folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

En eski dönemlerinden beri biliyorum.Fakat sürekli kapanıp kayboluyordu ortadan.İşte 2 sene önce cwde takılırken gördüm.Tahribat.com açılmış diye :D Sonra hemen üyelik aldım.O gündür burdayız.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

basket oynadıgımız bir abi vardı (liseli nickli mürid)...ondan duydum bi gireyim dedim...3-4 ay ziyaretciydik sonra üye oldum

bazı beklenmedik rastlantılar ve olaylar o çok uzak görünen şeyi birden bire tutulabilecek kadar yakınıma getiriverdi... bende uzanıp tutuyorum, hepsi bu... 

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek

Bir Siteye index atılmıştı.Bir girip bakayım dedim 6 - 7 ay Ziyaretçi olarak takıldım sonra bir gün uyelik alımı açıldığını fark ettim alayım dedim çömez olarak başladık : )

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    renegadea.. bilmem ne bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..

hoca yazını okurken isko gibi konum silindi tahribatı hackledim hacker oldum diceksin sandım :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Aynen bende zumsuk gibi savsak'la başladım.Sonra işte orada baya bi kendini geliştirememe olayları olduğunu ve üyeliklerinde zeka kat sayılarında baya bi düşüş olduğunu gördüm :)ve öss'nin birşeyler yapma yetkisini benden aldığından dolayı , çok eskidn beri olmasada , eskidn beri bildiğim , takıldığım ve thbt'ye geldim.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54

rene gecen gün bende bu arkadaşı soracaktım:)

http://tahribat.com/madalyalar.asp madalyası olan arkadaşlar merak ettim kim kim felan filan ama umutcan arkadaşı hiç görmedim daha önce konularda:) son actıgı konulara baktım hiç konu açmamış:)merak ettim hatta  başlık acacaktım kim die:) bilgisayar dondu felan ve sona unuttum:)

daha önce bir şiir sitesi'ne cok takılıyordum halada takılıyorum oraya ama eskisi kadar deil:) kullandıgım nick diablo'ydu ozaman tam olarak hatırlamıyorum neyse:)esohbet kanalında bilgisayar,internet hakkında  konuşuyorduk ozelime biri geldi hackten  felan anlarmısın dedi yok dedim ..vs muhabbet ettik bana tahribat.com'a takıl dedi güzel site ..vs ve browser'i acıp tahribat.com yazıp enterladım ve sonra cıkamaz oldum:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Komşunun oğlu gösterdi amk:D ama üye diilmiş kendisi mal:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    ben ilk turkishboyz daydım sonra tahribat ı duydum burda 1-2 ay ziyaretçi takıldım sonra da üye oldum..turkishboyz da kapandı zaten nedeni hatırlamıyorum..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    GolgeleR 10/1/2005 11:34:00 AM 3/31/2007 9:17:00 PM

Photoshop merakım baya çoktu..
    arkadaş bana burdan sürekli designerin resimleri felan gösteriodu..
    o zaman kefalet vardı galiba tam hatırlamıyorum bende üye olmustum..
    tahribattan photoshop ile ilgili çok şey öğrendim zamanında =)

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    ya _CJ_ nickli birisi vardı o vermişti ya da bir sitede görmüştüm(aklımda bi kaç site adresi var ama tam hatırlamıyorum hangisi )

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 8293 Toplam Mesaj: 62