folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne gerek var hepimiz insanız sınırlarımız var

Birde şöyle düşün günde 12 saat uyuyan bir insan 100 yaşına kadar yaşasın = toplam fiili yaşamı bu adamın 50 yıldır

Birde şöyle düşün günde 02 saat uyuyan bir insan 50 yaşına kadar yaşasın = toplam fiili yaşam süresi 45 yıdır

yani fikrimin temelinde yaşam süresini uzatma var.. 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Kardeş bende başlıyorum seninle beraber. Son üç günde 4 saatlik uyku ile duruyorum(Wow yüzünden). Gittiği yere kadar gidicem bende ama unutkanlık yapıyor ben söylüyim sana baştan. Bir keresinde de 4 gün hiç uyumamıştım çok kötü bir şekilde burnum kanadı. Başına gelirse korkma diye söylüyorum. Ama bu 4 günlük sürede alkolün anasını ağlatmıştık arkadaşlarla.

Her neyse ben yanındayım msn ekleşelim istersen beraber takılırız :) 

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    fikrimin ikinci temelide uykuyu zaafiyet olarak görmem.yani en savunmasız.saldırıya açık olduğum durum uyurken.bu insanda olmaması gereken  bir noksanlıktır bence..

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

:D puhahaa denemek isterdim doğrusu ama ben uykuyu çok sefiorum herkes te bilior bu forumda :D sana başarılar dilerim !

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hocam 4 gün uykusuz kaldıktan sonra kimse sana madalya vermeyecek, iki gün sonra da unutacak burdaki herkes senin böyle bir rekoru kırdığını :)

diyosun ki yaşam süresini uzatıcam, buzulun dediği gibi önemli olan çok uykusuz kalmak değil uyanık olduğun zamanlarda doğru düzgün işler yapmak.

Atatürk 57 yaşına kadar yaşadı, ama yaptıklarını anlatmama gerek yok sanırsam.. öbür yandan git kafkaslara 110 - 120 yaşında adamlar var, fakat şimdiye kadar yaptıkları en iyi şey süt sağmak olmuştur ineklerden :)

o yüzden zamanını iyi değerlendirdiğin zaman 30 yıl da yaşasan yeterli olur..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:

Kardeş bende başlıyorum seninle beraber. Son üç günde 4 saatlik uyku ile duruyorum(Wow yüzünden). Gittiği yere kadar gidicem bende ama unutkanlık yapıyor ben söylüyim sana baştan. Bir keresinde de 4 gün hiç uyumamıştım çok kötü bir şekilde burnum kanadı. Başına gelirse korkma diye söylüyorum. Ama bu 4 günlük sürede alkolün anasını ağlatmıştık arkadaşlarla.

Her neyse ben yanındayım msn ekleşelim istersen beraber takılırız :)

kardeş ben noksanlıktan kurtulma diyorum siz unutkanlık diyorsunuz. :D ben kendi açımdan her türlü tehlikeyi düşündüm HİÇBİŞEY olmıycak evelallah.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:
    fikrimin ikinci temelide uykuyu zaafiyet olarak görmem.yani en savunmasız.saldırıya açık olduğum durum uyurken.bu insanda olmaması gereken  bir noksanlıktır bence..
    3. sayfada yazdıklarıma bak. kitap ilgini çekecektir...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:
    3. sayfada yazdıklarıma bak. kitap ilgini çekecektir...
    abi o kitabı okudum, çok saçma :) yani bazı söyledikleri doğru, mesela senin doğuştan olan yapınca imkansız diye bişey yoktur, küçükken havada uçak görürsün babana "bana ondan al" dersin, çünkü senin için imkansız yoktur, ama sonradan işlenir sana hayatta imkansız şeyler olduğu..

ve o kitapta adamın kendi kendini çürüten bir olay var, "einstein da günde 12 saat uyurdu ama ona bakmayın vs vs" diyor, aynı bizim alternatif tıppı kabul edemeyen çok bilmiş doktorlarımız gibi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    günaydın .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Benim kadar olamassın ama :) Feci dayanıklılığım wardır :)
Toplam Hit: 17568 Toplam Mesaj: 127