folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

evet haklısınız doğru

işin iyi yanı askerin başına çuval geçmesi mi

işin iyi yanı zamanında subaylarımız akrşısında önünü ilikleyen barzaninin burasını türklere mezar ederiz demesi ve türkmen katliamı yapması mı,

bayrağımızı yakanların tahliye olması mı

başbakan yardımcısının leyla zanayla buluşması mı

diğer bir konu ben bbaşbakana iltifatta bulundum :D ona çook iltifat ettimo o okadar değerli olsun :))

diğer  bir konu O TÜRK MİLLLETİNİ TEMSİL ETSEYDİ TÜRK MİLLETİ DEMEYE KORKMAZDI

DİĞER bir konu mhpyi sevmiorum başına son derece sümsük bir adam var.

mhp yanlış yönetilior vwe mhpliler ülkeye çok zarar verdi.

ama şu anda mevzu akp işinize gelmediğinde olayı çevirmeyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

codermc bunu yazdı:

tayyip dört dörtlük adam olmayabilir oke de.. sanki bundan önce ülkeyi yönetenler çok dahi insanlarmış gibi niye önüne gelen bu adama laf atar anlamam. ülkenin ebesini siktiler kimsenin sesi çıkmadı, iki üç yıldır bi nefes aldı türkiye, bütün millet bas bas bağırıyo. herşey çok güzeldi de şimdi bozuldu gibi.. yok ya bu millet adam olmaz.. getiricen başlarına ecevit gibi iki üç dangalak.. yaşıcaklar huzur içinde..

getirvalla en azından adam olur türkiye.Gösterişiçin yapmaz.Saman altından su yürütmez.Bilmem kimlerin oyuncağı olmaz.Abdnin emri altındaolan bi başBAKANınız olcağına türkiyeyi savunan bi babakamız olur daha iyi.

baba sen ne diyosun bi yahudiler eksikti başımıza sende geri getir onları iyce sıçsınlar dimi herif götünü kaldıramıyo la

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kuponadam
    kuponadam's avatar
    Erkek
    çuval olayını kimse unutmuş değil aziz türk milleti elbet birgün bunun hesabını soracaktır. ancak bunu hadi savaşa gidiyoruz diye yapamassınız  biraz mantıklı düşünün.

imkansiz yoktur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

fmk en azından başbakanımız  herkes yanına bir işçi alsa işszilik bitier demeycek kadar zeki olsa yeter :)

ya da pazarlamakla mükellefim :)

sen onun zekasının %00000000000000000000000.1 i ol anlından öperim senin.

zaten böyle konuşmak kolay la gözünüze dizinize dursun daha adam naapsın elinden geldiğince canla başla çalışıyor adamın söylediği ney yanlış doğru kredi kartı mağduru salak olan adam başbakan değil siz ve sizin gibilersiniz hakaret ederek bok atarak bakalım nereye kadar gideceksiniz adamın bir sözü var diyorki siz bu ülkeye tek bir çivi çaktınızmıki ülke yönetmeyi bilesiniz önce bi icraat görsek çok iyi olacak ama siz ve sizin gibiler sürekli konuşur çamur atar kıskancından çatlarki böyle şeyler yazar türkiyenin %40 ından fazlası bu adama güvenmiş sen kim oluyorsun ?

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

öle dien yok zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

codermc bunu yazdı:

tayyip dört dörtlük adam olmayabilir oke de.. sanki bundan önce ülkeyi yönetenler çok dahi insanlarmış gibi niye önüne gelen bu adama laf atar anlamam. ülkenin ebesini siktiler kimsenin sesi çıkmadı, iki üç yıldır bi nefes aldı türkiye, bütün millet bas bas bağırıyo. herşey çok güzeldi de şimdi bozuldu gibi.. yok ya bu millet adam olmaz.. getiricen başlarına ecevit gibi iki üç dangalak.. yaşıcaklar huzur içinde..

vayy ağzını öpem diicem :) olmaz bize yakışmaz sonra gay derler :)

dostum + 100000

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

abd başkanının önünde ayakta bekleyen ecevit değildi sanki bu ülkeyi 50 yıl geri getiren ecevit değildi sanki sırf koltuk için 1980 döneminde milleti biribirine düşüren ecevit değildi dimi

ben bu memlekette 3 doğru düzgün başbakan gördüm:

adnan menderes öldürüldü

turgut özal öldürüldü

tayyip erdoğan amerika yanlışını bekliyor...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    gormemezlikden gelin a.q şu adamı..

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

NBE DİYORSUN LAN SEN KREDİ KARTI BORCU OLAN ADAMA ÖYLE KONUŞABİLİR Mİ.İNSANLARIN DURUMUNU BEN BİLİYORUM SEN ÖLE RAHAT KONUŞABİLİRSİN AMA BEN KOMUŞAMAM.ÇÜNKÜ BEN DE ÇOK ZORLUK YAŞADIM.,

BEN TAYYİP KADAR ZEKİ DEĞİLİM BELKİ AMA ONUN GİBİ O.. P... DEĞİLİM

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kuponadam
    kuponadam's avatar
    Erkek
    HUNTURK bunu yazdı:

abd başkanının önünde ayakta bekleyen ecevit değildi sanki bu ülkeyi 50 yıl geri getiren ecevit değildi sanki sırf koltuk için 1980 döneminde milleti biribirine düşüren ecevit değildi dimi

ben bu memlekette 3 doğru düzgün başbakan gördüm:

adnan menderes öldürüldü

turgut özal öldürüldü

tayyip erdoğan amerika yanlışını bekliyor...

"Türk, Oğuz beyleri, kavmi, işitin yukarida gok basmasa, asagida yer delinmese Turk milleti ülkeni, töreni kim bozar?" BİLGE KAĞAN   

e be bilge kağan ülkemizi bozamazlar ama töremizi bozmuşlar ama yılmayacağız son damla ya kadar savaşacağız.

türkiye cumhuriyeti başbakanı diyorum adam hala küfür ediyor sen kendi milletine küfür ediyosun farkında değilmisin..

imkansiz yoktur
Toplam Hit: 31313 Toplam Mesaj: 140