folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vahdettin Vatan Haini Mi ?

Vahdettin Vatan Haini Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    dorusu ne alakası war anlamadım :) ne atatürkle vahdettin kankamı :D...adam hem vatan haini olmasa gidipde türkiyeye sevri imzalatan emperyalist güzlere sıgınmazdı ;)..bence atatürk onu sevmiyordur..hatta ona karşı duyguları bile yoktur :)

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vahdettin vahladi vahladi.. bunlarin atasi oldu... o zaman ki koskoca millet bile anladi o zaman ne cirkeflikler yaptigini.. ulen apacik mandaciligi savunuyordu... ingiliz mandaciligi savunan padisah bizim atamiz haa.. vay a.q ne zaman vatani satanlar atamiz olmus bizim.. osmanli padisahlarinin hepsi mi muhtesemdi..  babadan ogula gecen her insan evladida serefli olmak zorunda mi? cikmadi mi ülkeyi karistiran satan sehzadeler piyasaya.. zorla padisahlik hakki olmayan cakma sehzadeler getirilmedi mi tahtlara... neyin cümlesini kurmaya calisiyosunuz.. soyum katliam yapsa soyumun liderlerinden hainlik yapan varsa o adam atam olmaya hakediyor mu... tabi sizlere göre hakediyor.. tutturmuslar osmanli deyi gidiyorsunuz... bitti olummm.. siz istesenizde istemesenizde adam ingiliz mandasini apacik istiyordu.. düsmandan kurtulmanin tek caresinin bu yol oldugunu savunuyordu.. bu yüzdende halk isgal edilen yerlerde direnis göstermemesini istiyordu.. bu mu lan vahdettinin vatan sevgisi... bu mu lan sanli serefli osmanli hanedaninin düsüncesi??? bu mu lan vahdettin denen benim atam.. hainlerin sonu perisan icinde ölümdür.. vahdettinde aynen böyle oldu... gel bana fatih deyiver.. yavuz deyiver.. murat deyiver.. o zaman öpüpte basimin üstüne koyayim..  vahdettinizi atasi yerine koyanlarin ya kafasinda bir zoru vardir.. yada düpedüz cumhuriyet düsmanidir..  sizde idrak yetenegi olmadigi gibi bu tür konulara nasil yaklastiginizdan hemencik acikliyabiliyorsunuz.. insanlar farkli farklidir.. bir kardes iyi iken bir kardes kötü olabilir.. biri satarken biri koruyan olabilir.. ama size göre osmanli hanedanindan diye dötünüzü bile verirdiniz.. merak etmeyin o devirdede vardi saltanatcilar.. hepsinin dötünü ya ingilizler kesti.. yada biz kestik..

hocam benimde dediğim gibi osmanlıda iyi padişahlar oldu ama tayyip gibi padişahlarda oldu, ve onları destekleyenlerde oldu. Şuan tayyip = vahdettindir.

Aynılarını yapıyor.Herzamanki gibi tayyib i savunanlar oldugu gibi vahdettinide savunanlar olacaktır.Bu ülkeyi geriletmeye emperyalistlere sömürge haline getirmeye

çalışanlar olacaktır ve bunu başardılarda.Şuan ülkenin %100 ü dışa bağımlı tüm kurumlarıyla.Bu bi anda olmadı 40-50 yılda oldu ama sonuçta oldu.Artık emperyalist devletler direnen ülkelere saldırıp sömürmeye kalkıyorlar.Tayyib gibi adamlar varsa satın alıp ülkeyi saldırmadan ele 

geçiriyorlar.Yıllardır yabancı sermayeyi ülkeye sokanlar, dışardan borç alanlar, biz üretmeyelim dışardan alırız zihniyetinde olanlar!!Darbelerle ülkedeki düşünen aydın 

kesimi yok edenler.Bunun örnekleri tarihte farklı şekillerde, günümüzdede bir çok yerde meydana geliyor ve gelmektedir.Uuzun lafın kısası Vahdettin haindir.Ondan once

olanlardanda hain denmez ama ülkeyi küçültecek/güçsüzleştirecek icraatlar yapanlar olmustur.Ama gel gör ki Vahdettini savunanlarla Saidi Nursiyi savunanlar genelde hep aynılar.Said i nursi denen adamda haindir 

şerefsizdir.Onun öğrencileride. Atatürk yazdığı yazılarda, hitabelerinde, boşluk kalmasın diye mi bu adamların ne b..klar işlediğini yazdı.Aslında senin sorun bile yanlıs

''Vahdettin vatan haini mi ?'' böyle bir soru olurmu! Sanki vahdettin sonradan mı hain olarak kabul edide gerçekten hainmi diye soruyorsun.Vahdettin hain değilmiydi

diye bir soru daha uygun olurdu kanaatimce.Zaten gerekli kaynaklarda vahdettinin hain oldugu belirtilmiştir.Ama sen gidip said i nursicilerin kitaplarını okursan

binbir türlü katakülleyle sana vahdettini vatan sever olarak gosterirler... 

Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    ULen Bozdun Sayfayı o KAdar yazılırmı :P

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:
    haci sen eski kafayla devam et... oldu mu vahdettini ecdadin kabul et.. damat feritide öyle kabul et... Yüce Rabbime sükürler olsun ki Atatürk ve bilincli halkimizla senin o ecdadtan saydigin kisiye karsi güzel bir basari elde edildi.. al vahdettininizide ayni onun gibi gidin ulan...
    sen lafları negüzel çekiyorsun sağa sola..

atatürk ve bilinçli halkımız tabiki bi başarı elde etti adam bunu inkarmı ediyor..

sana mantıklı bi şekilde sevr'İ imzalamadıgını söylüyor...

bu işlere nekadar kafanız basıyor anlamıyorum ama şöle bişi var;

Atatürk'de sever vahdettini...vahdettinde atatürk'ü

birlikte hareket ettiler ve vahdettin samsuna gönderdi...ama ben seni tanımam yakalnırsan dedi..bunu tuğra'da sölemiş açıklamış..

daha ne konusuyorsun ulanlı mulanlı agzını topla klavye delikanlılığı yapıp ortalıgı karıştırma...

yaşın kaç merak ediyorum...

ayrıca vahdettin Atatürk'ün ve arkadaşlarının ölüm fermanını imzalatmıstır. Atatürk'e anadoluda yardım eden kazımkarabekirdir.Ayrıca bir kaç onceki sayfalarda Atatürk'ün ölüm fermanı ile ilgili bir bölüm vardı.Ama BAZILARI inatla vahdettin hain değil,abdulhamin hain değil, tayyip hain değil gibi şeyler soyluor.Yok en sonunda dışarı çıkıp kendimi tutamıycam ya allah korusun diyorum kendime.

Long Live Turkey..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:
    haci sen eski kafayla devam et... oldu mu vahdettini ecdadin kabul et.. damat feritide öyle kabul et... Yüce Rabbime sükürler olsun ki Atatürk ve bilincli halkimizla senin o ecdadtan saydigin kisiye karsi güzel bir basari elde edildi.. al vahdettininizide ayni onun gibi gidin ulan...
    sen lafları negüzel çekiyorsun sağa sola..

atatürk ve bilinçli halkımız tabiki bi başarı elde etti adam bunu inkarmı ediyor..

sana mantıklı bi şekilde sevr'İ imzalamadıgını söylüyor...

bu işlere nekadar kafanız basıyor anlamıyorum ama şöle bişi var;

Atatürk'de sever vahdettini...vahdettinde atatürk'ü

birlikte hareket ettiler ve vahdettin samsuna gönderdi...ama ben seni tanımam yakalnırsan dedi..bunu tuğra'da sölemiş açıklamış..

daha ne konusuyorsun ulanlı mulanlı agzını topla klavye delikanlılığı yapıp ortalıgı karıştırma...

yaşın kaç merak ediyorum...

sevr bizzat osmanli padisah vekilince imzalandi.... amma uygulamaya koyulamadi.. nedeni vahdettin deme sakın.. lan lun ulann.. artik türkcemize basbakan sayesinde girdigi icinde bu sekilde konusma hakkimi kullanmam gayet dogal.. cogunuz öyle anliyorsunuz. zoruna filan mi gitti.. neysem konuya döneyim..  simdi atatürk vahdede ile beraber hareket etti öyle mi?:))) vahdettinide atatürk sever oda onu sever. gül gibi geciniyorlardi demi.. yazik oldu..  vahdettin samsuna gönderdi atatürkte hay hay sultanum dedi kostu gitti.. lan simdi sana bisi yazsam ne degisecek..  baksana düsündügün yada bildigin seylere... bunun neresini dogrulayabilirsin.. yuhh be... ayip yahu... sevr imzalamamista bilmem neymis... ahhh ah birde böyle acindirarak anlatmalari yokmu... istemeyerek imzaladi cok düsündü.. aciz kaldi gibi vahdedeyi mazlumlastirdiniz.. adam sizide benide satti ulan... kalkip benim ne stilde konustugum ilgini cekicene ne özünü anlasan iyi edersin... soyuna soysuz diyen soysuzdur laflari ile kendilerini birsey zanneden hilafet kafalilar gibi konusma benle...  ne bok olduklarini bile bilmeyen insanlar soydan sopdan bahsederek laf kalabaligi yaparlarken birde kalkip benim konusma stilime sende dahil olma... hadi bakim gitsen biraz türk tarihi birde üstüne dünya tarihi kitaplarini oku.. tabi isine gelirse.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:
    vahdettin vahladi vahladi.. bunlarin atasi oldu... o zaman ki koskoca millet bile anladi o zaman ne cirkeflikler yaptigini.. ulen apacik mandaciligi savunuyordu... ingiliz mandaciligi savunan padisah bizim atamiz haa.. vay a.q ne zaman vatani satanlar atamiz olmus bizim.. osmanli padisahlarinin hepsi mi muhtesemdi.. babadan ogula gecen her insan evladida serefli olmak zorunda mi? cikmadi mi ülkeyi karistiran satan sehzadeler piyasaya.. zorla padisahlik hakki olmayan cakma sehzadeler getirilmedi mi tahtlara... neyin cümlesini kurmaya calisiyosunuz.. soyum katliam yapsa soyumun liderlerinden hainlik yapan varsa o adam atam olmaya hakediyor mu... tabi sizlere göre hakediyor.. tutturmuslar osmanli deyi gidiyorsunuz... bitti olummm.. siz istesenizde istemesenizde adam ingiliz mandasini apacik istiyordu.. düsmandan kurtulmanin tek caresinin bu yol oldugunu savunuyordu.. bu yüzdende halk isgal edilen yerlerde direnis göstermemesini istiyordu.. bu mu lan vahdettinin vatan sevgisi... bu mu lan sanli serefli osmanli hanedaninin düsüncesi??? bu mu lan vahdettin denen benim atam.. hainlerin sonu perisan icinde ölümdür.. vahdettinde aynen böyle oldu... gel bana fatih deyiver.. yavuz deyiver.. murat deyiver.. o zaman öpüpte basimin üstüne koyayim.. vahdettinizi atasi yerine koyanlarin ya kafasinda bir zoru vardir.. yada düpedüz cumhuriyet düsmanidir.. sizde idrak yetenegi olmadigi gibi bu tür konulara nasil yaklastiginizdan hemencik acikliyabiliyorsunuz.. insanlar farkli farklidir.. bir kardes iyi iken bir kardes kötü olabilir.. biri satarken biri koruyan olabilir.. ama size göre osmanli hanedanindan diye dötünüzü bile verirdiniz.. merak etmeyin o devirdede vardi saltanatcilar.. hepsinin dötünü ya ingilizler kesti.. yada biz kestik..

hocam benimde dediğim gibi osmanlıda iyi padişahlar oldu ama tayyip gibi padişahlarda oldu, ve onları destekleyenlerde oldu. Şuan tayyip = vahdettindir.

Aynılarını yapıyor.Herzamanki gibi tayyib i savunanlar oldugu gibi vahdettinide savunanlar olacaktır.Bu ülkeyi geriletmeye emperyalistlere sömürge haline getirmeye

çalışanlar olacaktır ve bunu başardılarda.Şuan ülkenin %100 ü dışa bağımlı tüm kurumlarıyla.Bu bi anda olmadı 40-50 yılda oldu ama sonuçta oldu.Artık emperyalist devletler direnen ülkelere saldırıp sömürmeye kalkıyorlar.Tayyib gibi adamlar varsa satın alıp ülkeyi saldırmadan ele

geçiriyorlar.Yıllardır yabancı sermayeyi ülkeye sokanlar, dışardan borç alanlar, biz üretmeyelim dışardan alırız zihniyetinde olanlar!!Darbelerle ülkedeki düşünen aydın

kesimi yok edenler.Bunun örnekleri tarihte farklı şekillerde, günümüzdede bir çok yerde meydana geliyor ve gelmektedir.Uuzun lafın kısası Vahdettin haindir.Ondan once

olanlardanda hain denmez ama ülkeyi küçültecek/güçsüzleştirecek icraatlar yapanlar olmustur.Ama gel gör ki Vahdettini savunanlarla Saidi Nursiyi savunanlar genelde hep aynılar.Said i nursi denen adamda haindir

şerefsizdir.Onun öğrencileride. Atatürk yazdığı yazılarda, hitabelerinde, boşluk kalmasın diye mi bu adamların ne b..klar işlediğini yazdı.Aslında senin sorun bile yanlıs

''Vahdettin vatan haini mi ?'' böyle bir soru olurmu! Sanki vahdettin sonradan mı hain olarak kabul edide gerçekten hainmi diye soruyorsun.Vahdettin hain değilmiydi

diye bir soru daha uygun olurdu kanaatimce.Zaten gerekli kaynaklarda vahdettinin hain oldugu belirtilmiştir.Ama sen gidip said i nursicilerin kitaplarını okursan

binbir türlü katakülleyle sana vahdettini vatan sever olarak gosterirler...

haci bak... bu adam osmanli padisahi olabilir... coık muhterem super bi müslümanda olabilir.. ama yaptiklarini tüm dünya yanlis biliyor gibi bir kavram iine giremeyiz.. ingiliz arsivleri bile bu adamin vatanini satan aciz adam diye gösterirken bizim zaten dibimizde durmus kendini sultan zanneden biri hakkinda uyduruk birsey bilmememiz sacmalik olurdu.. sirf osmanli hanedanindan diye kutsal mi oldu simdi.. adamin elinde halifeligi bile aldilar.. döt gibi kaldi.. demekki bir . zkim degilmis bu.. mandaciligi ilk ön plana süren fikir babalarindan biri bu vahdettindir.. en cokda o istememektedir.. ingliz mandacili kurtulus olrak görüyo ama ayni zamanda kendinide bi pok saniyo.. bazi zihniyetler onu mazlum göstermek icin onu bu hainliginden  kurtarmak icin. atatürk ün kankasi gibi göstermeler.. ne bilem sevr imzalamadi diyenler.. offf offf ne bicim zihniyet olusmus bu ülkede be.. biz gideriz mersine millet gider tersine... bu mu ya benim insanim... bu mu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:

sevr bizzat osmanli padisah vekilince imzalandi.... amma uygulamaya koyulamadi.. nedeni vahdettin deme sakın.. lan lun ulann.. artik türkcemize basbakan sayesinde girdigi icinde bu sekilde konusma hakkimi kullanmam gayet dogal.. cogunuz öyle anliyorsunuz. zoruna filan mi gitti.. neysem konuya döneyim..  simdi atatürk vahdede ile beraber hareket etti öyle mi?:))) vahdettinide atatürk sever oda onu sever. gül gibi geciniyorlardi demi.. yazik oldu..  vahdettin samsuna gönderdi atatürkte hay hay sultanum dedi kostu gitti.. lan simdi sana bisi yazsam ne degisecek..  baksana düsündügün yada bildigin seylere... bunun neresini dogrulayabilirsin.. yuhh be... ayip yahu... sevr imzalamamista bilmem neymis... ahhh ah birde böyle acindirarak anlatmalari yokmu... istemeyerek imzaladi cok düsündü.. aciz kaldi gibi vahdedeyi mazlumlastirdiniz.. adam sizide benide satti ulan... kalkip benim ne stilde konustugum ilgini cekicene ne özünü anlasan iyi edersin... soyuna soysuz diyen soysuzdur laflari ile kendilerini birsey zanneden hilafet kafalilar gibi konusma benle...  ne bok olduklarini bile bilmeyen insanlar soydan sopdan bahsederek laf kalabaligi yaparlarken birde kalkip benim konusma stilime sende dahil olma... hadi bakim gitsen biraz türk tarihi birde üstüne dünya tarihi kitaplarini oku.. tabi isine gelirse.. 

boşuna anlatıyoz hoca bazılarına saidi nursilerin, feto$$$$$$ların yazdığı kitaplar daha cazip gelir.Nede olsa onlar herşeyi düşünmüştür. ABD bizim müttefikimizdir.

Dünya globalleşiyor hadi bütün ülkeyi özelleştirelim.Ulan :) hadi özelleştirme oluyor peki soruyorum Britis telecom kimin? ingilizlerin. Türk telecom kimin? yahudilerin.

Eskiden ülkemize gelen turistlerle sohbet etmek için can atardım.Şimdi ise gorduğum zaman yolumu değiştiriyorum.Utancımdan..Diyorlarki adam ülkenizi borçlandırdı,

askerinizizle dalga geçenleri dost bildi(çuval mevzusu), kaç tane asker kaybettiniz başbakanınız abd ye sormayı tercih etti.ülkeye şeriyat yavaş yavaş hakim 

olmaya başladı.Bide şimdi yumuşatıyorlar yok vahdettin serv i zorla imzaladı bilmemne.Kardeşim! içinde vatan sevgisi varsa kendini öldürürsün genede onu imzalamassın 

bu kadar basit! Aldığımız topraklar elimizden çıktı.Terör problemini çözmek için Yüce efendimiz ABD den izin almak duruma sokulduk, abd çık dedi mi dakkasında çıkıyoz.

Vahdettinin hain olmadığını şuan birçok tarih öğretmeni anlatıyor bazılarına şahit bile oldum.Ama anlatsınlar, genç beyinleri yıkasınlar.işlerine gelmedi mi ,masonlar fasonlar baskı yaptı diyolar 

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Soyumdan utanmam ama vahdettin bir haindir,yani buna kirk turlu takla attirip vatana hizmet etti noktasina  getirmek dogru degil.Nutuk ta bile acik acik yazilmis bunun tartismasini niye yapiyoruz hala...Sultan Mehmet, Yavuz , Kanuni bunlarin yeri ayridir vahdettinin yeri ayridir,Osmanli padisahi diye hain olamazmi...

Madem hain degildi neden surgune gonderildi?

Gostermelik surgune gonderildiyse neden tekrar geri donmedi?

bir suru soru sorulur.

evet bir sürü soru var.

mesela giderken neden topkapıyı soymadı.

ülke hazinesine dokunmadı ? kaşıkçı elması neden hala bizde?

kutsal emanetler neden hala bizde?

inşallah götüremedi yada götüremezdi gibi çocukça cevaplar gelmez.

içeriğini bilmiyoruz yada asıl düşünce neydi onu bilmiyoruz.

belkide Atatürk ün  vatandaştaki "Padişahım çok yaşa" fikrini ortadan kaldırmaya yönelik sözleriydi bunlar. padişah öyleki bir nevi kutsal adam kimliğindeydi .o ne derse haklıydı asla yanlış düşünmezdi. padişahlar yemez içmez halkı ve vatanı düşünürlerdi.

ve vahdettin ülkeyi alırken nasıl almıştı onu düşündünüzmü? en zengin devrinde alıp bir kaosa ve işgale mi sürükledi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:

sen diyosun ki kaybetsede bizi ziksede atam diyosun. yaws allah askina damat ferit degilde neden padisahlar senin atan.. devsirme sistemi niye geldi saniyosunuz.. ulen siz bütün adamlari türk saniyorsunuz herhalde... gerci farketmez sizde ümmetcilik oldugundan size göre hersey bir...

erkan adiyorum ki.. atatürk anadoludaki direnisi durdurmak icin gönderildigini hepimiz biliyoruz. neden göndersin izni olmadan ayaklari sadece vahdettini masum gösterme calismalarindan baska birsey degildir.. ayrica vahdettinin ingiliz kayiklariyla kacisi resimleri aklima geldikce.. iyice sinirime dokunuyorsunuz.. 

evet bir üstteki mesajımdada bunu vurgulamaya çalıştım ozamanki halk için padişah öyleydi severde döverde isterse zikerde.

(bu mesajını yeni görüyorum)  

sen vatan haini dedin gerekçeleri saydın bende değil dedim gerekçeleri saydım.

ikiside olasılık içindedir. sinirin bozuluyorsa ,eğer gitme imkanın varsa   iyi bir psikoloğ adı,eğer gidemeyeceksen iyi bir ilaç adı verebilirim.

osmanlı arşivleri açılmadıkça bu tam olarak bilinmez.

bak ispanyaya krallarına hala sahip çıkıyor bak ingiltereye hala kral prens kraliçe var sembolik olarak ,ama bizim osmanlı hanedanlarının herbiri ayrı ayrı yerde .

Atatürkte hay hay mı dedi hemen diyorsun ne biliyorsun bazı şartlar koşmadığını?

mesela:

Atatürk eğer vahdettine ülkeyi terk etme şartını koşmamış olsaydı şu anda hala padişahlık sembolik olarak devam ediyordu .

ama düşünsene şu an için bir padişahlık makamı olmasını? tamam ulen söz bende artık ülkeye el koyuyorum dese halkın cevabı nemi olurdu?

"PADİŞAHIM ÇOK YAŞAAA"

İŞTE BUNUN ÖNÜ KESİLDİ. bana bırak ve terket ülkeyi denmişse eğer vatan kurtulması adına ülkeyi terk edecek kadar seviyormuş demekki vahdettin...ama sen lanlı lunlu konuşmakla ayıp ettin. 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:

sen diyosun ki kaybetsede bizi ziksede atam diyosun. yaws allah askina damat ferit degilde neden padisahlar senin atan.. devsirme sistemi niye geldi saniyosunuz.. ulen siz bütün adamlari türk saniyorsunuz herhalde... gerci farketmez sizde ümmetcilik oldugundan size göre hersey bir...

erkan adiyorum ki.. atatürk anadoludaki direnisi durdurmak icin gönderildigini hepimiz biliyoruz. neden göndersin izni olmadan ayaklari sadece vahdettini masum gösterme calismalarindan baska birsey degildir.. ayrica vahdettinin ingiliz kayiklariyla kacisi resimleri aklima geldikce.. iyice sinirime dokunuyorsunuz.. 

evet bir üstteki mesajımdada bunu vurgulamaya çalıştım ozamanki halk için padişah öyleydi severde döverde isterse zikerde.

(bu mesajını yeni görüyorum)  

sen vatan haini dedin gerekçeleri saydın bende değil dedim gerekçeleri saydım.

ikiside olasılık içindedir. sinirin bozuluyorsa ,eğer gitme imkanın varsa   iyi bir psikoloğ adı,eğer gidemeyeceksen iyi bir ilaç adı verebilirim.

osmanlı arşivleri açılmadıkça bu tam olarak bilinmez.

bak ispanyaya krallarına hala sahip çıkıyor bak ingiltereye hala kral prens kraliçe var sembolik olarak ,ama bizim osmanlı hanedanlarının herbiri ayrı ayrı yerde .

Atatürkte hay hay mı dedi hemen diyorsun ne biliyorsun bazı şartlar koşmadığını?

mesela:

Atatürk eğer vahdettine ülkeyi terk etme şartını koşmamış olsaydı şu anda hala padişahlık sembolik olarak devam ediyordu .

ama düşünsene şu an için bir padişahlık makamı olmasını? tamam ulen söz bende artık ülkeye el koyuyorum dese halkın cevabı nemi olurdu?

"PADİŞAHIM ÇOK YAŞAAA"

İŞTE BUNUN ÖNÜ KESİLDİ. bana bırak ve terket ülkeyi denmişse eğer vatan kurtulması adına ülkeyi terk edecek kadar seviyormuş demekki vahdettin...ama sen lanlı lunlu konuşmakla ayıp ettin. 

hojam bunları nerenizden uyduruonuz yaa.. yok ölemiste bolemıste aslında butun herkes yanlıs biliomusda falnda ole olmasada bole olsaymısta nedionuz hojam ucbes capulcunun kitaplarını okuyupta (baknz saitnursi fettos mettos) nutuk atmayınz buradaa milli egitim bakanlıgının yayınladıgı Nutuk'u okudunmu hic ?hala gecerli bilgiler oradadır. bu senin dediklerinin  hicbiri  yok! bukadar tos pembe dilmis hicbiirisi.hersey apacık ortadadır...

milletin beyni sulanmıs goruluorki fotto meyvelerini wermis.zaten 47ler felanlar nasıl cıktı piyasaya bunca sene sustular maduruz biz rolleriyle beklediler simdi dewleti bolme peşindeler.bakınız tayyipte yangından mal kacırır gibi sattı herseyimizi oda bir haindir tıpki vaddeddin gibi

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 9505 Toplam Mesaj: 86