Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen
-
NERO ya tamamen katılıyorum.
-
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur ALLAH akıl fikir vermiş insanlara onlarda kredi kartıyla harcıyorlar
Almasın kardeşim
-
Siz zannedersen bu ülkede yaşamıyorsunuz bu ülkede yaşamadığınız için bilmemekte haklısınız cumhuriyet tarihi 3 başbakan geçirdi.
Adnan Menderes, Turgut Özal , R.Tayyip Erdoğan siz 1980 bu ülkede
olsaydınız ve bu güne kadar yaşasaydınız neyin ne olduğunu anlardınız boşa konuşmazdınız. Siz birilerini ister seversiniz
ister sevmezsiniz demokrasinin en güzel tarafı halkına 5 yılda seçme ve seçilme hakkını vermektir. Ne kadar sabırsızsınız ki 3 sene dayanamadınız. İki sene sonra istediğiniz birisini başabakan yaparsınız kredi kartını da herkese zorunlu yapar. Kumanda edemeyeceği birşeyi hiçkimsenin almasına gerek yok. Öyle kulllanırken çok güzl çırt al paraları öderken naber adam güzel demiş siz istemiyorsunuz. Adam ne dese suç sizin için. Adam kurufasülye yese suçunu Başbakanımıza buluyor senin gibi. Sizin istedi*ğiniz başbakanı ben anladım. Öksürdüğü zaman dolar tavan yapar aksırdığı zamanda tapan yapar.Siz olsanız olsanız o bizim meşhur mhp li veya eski bir chp lisinizdir.Demokrasiyi savunursunuz bir türlüde içinize sindiremezsiniz. Oysa demokrasi dünyanın en narin çiceğidir. Onu yaşatan hoşgörüdür , uzlaşıdır.Eğer adamın 360 vekili varsa senin gibilerin fazla konuşmasına gerek yok.
Nero yada diğerleri bana söylermisiniz bu başbakan Genel kurmayla kavgalı değilmi? Bu başbakan Cumhurbaşkanıyla kavgalı değilmi? Bu başkabakan çiftçiyle halkla kavgalı değilmi? Bu başbakan diğer partilerle kavgalı değilmi? Bu başbakan meclistekilerle kavgalı değilmi? Bu başkabakanın millet vekillerinin 40tanesi dookunulmazlık hakkından dolayı içeri atamıyorlar ondan dışarda diililermi? Şeriati sokmak isteyen bu başbakan değilmi? Amerikaya k. olan bu başbakan değilmi? daha büssürü Allah aşına ya yapmayın gözünüzü seveyim.
Aq adamına herkes karşı nerde cahil var hepsi Tayyip ERdoğancı adamın neyi var.İç Politikada Kemal DErvişin kurduğu düzeni devam ettiriyor.Kendide söyledi zaten. Dış politika tamamen sıfır? eeeeee bu adamda ne var anlamadım gitti.
Şunuda söyliyeyim ben hiçbir partiyi savunmuyorum burda.Hepsi aynı al birini vur ötekisine ama bu başbakan abartığınız kadar iyi bir başbakan değil onu söyliyorum. -
Dogru geri kafalı..
-
codermc bunu yazdı:
tayyip dört dörtlük adam olmayabilir oke de.. sanki bundan önce ülkeyi yönetenler çok dahi insanlarmış gibi niye önüne gelen bu adama laf atar anlamam. ülkenin ebesini siktiler kimsenin sesi çıkmadı, iki üç yıldır bi nefes aldı türkiye, bütün millet bas bas bağırıyo. herşey çok güzeldi de şimdi bozuldu gibi.. yok ya bu millet adam olmaz.. getiricen başlarına ecevit gibi iki üç dangalak.. yaşıcaklar huzur içinde..
+1000 hehe ağzına sağlık -
amk ben sizi anlamıorum adam gotunuzu zikse bidaha diceksiniz lan o kim ki halka almasın kardesim almak zorundamı der kim lan o kim.bi ayrıcalıgımı var kagıt uzerinde adının onunde basbakan yazıo baska bi zikim ayrıcalıgı yok kral mı sandın kendini halkı azarlıosun ibnetor a bak sen..sen halkı kurtar ozmn sefaletten almasın kredi kartı adam ac sefil kredi kartı alıcak tabi.o piç gbi cocuklarını abd de okutmuyo bu halk. bu halk ayda 380ytl ye yasamaya calısıo onun gibi yolsuzluk yaparak bilmemne yaparak trilyonlar goturmuyo.bide burdan ecevite laf atan dallamalara soyluorum sen git kumdan kale yap bi bok bilmiyosan konusma bugun ecevitten neden butun siyasiler ozur diliyo arkandan iş cevirdik bole bole yaptık die neye yarar artık adam olum doseginde..eceviti bilmeden konusmayın adam soforunun bilmemnesinin konaklama paralarını cebinden odemis bi adam devlete odetmemis bi adam yaptıklarından haberiniz yok konusmayın ecevit deilmiydi kıbrısa abd nin tehtitlerine ragmen giren ecevit deilmiydi suriye ye 24saatin var zikecem seni diyen koreye giren ulke cıkarları için 3kere savası goze almıs 2kere savasa girmiş bi insan dier piçler gibi onun bunun gotunu yalamadı belki ac kaldın ama onurlu kaldın serefli kaldın sizin icin onemli olan milletin onuru serefi deilde gotune giycegin donun markası ise ecevit ibnedir ama benim icin ayrıdır benim serefimi onurumu ayaklar altına almamıstır savassa savas demistir iyikide demiş.keske ecevit olsada ac olsam ama serefimi koruyo olsam!!!
-
Tartısın aq siz daha kendi aranızda tartısın devletin milletin aqsunlar sizdaha tartsısın buralarda ;)
-
ula a.q 2 yıldır girmiyorum halen aynı adam aynı konuyu açıyo :D bu işin sonu olmucak bence :)
-
başbakan diye elstirilemez diye bisey yok ama küfür edilmemeli ayrıca elestirilirken dogru yaptıklarını alkışlamamız lazım adam bu ülkede birçok kisinin hayal bile edmediği işler yaptı yiğidi öldür ama hakkını ver
-
yaw onun g.ne koyum ben daha başka bi laf demiyom adam tam bi mal ya kafası aynı ampul e benziyo a.q adam fetoş ne derse onu yapıo örümcek kafa :)
Toplam Hit: 31302 Toplam Mesaj: 140