Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------nası gidio uyumadınmı halen :D
biyerde okuduydum insan uyurken enerji depolamıyor , yemeklerden aldığı enerji yeiormuş.
Uyku sadece hormonlar , ve birde gün içinde neler yaşadığın , günleri ayırdedebilmen ve ruh için gerenkliymiş.
Yani zarar edebilirsin :|
Sanırım burda okumuştum , tahribatta =)
Hadi kolay gele..
-----------------------------günleri ayırdedmenin ayırdına vardım dün gece zaten.yazdığım e-kitapta bu (zamanı bölme) kavramına da yer verceceğim
-
30 saat uykusuz kaldığımı hatırlıyorum... bazen sık sık oluyor
Cuma günü sabah saat 7 kalkıyorum okula gidiyorum. cuma günü sabaha kadar yatmıyorum nette comfrog felan takılıyorum :) cumartesi öylene kadar :)
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
uyudunmu dun ?
-----------------------------uyudum ama imzada da belirttiğim gibi yılmak yok tekrar deniyorum
-
Boşuna hit yaptrma konuyu uyuyon hep bizi kandırıyıon :D:D
-
ahahha 4. deneme :p
arkadaşım boşunakasma tecrübe konuşuyor ilaçsız 3 gün dayanabilirsin. ilaçlı da en fazla 10 dayanabilirsin. 48 saat sonra yaptığın hiç bir işten verim alamazsın. yani uyumasan da bir nane olmaz. ama çalışmalarınla uyku süreni minimum bir bir buçuk saate kadar indirebilirsin, yapan arkadaşlarım var orda biliyorum. ama bu iş te uzun ve yorucudur. son olarak normal bir insanın uykuya ihtiyacı vardır. beyin o günkü gereksiz bilgiler boşalır bir nevi ram gibi yani. sonra metabolizmayla ilgili birkaç şey olur, yani boşuna kasma hiç uyumadan yapamazsın.. :)
-
haha :D:D:D ben ne dedim
ben 2 gun boyunca uyumadım o da hergun alem içki gez toz flndı ondada ucmustum artık.sen bos bos durarak hiç yapamazsın ugrasma bence
kendine baska bi fantazi bul :D:D:D
-
Benim anlamadığım zorunuz ne ? :) uyumak kadargüzel bişey varmı ya. çak mala vur kafayı yat :D
-
ahahha :D burda uykusuzluk dedimi renenin üstüne tanımam söyliyim.Adam hiç uymayacak nerdeyse ya..
-
hoca sen her yeni gün yeni deneme hesabı başlıyon uykun gelince vuruyon kelleyi yatıyon galiba. boşa kasma kendini en azından uyumıcam diye heba ettiğin bikaç saatide uyuyarak değerlendirebilirsin.
-
ne oldu la uyudun mu merak ettim yada yaz bisiyler iste.. :B