folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tarihin En Büyük Lideri Hz. Muhammed

Tarihin En Büyük Lideri Hz. Muhammed

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GM_HACK
    GM_HACK's avatar
    Erkek
    şüphesi olan warmı kı :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı:
    -----------------------------

haklı olduğum bir konuda haklı çıkartmama gerek yok düzeltmene laf söylemek için yazmadım o lafı sadece saçmalamışsın lafına yazdım. Saçmalayanın sen olduğunu belirtmek için. Yanlış anlaşılan cümle kurupta daha sonra saçmalamışsın tarzı laf söylediğin için yazmıştım ama anlayan nereden :)

Neyse bu saatten sonra sana birşeyler öğretmeye çalışacak değilim çünkü çok cocukça cümleler ile yok böyle yok şöyle diyorsun.Türkçeyi daha doğru kullanman dileğiyle.  Bu son mesajımdı sevgilerimle :) 

hep öyle olur zaten :) siz üstün olursunuz, karşınızdakiler çocuk olur.özellikle saçmaladığınız yüzünüze vurulunca : )
    o kadar mutluyum ki bu akşam, seninle uğraşamayacağım.yazdığım şey kendi görüşümdür dedim ben.konu orda kapanlamıydı.ama amacın uzatmak ve tartışma ortamına sokmak olduğu için, kapanmaması doğal.
    ve bir dipnot : senden birşey öğrenmek gibi bir ihtiyacım yok.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

ben Ateist im ben Türkiye nin dininin değişmesinden yanayım yoksa gelişemeyeceğiz bildiğiniz üzere nerde geri kalmış ülke bak dinine müslüman

biz öyle olmamalıyız zaten diğer arap ülkeleri gibi deil herkez %50 müslüman nasıl diyim içkime kumarıma karışmayın zina mıda yaparım kızlıkta bozarım

namazımı da kılarım türkler böyle o yüzden müslümanlık bizim ırk ımıza uygun deil ilerde kırılır bu zihniyet rahatlarız , bi gün sizde umarım doru yolu bulur Din Yanılgısını yenersiniz.... 

Tabi sen buluş yaptın sen yeni bişi icad ettin, müslümanlar da geldi engel oldu di mi?

El insaf kardeşim ya, bana bir tane örnek ver müslümanların bilime engel olduğuna dair..

Hangi araştırma islam alimleri yüzünden durdurulmuş ki şimdiye kadar?..

Siz araştırmayın, gelişmeyin,ilerlemeyin.. Sonra çamuru müslümanlığa atın...

Bu arada hatırlatmak isterim, İran da Müslüman bir devlet, ama şu anda çoğu avrupa devletini 3 kez cebinden çıkarır.. (Biz de dahiliz)

kadınları 2. sınıf sayan bilim e hiç destek olmayan (taaaaa yüz yıllar öncesini anlatmayın bana o zaman karanlık çağ wardı )

bir dindir müslümanlık dininizi bilin ona göre konuşun,,,,, ama siz onu da beceremiyorsunuz bu konuyada artık cvp vermiyorum haklı oldum yerde

sizin gibiler yüzünden fazla açılıp sora ceza alıyorum HAKSIZ SINIZ bunu bilin yeter.. gerisini bilmesenizde olur

DIN= insanları kontrol aracı... 

Yahu Panxer Kardeşim bir Zamandan beridir İzlemliyorum, Malüm Forumda Yazılarını Takip ettiğim İnsanlardan Birisin, Ne Olduda Bu Günlerde Bu Kadar İslama Sataşıyorsun Anlam Veremiyorum yahu. Bırak Kontrol Aracı Veya Değil Sanane yahu, Sonrada Ortalık Karışıyor.

Kişiler Kontrol Edilmekten yada Kendisinin Dahil Her şeyin bir Sahibi olduğunu Düşünmekten Hoşlanıyor, Rahatlıyor Belkide Akılsızlıkla Bağdaştırılabilecek Türlü Çılgınlıkları Din Kisvesi Altında da Yapıyor olabilirler. Amma Senin Hakkın Yokturki Kimseye Sen Dincisin Bak O Kaka demeye. 

Kesinlikle Aklı Selim Bir İnsan Olduğuna Emin Olduğum Bir Şahsiyetsin, Bence Fikrini Belirt Ama Kimsenin İnancına Onlar Adına Yorum Yapma. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

nedense bugunlerde inançlara karşı bi tahammülsüzlük var. Herkes eşitlikten özgürlükten bahsediyor ama kendi fikrini dayatmaktanda geri kalmıyor. Bu ülke ne zaman kişiler ve belirli terimleri kullanıp rant elde etmekten vazgecerse o zaman bi yerlere gelicek. Panxer islam insanları geri itiyor demişsin de düşünmeden demişsin be arkadaş.Dinler insanları yoksulluga fakirliğe itmez insanların kendi yorumları yollarıdır.Bak örnek verdiğin hristiyanlar bikaç yüzyıl önce neredeydiler şimdi neredeler.Dinleri aynı din ama yorumlamaları deişti.Karanlık çağ dedikleri dönemdeki yorumlama tarzlarına bir bak.İslam o zaman neredeydi şimdi nerede? Şimdi ben ataistim banane diyeceksin ama kusura bakma sende bu hayatı bi şekilde yorumluyorsun ve acımasızca islam dinine saldırıyorsun.Ayrıca tarih sebep,sonuç ve zaman ilişkisine dayanır ve asla bu şekilde değerlendirilmez:D(+objektifliğe...)

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

ben Ateist im ben Türkiye nin dininin değişmesinden yanayım yoksa gelişemeyeceğiz bildiğiniz üzere nerde geri kalmış ülke bak dinine müslüman

biz öyle olmamalıyız zaten diğer arap ülkeleri gibi deil herkez %50 müslüman nasıl diyim içkime kumarıma karışmayın zina mıda yaparım kızlıkta bozarım

namazımı da kılarım türkler böyle o yüzden müslümanlık bizim ırk ımıza uygun deil ilerde kırılır bu zihniyet rahatlarız , bi gün sizde umarım doru yolu bulur Din Yanılgısını yenersiniz.... 

Tabi sen buluş yaptın sen yeni bişi icad ettin, müslümanlar da geldi engel oldu di mi?

El insaf kardeşim ya, bana bir tane örnek ver müslümanların bilime engel olduğuna dair..

Hangi araştırma islam alimleri yüzünden durdurulmuş ki şimdiye kadar?..

Siz araştırmayın, gelişmeyin,ilerlemeyin.. Sonra çamuru müslümanlığa atın...

Bu arada hatırlatmak isterim, İran da Müslüman bir devlet, ama şu anda çoğu avrupa devletini 3 kez cebinden çıkarır.. (Biz de dahiliz)

kadınları 2. sınıf sayan bilim e hiç destek olmayan (taaaaa yüz yıllar öncesini anlatmayın bana o zaman karanlık çağ wardı )

bir dindir müslümanlık dininizi bilin ona göre konuşun,,,,, ama siz onu da beceremiyorsunuz bu konuyada artık cvp vermiyorum haklı oldum yerde

sizin gibiler yüzünden fazla açılıp sora ceza alıyorum HAKSIZ SINIZ bunu bilin yeter.. gerisini bilmesenizde olur

DIN= insanları kontrol aracı... 

mademki bu kadar kesin konuşuyorsun ve resmen dava adamı olmuşsun, bu davan yolunda inandığın şey uğruna bir an önce ölmeyi dile sen.  sonra müslümanlar olarak bizde Allah'ın yazdığı vakitte ölümü tadalım ve bahsedilen o gün geldiğinde tekrar görüşelim seninle. O zaman haklılık üzerine tekrar konuşalım..

Bu kadar insana farkında olmadan psikolojik engel oluyorsun. Mademki bu inancın var, bu kadar kesin dille konuşma, fikrini söyle ve güzelce uzaklaş.

Cahilliğin tanımı olsaydı, bunu inanmayanların, inanamayanların hayatı olurdu. Bilim ve inancı birlikte yürütmeye çalışan insanların önüne engelden başka birşey değilsiniz.

Düşünüyorum, o halde varım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

@PanxeR

Kadınları 2.Sınıf sayan İslam değildir, islam'ı yanlış anlayan uygulayan zavallılardır.. 

İslam'ın kadını aşşağıladığına dair bir örnek de istiyorum senden..

Önceki mesajımda demiştim

"Tabi sen buluş yaptın sen yeni bişi icad ettin, müslümanlar da geldi engel oldu di mi?"

islam için gelişmelere engel oluyor dedin diye..

Sonraki mesaj'ında da "kadınları 2. sınıf sayan bilim e hiç destek olmayan"

demiş çamur'a yatmışsın zannımca, ilk mesajda gelişmemize engel oluyorlardı, şimdi destek olmuyolar...

Bir din bilim'e nasıl destek olabilir ki? Bilim'i geliştirecek olan İNSAN'dır. Din değil..

Dediğiniz gibi din dogma'dır bir şeyleri emreder bir şeyleri yasaklar.. Hatta sizin düşüncenize göre hiçbirşeyi de sorgulamanıza izin vermez...

İlk emri "oku" olan bir dinden bahsediyoruz,Peygamberinin "İlim çin'de bile olsa gidip alınız" diyen bi peygambere sahip olan bir din..

Anlamıyorum İslam'ın bilimin gelişmesi için ne yapması gerek?

Yoksa önceki mesajımda dediğim gibi kendi tembelliğimizi din'e çamur atarak mı kapamaya çalışıyoruz?..

Ha bi de son olarak ben de ortaya bi tez atayım "Ateizm de bilime hiç destek olmayan bir dindir."

Al bi de burdan yak :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    FARKLI din, kültür ve milletlerin bir arada yaşadığı Rusya Federasyonu`nda 20 milyondan fazla Müslüman var. Rusya Anayasası`na göre Ortodoks Hıristiyanlık, Yahudilik ve Budizm`le birlikte resmi din olarak kabul edilen İslamiyet hakkında Rus halkının büyük çoğunluğu olumlu düşünceye sahip. Hafta sonu okullarda din eğitim imkanı, ilahiyat fakülteleri, üniversitelerde başörtüsü serbestisi, helal gıda uygulaması ve daha onlarca özgürlüğün olduğu ülkede Hz. Muhammed`in (asm) doğum günü de büyük bir coşku ile kutlanıyor. Mevlit Kandili münasebeti ile konuşan Rus entelektüeller, Hz. Muhammed (asm) hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Rusların gözü ile son peygamber Hz. Muhammed (asm):

Rusya Dışişleri Bakanlığı Özel Elçisi Veniamin Popov: `Hz. Muhammed (a.s.m.) 622 yılında Medine anlaşmasını yapan büyük insan, büyük diplomat ve büyük liderdi. Bu sadece bir anayasa örneği değildi, öğrenilmesi gereken bir sosyal, toplumsal anlaşma idi.`

Zavtra Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Prohanov: `Onun getirdiği Kur`ân`daki adalet ilkelerine hayranım. Bu adalet sadece insanlar, toplumlar, devletler arası ilişkileri değil, insanla taşlar, hayvanlar ve diğer varlıklar arasındaki ilişkileri de kapsıyor.`

Rusya Toplum Odası Başkanı Maksim Şevçenko: `Hz. Muhammed (asm) peygamber dünya tarihinin en önemli reformcusu, dinî lideri ve siyasetçisidir. O tarihin son peygamberi. Onun aracılığıyla gönderilen sözler haktır. Milyarlarca insan için o korkunç mahkemenin.....

Merak ettim aranizda bunlari soylenmis oldugunu bulabilen var mi?

Ben biraz arastirdim hem rusca hem turkce hemde ingilizce kaynaklardan (ruscam cok az o yuzden bulamamis olabilirim) ancak bu soyledi denilen seyleri sadece turk kaynalararda ve sadece yenisafak, yeniasya gibi fanatik dinci ve gerici yayinlarda buldum.

Tahminimce birisi cikti ben soyle birsey yazicam kanit olarak bunlari koyucam, dinciyim ben ne soylersem inanirlar diye kafadan salladi. uc bes kiside kaynaklarin gercekligine bakmadan alip dagitmaya basladi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat10
    karat10's avatar
    Erkek
    Anlasilan bazilari Hz Muhammed (SAV) in ovulmesini, ne kadar buyu biri oldugunun anlasilmasini  icine sindiremiyor. Musluman olmadiklarini acikca soylemeye cesaretleri yok bunlarin, onun yerine boyle kelime oyunlari ile Ataturk'un ismini kullanarak demagoji yapiyorlar. Insanlarin Hz Muhammed (SAV) in buyuklugunu anladiklarini gorunce ne yapacaklarini bilemeden abuk subuk konusuyorlar. Tum Allah'a iman etmislere selam olsun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat10
    karat10's avatar
    Erkek
    Ahmagin teki bir yerlerde bu toplum dinini kendi secmemis gibi sacma sapan bir sey yazmis, sonrada bunu tartismak istedigini filan soylemis. Ben Elhamdulillah kendi istegimle muslumanim ve bunu kimseyle, ozellikle dinsizin tekiyle tartismak gibi bir niyetim yok. Eminim benim gibi bu ulkedeki diger muminlerde dinini Islama inanmayanlarla tartisacak degil. Zehirli yilan catal dilini nasil agzinda tutup zehirini icinde sakliyorsa, burdaki yilanlarda zehirini kendine saklasin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    Sorduğunuz  soruların
    Kafanıza  takılan konuların
    içinden çıkamadığınız  çıkmazların
    herşeyin  cevabı  Kur'an-ı Kerim' de  mevcuttur.
    alın elinize bir kuran meali inceleyin

hahaha hihihi  ne gereği var  diyip geçmeyin eğer ki bu tür  konuları  tartışmaya cesaret edebiliyorsanız her yönden araştırmalarınızı  yapmanız  gerekir
    hele ki tartışmanın  içinde müslümanlık gibi bir  din varsa....

ben şahsi yorum yapmaya  cesaret edemiyorum  bilgim yetmeyebilir kıyamet gününde şüphesiz  söylediklerimden sorumlu tutulurum  ve Allah'ın gazabından  korkarımm

ama bildiğim  bir  şey var 

askeri de olsun devlet yönetimide  olsun ne olursa  olsun hz  Muhammed'i hiç bir insan  veya  varlıkla kıyaslamam 

Allah bütün kainatı insi ve cinsi  hz Muhammed'in aşkı için yarartmıştır

Ateistler yada  her ne dinden iseniz okuyun  hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz 

AĞLAMAK İSTİYORUMMM....

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
Toplam Hit: 17617 Toplam Mesaj: 149