenmedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

borsada likidite sorunu var. emir iletimleri çok kısıtlanmış. burası bozulmuş malesef.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

borsada likidite sorunu var. emir iletimleri çok kısıtlanmış. burası bozulmuş malesef.

Hocam selamlar,

Oralara reel piyasayla eş değer kurallar getirildi, büyük meblağlara sahip yatırımcılar için evet limitler çok ufak kalıyor ama henüz başında olanların da yatırımlarla ekosisteme katılabilmesi için şimdilik sınırları ( 500.000 TL tek seferlik işlem sınırı, %3 günlük hisse satış limiti vb. ) koymak zorunda kaldım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Ekosistemde yeni bir kurgular hayata geçirildi, canlıda henüz sonuçlarını net şekilde görebilmek için birkaç gün ( oturana kadar 1 hafta gerekecektir. ) geçmesi lazım.

- Kriz merkezi menüsü getirildi. Burada mali krizler / yönetim krizleri / çalışan ihanetleri & istifaları kurgulandı. Bunlar tabi zamanlanmış görev olarak ayarlandığı için henüz panellerde gözle görülür sonuçlar yok.
    - Skandal ve denetimler menüsü getirildi. Burada MASAK ve SPK benzeri kurumların denetimlerinde usulsüzlük, spekülasyon,aşırı borçlanma / aşırı sermaye artışı vb. konularda para cezaları ve varlık dondurma / bloke etme özellikleri getirildi.
    - Ve görülmeyen arka planda ; 5 farklı felaket senaryosu devreye alındı. 48 saate kadar süren bu durumlarda %15-35 arası portföy kayıpları ( 1 saat süresince ) yaşayabilirsiniz. Yaşamayabilirsiniz de :) Yangın, su baskını , deprem vb. doğal afetlerde var olan taşınmazlarınız %2 oranında zarar görebilir. Bu genelde değer kaybı ya da kira geliri kaybı olabilir.

Şimdi efenimm vay ben vergi istemem, vay kazanç odaklı bir oyunda felaket / kriz / skandal ne alaka diyebilirsiniz.
    Ama oyun aynı zamanda bir sümilatör, amacım da reel hayata adapte birşeyler ortaya koyabilmek ve sürdürebilir bir ekosistemi ortaya koyabilmek :)

Düşünce, fikir ve önerilerinizi titizlikle inceliyorum, emin olun. 

Sağlıcakla kalın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

2,850,000 ₺ görev parası geldiğini söylüyor, görev de tamamlanmış ama hesapta para yok... bir bug oldu galiba.

hocam bi de allaşkına sol paneli 5-6 başlık altında topla açılır kapanır şekilde yap kör olcam xd

ershn tarafından 08/Nis/26 00:24 tarihinde düzenlenmiştir

Allah Türktür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

2,850,000 ₺ görev parası geldiğini söylüyor, görev de tamamlanmış ama hesapta para yok... bir bug oldu galiba.

hocam bi de allaşkına sol paneli 5-6 başlık altında topla açılır kapanır şekilde yap kör olcam xd

Yeni güncellemelerle ilgili olabilir hocam o, 22 farklı cron var sistemde :) şu an görünen stabil ama kazanç eksiltme durumu kesinlikle o güncellemelerle ilgili, çünkü geçmişe dönük düzeltmelerde yapılıyor. Bana siteden tbt başlıklı bir mesaj at ve istediğin miktarı sadece :)

Tamam :))  menüye bugün bakcam hocam. Çok teşekkür ederim ederim geri dönüşler için. 

Toplam Hit: 5038 Toplam Mesaj: 119
oyun tarayıcı oyunu