folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    xyzw__ bunu yazdı:
    -----------------------------

nası gidio uyumadınmı halen :D

biyerde okuduydum insan uyurken enerji depolamıyor , yemeklerden aldığı enerji yeiormuş.

Uyku sadece hormonlar , ve birde gün içinde neler yaşadığın , günleri ayırdedebilmen ve ruh için gerenkliymiş.

Yani zarar edebilirsin :|

Sanırım burda okumuştum , tahribatta =)

Hadi kolay gele..

günleri ayırdedmenin ayırdına vardım dün gece zaten.yazdığım e-kitapta bu (zamanı bölme) kavramına da yer verceceğim

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

30 saat uykusuz kaldığımı hatırlıyorum... bazen sık sık oluyor

Cuma günü sabah saat 7 kalkıyorum okula gidiyorum. cuma günü sabaha kadar yatmıyorum nette comfrog felan takılıyorum :) cumartesi öylene kadar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

HiTLeRFaN bunu yazdı:
    uyudunmu dun ?

uyudum ama imzada da belirttiğim gibi yılmak yok tekrar deniyorum 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Boşuna hit yaptrma konuyu uyuyon hep bizi kandırıyıon :D:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ahahha 4. deneme :p

arkadaşım boşunakasma tecrübe konuşuyor ilaçsız 3 gün dayanabilirsin. ilaçlı da en fazla 10 dayanabilirsin. 48 saat sonra yaptığın hiç bir işten verim alamazsın. yani uyumasan da bir nane olmaz. ama çalışmalarınla uyku süreni minimum bir bir buçuk saate kadar indirebilirsin, yapan arkadaşlarım var orda biliyorum. ama bu iş te uzun ve yorucudur.  son olarak normal bir insanın uykuya ihtiyacı vardır. beyin o günkü gereksiz bilgiler boşalır bir nevi ram gibi yani. sonra metabolizmayla ilgili birkaç şey olur, yani boşuna kasma hiç uyumadan yapamazsın.. :)

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

haha :D:D:D ben ne dedim

ben 2 gun boyunca uyumadım o da hergun alem içki gez toz flndı ondada ucmustum artık.sen bos bos durarak hiç yapamazsın ugrasma bence

kendine baska bi fantazi bul :D:D:D  

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    Benim anlamadığım zorunuz ne ? :) uyumak kadargüzel bişey varmı ya. çak mala vur kafayı yat :D

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ahahha :D burda uykusuzluk dedimi renenin üstüne tanımam söyliyim.Adam hiç uymayacak nerdeyse ya..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hoca sen her yeni gün yeni deneme hesabı başlıyon uykun gelince vuruyon kelleyi yatıyon galiba. boşa kasma kendini en azından uyumıcam diye heba ettiğin bikaç saatide uyuyarak değerlendirebilirsin.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ne oldu la uyudun mu merak ettim yada yaz bisiyler iste.. :B

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 17575 Toplam Mesaj: 127