folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

tahribat tahribat gençliğimin doruk noktası.. hey gidi günler yaw...:D
    biriyle msnde konuşoduk. çocuk benle bi 10 15 dk konuştuktan sonra artık ne dediğimi hatırlamıyom sen tbt den misin dedi ondan sonra tbtli oldum.:D yaklaşık bi 4 ay üye olamadım. didindim uğraştım üye olmak için ama nafile.en sonunda tosun arkadaşımla tanıştım onda fazladan bi kullanıcı varmış birini bana verdi. uzun bi süre onla takıldım ama kendi nickimle girememek üzüyordu beni yaw.uzun bi ayrılıktan sora tekrar kavuştuk ve en sonunda bugün kendi adımla üye oldum çok mutluyum vede coşkuluyumm..::

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bigun birisi demişti bi kufur sayacı falan war die  bi girdim nası bi yer lan bura dedim. siktir et sayacı falan dedim uye oldum ocak 2006dan berri burdayım dewamlı giriom. baska takıldıgım hiçbi site de yok. ihtiyac duymuom. buarada halada yuklemedim holyone kufur sayacını

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ben daha ilkokuldayken abim giriyordu bu siteye bomba yapımları var felan diyordu .sonra ben ortaokula girince çok araştırdım "tahribat diye bir site vardı abimin girdiği nerde o ya" diye.sonra bir gün adres kısmına www.tahribat.com yazdım belki açılmıştır diye ve hemen abime de haber verdim üye olduk. sonra ben birileriyle takışıp banlandım siteden ben banlanınca abim de üyeliğini açamadı bizim bilgisayardan:D sonra site tekrar kapandı tekrar açılınca da bu kez abim bana haber verdi .bir de eski üyeliği varmış yedek onu verdi bana şu an da onun üyeliğini kullanıyorum zaten.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

tahribat savsağı hacklemiş, bize de mail atmıştı. ordan tanıştık :)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

ferenn bunu yazdı:
    ----------------------------- bu neco(hp32 adam habire nick değiştiriyo yetişemiyoz) okulda muhabbet ederken tahribat a takılıyom gir bi bak falan dedi girdim hoş güzel dedim üye oldum -----------------------------

olm saklanıoz heralde.

benimde hacilarım sağolsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ilk 2003te üye oldum sanırsam sonra site kapandı taa 2005 aralıkta aklıma geldi tekrar eski nicki unuttuğumdan dolayı yeniden üye oldum...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    Walla ben  kahkaha.com diye bir orun sitesine taklıordum :) bundan  4 5 sene önce filan :)) sona orda birisi ile tanişitim kanalindedesi diye birisi mesut abi idi antalyali bi adam . sonra o pc ile iligi bişiler sordu bana bende hiçbir bilgim yok vs o zaman bişey bilmıyoruz :) hack filan ne demek oldgunu bilmıyorum o bana tafsiye etti burayı tahribat.com diye :) sona girdim üyelık filkan hiç bişi yok öyle o gun bugundur bakarım bazen ayda bir gelirdim eskıden son 2 senedir sürekli gelir oldu ve üyelık almiştim :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

sağolsun reel_kurd denilen şahsiyet dedi takıl süper bir sitedir felan.Dedi ortam süper paylaşım süper :D bende hemen takıldım siteye üye olmadan önce reel_kurd te kfüür sayacı vardı onu gördükten sonra çok etkilenmiştim yaws:d diyordumki adamlar ne programlar yapıyoor:D

İyiki söylemiş ya demesdi kendi halimi düşünemiyorum!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

cehennem.com'lu dönemlerdi sanırsam tam tarih diyemeyecem ama 2003 civarı senelerde daha tek ton mavi tasarımdı (belki kronolojide hata vardır sallıyo demeyin sora) menüler felan böle oynaşıyodu gugıldan bulduydum bide böle her bi bok serbest bi forum dedim lan deyşik bişey. neyse net cafelerde sürtüyoruz daha orta 1 orta 2 deyiz. paso diskete döküman çekip evdeki külüstürde okuyoz. ilk tahribat'ım denyo launchla kendi pws'mi (iis'nin dedesi) hacklemek olmuştu :D pc donmuştu felan. sonra geçen yaz değil ondan önce ki yazdı snaırsam 2005 yazı galeba açıldı eskiden kalan iki accountumda kapanmıştı çünki netten uzak kalmıştım bi süre öle bebeydikte daha. yeni accountla girdik siteye. buydu yani :)

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ID   Yetki   Kullanıcı AdıKayıt TarihiSon Giriş Tarihi
    353810renegadealien3/23/2003 6:30:00 AM3/31/2007 7:54:00 PM

Yıl 2003.. Bi internet cafe kuruyorum... Orada bir eleman vardı umut die... Ozamanlar daha bilmioruz hack fln, full donanım network fln uğrasşıoruz... Cocukda bi program gördüm ismi hard formatter... Dedim banada versene, Gir tahribat.com sitenin ismi dedi..

Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..

Sonra bi ihtilal sırasında yönetime girdim, sonra zaten milletle kardeş olduk, defalarca görüştük buluştuk fln..

Şimdi burayı yönetioruz işte :)

Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 8265 Toplam Mesaj: 62