folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    bi olaydan oturu psikolojik rahatsızlık geciren arkadaşım tam 4 gün uyumadı 4.gün felç geciriyordu doktor manyakmısın sen be adam diye zorla ilacla uyuttu :) bir arkadaşmda zorunlu olarak 5 gün uyumadı ama ertesi gün uyudugunda 6.gün yani dediki valla ayakta uyudugum için cok uykum yok cünkü 3.gün gözüme perde inmeye başladı resmen uyuodum ama herşeyi hissedip goruyodum dedi ve 12 saat sonra taş gibi eskisi gibi cıktı demek istedigim sen ne kadar uyumam desende söz geciremezsin

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    Allah utandırmasın :)

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------

yillar once bir sahisla tanismistim bu sahis uyuyamiyordu gercekten uyuyamiyordu ama uyumusgibide enerji dolu oluyordu nasil desem her isini normal yapiyordu bu bir hastalik turu demisti az kisiye oluyormus ama kotu yanida bazen 2 gunde bir filan aniden bayiliyormusun 20 dk en fazla uyuyormusun ama en fazla 20 dk dedi bu yuzden araba kullanamiyordu

bu hastaligin ismini hatirlamiyorum bir arastir yardimci ola bilir sana yalnis bende 2 3 gun uykusuz kaldim cogu kez pc yuzunden ama bastan soyleyim sarhos gibi oluyorsun dalginlik unutkanlik konusma bozuklugu dikkatsizlik basliyor bir zombigi oluyorsun. sonundada yikilip kaliyorsun.

iddaya giriyorum 5 gun dayanamazsin dayansanda cok ciddi saglik ve fiziki bozukluklar olacak cunki okuldada ogretildigigibi uyku sirasinda kaslardaki toksinler atilir vucuttan ve bor cok fanksiyon uyku sirasinda gerceklesir ama bahsetigim sahis yapabiliyorsa sende alistira alistira yapa bilirsin ama uyumakkadar guzel seymi var dusunsene ;d

Ben böyle bi adam hatırlıyom tv de izlemiştim yıllar önce sen anlatınca aklıma geldi.. Eleman hiç uyumuyodu,uyumaya çalışıyodu ama uyuyamıyodu bi türlü..Herkes uyurken onun canı sıkılıyodu dışarda geziyodu bütün gece..Çok garibime gitmişyi o zaman :) Gerçi şimdi psikolojik olarakta hazırlanıldığında uykunun yenilebileceğini düşünüyorum.. Arkadaşta kendine güveniyo sonucu merakla bekliyorum..

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

3buçuk gün dayandım gecenin köründe sokakta uyuya kaldım =) çok kahve iç

edit : dibime köpek yatmış :S

Bozamaz Aramızı Yarasa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

uyudunmu birader bi msj arada bi topice :D

şaka bi yana umarım  merak ettiin amacına ulaşırsın

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    vayyy bee ne günlerdi 40 saat hiç uyumadığımı bilirim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    comlekci54
    comlekci54's avatar
    Erkek
    uykum geldi bu muhabbetten sonra ben yatmaya gidiyom :D:D

Parmak izi bassam olur mu ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Öncelikle kitap ve film tavsiye eden arkadaşlar teşekkür ediyorum.bahsi geçen kitabı okumadım ama içinde ne anlatıyor 3 aşağı 5 yukarı biliyorum.öncelikle şunu belirteyim ilk 10-15 günlük aşamada bu konuda kitap falan okumuycam.bunun nedeni herhangi bir telkin altında kalmak istemiyorum.bu yola hangi bilgiler ışığında çıktıysam zaten bilgimin yeterli olduğunu düşünerek çıktım..

Bir ikinci konu ısrarla kafein al.kahveye dayan deniliyor.bende ısrarla diyorum ki bunu hayatımda fazla bi değişiklik yapmadan.eskiden nasıl yaşıyorsam aynı tarzda yaşamaya devam ederek başaracam.yani eskiden ortalama aldığım kafeinin üstüne çıkmıycam.zaten sigara ve alkole baktığım gibi kafeinede pek sıcak bakan biri değilim.

En büyük başarı ölçütümde budur.yani hayatta en az değişiklikle uykuyu yenmek.normal rutinimi değiştirmiycem. 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

Öncelikle kitap ve film tavsiye eden arkadaşlar teşekkür ediyorum.bahsi geçen kitabı okumadım ama içinde ne anlatıyor 3 aşağı 5 yukarı biliyorum.öncelikle şunu belirteyim ilk 10-15 günlük aşamada bu konuda kitap falan okumuycam.bunun nedeni herhangi bir telkin altında kalmak istemiyorum.bu yola hangi bilgiler ışığında çıktıysam zaten bilgimin yeterli olduğunu düşünerek çıktım..

Bir ikinci konu ısrarla kafein al.kahveye dayan deniliyor.bende ısrarla diyorum ki bunu hayatımda fazla bi değişiklik yapmadan.eskiden nasıl yaşıyorsam aynı tarzda yaşamaya devam ederek başaracam.yani eskiden ortalama aldığım kafeinin üstüne çıkmıycam.zaten sigara ve alkole baktığım gibi kafeinede pek sıcak bakan biri değilim.

En büyük başarı ölçütümde budur.yani hayatta en az değişiklikle uykuyu yenmek.normal rutinimi değiştirmiycem. 

Hacı bunu başarırsan insan zihninde yeni bir çağ başlayacak..Yapılması imkansız bakılan ve olacağı düşünülmeyen bir şeyi başarıp kaç insanın zihnindeki sarayın duvarlarını yıkacağının farkında mısın? Bana göre yeni bir çağın başlaması kadar önemli bir olay bu...Süper bişey yav heyecanlandım :)

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

akılkı adam varmıııııı?? yokmuuu?? .:D zorun ne :D okumadım vala yazdıklarını  yazılanalrıı ama deneme bosver :D uyku kadr guzel bısey varmı bee :D her alahın gunu saat 7.30 da kalkmakdan bıkmısdım sımdı 12  1 e kadr zıbarıyom :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 17570 Toplam Mesaj: 127