Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)
-
En eski dönemlerinden beri biliyorum.Fakat sürekli kapanıp kayboluyordu ortadan.İşte 2 sene önce cwde takılırken gördüm.Tahribat.com açılmış diye :D Sonra hemen üyelik aldım.O gündür burdayız.
-
basket oynadıgımız bir abi vardı (liseli nickli mürid)...ondan duydum bi gireyim dedim...3-4 ay ziyaretciydik sonra üye oldum
bazı beklenmedik rastlantılar ve olaylar o çok uzak görünen şeyi birden bire tutulabilecek kadar yakınıma getiriverdi... bende uzanıp tutuyorum, hepsi bu...
-
Bir Siteye index atılmıştı.Bir girip bakayım dedim 6 - 7 ay Ziyaretçi olarak takıldım sonra bir gün uyelik alımı açıldığını fark ettim alayım dedim çömez olarak başladık : )
-
renegadea.. bilmem ne bunu yazdı:
-----------------------------Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..
-----------------------------
hoca yazını okurken isko gibi konum silindi tahribatı hackledim hacker oldum diceksin sandım :D
-
Aynen bende zumsuk gibi savsak'la başladım.Sonra işte orada baya bi kendini geliştirememe olayları olduğunu ve üyeliklerinde zeka kat sayılarında baya bi düşüş olduğunu gördüm :)ve öss'nin birşeyler yapma yetkisini benden aldığından dolayı , çok eskidn beri olmasada , eskidn beri bildiğim , takıldığım ve thbt'ye geldim.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)
http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54
-----------------------------
rene gecen gün bende bu arkadaşı soracaktım:)
http://tahribat.com/madalyalar.asp madalyası olan arkadaşlar merak ettim kim kim felan filan ama umutcan arkadaşı hiç görmedim daha önce konularda:) son actıgı konulara baktım hiç konu açmamış:)merak ettim hatta başlık acacaktım kim die:) bilgisayar dondu felan ve sona unuttum:)
daha önce bir şiir sitesi'ne cok takılıyordum halada takılıyorum oraya ama eskisi kadar deil:) kullandıgım nick diablo'ydu ozaman tam olarak hatırlamıyorum neyse:)esohbet kanalında bilgisayar,internet hakkında konuşuyorduk ozelime biri geldi hackten felan anlarmısın dedi yok dedim ..vs muhabbet ettik bana tahribat.com'a takıl dedi güzel site ..vs ve browser'i acıp tahribat.com yazıp enterladım ve sonra cıkamaz oldum:)
-
Komşunun oğlu gösterdi amk:D ama üye diilmiş kendisi mal:D
-
ben ilk turkishboyz daydım sonra tahribat ı duydum burda 1-2 ay ziyaretçi takıldım sonra da üye oldum..turkishboyz da kapandı zaten nedeni hatırlamıyorum..
-
GolgeleR 10/1/2005 11:34:00 AM 3/31/2007 9:17:00 PM
Photoshop merakım baya çoktu..
arkadaş bana burdan sürekli designerin resimleri felan gösteriodu..
o zaman kefalet vardı galiba tam hatırlamıyorum bende üye olmustum..
tahribattan photoshop ile ilgili çok şey öğrendim zamanında =) -
ya _CJ_ nickli birisi vardı o vermişti ya da bir sitede görmüştüm(aklımda bi kaç site adresi var ama tam hatırlamıyorum hangisi )