Vahdettin Vatan Haini Mi ?
-
ya adam vatan haini felan deqıl benje devlet batmıs adamın ne sucu varr...
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
gel bana fatih deyiver.. yavuz deyiver.. murat deyiver.. o zaman öpüpte basimin üstüne koyayim.. vahdettinizi atasi yerine koyanlarin ya kafasinda bir zoru vardir.. yada düpedüz cumhuriyet düsmanidir.. sizde idrak yetenegi olmadigi gibi bu tür konulara nasil yaklastiginizdan hemencik acikliyabiliyorsunuz.. insanlar farkli farklidir.. bir kardes iyi iken bir kardes kötü olabilir.. biri satarken biri koruyan olabilir.. ama size göre osmanli hanedanindan diye dötünüzü bile verirdiniz..-----------------------------
bişey vermek bizim işimiz değil koçum o sana yakışır sen varken bize düşmez zaten sana Osmanlı senin ataların diyenolmadı ki atlıyosun bodozlama
senin ataların Osmanlı da olsa olsa HAREM AĞASI olmuşlardırlar..
angil dingil konuşacağına kaynak getir burası kıraathane değil tbt boş lafa yer yok belge getir açıklama getir kafadan
sallama sağdan soldan anandan babandan duyduklarını yorumlayacağın yer değil burası!!!!
-
fikrim den uyduruyorum.
beni hiçbir tarikat üyesi veya tarikat kaptanının düşüncesi ilgilendirmez.
ve bahsettiğin şahısların kitaplarını okuyacağıma gider felsefe 1 i okurum o daha çok zevk veriyor.
hoşuna gitmesi için evet vahdettin haindi dememimi istiyorsun?
ben sana vahdettin haindir desemde o hain değildir.
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------cagatay09 bunu yazdı:
gel bana fatih deyiver.. yavuz deyiver.. murat deyiver.. o zaman öpüpte basimin üstüne koyayim.. vahdettinizi atasi yerine koyanlarin ya kafasinda bir zoru vardir.. yada düpedüz cumhuriyet düsmanidir.. sizde idrak yetenegi olmadigi gibi bu tür konulara nasil yaklastiginizdan hemencik acikliyabiliyorsunuz.. insanlar farkli farklidir.. bir kardes iyi iken bir kardes kötü olabilir.. biri satarken biri koruyan olabilir.. ama size göre osmanli hanedanindan diye dötünüzü bile verirdiniz..-----------------------------
bişey vermek bizim işimiz değil koçum o sana yakışır sen varken bize düşmez zaten sana Osmanlı senin ataların diyenolmadı ki atlıyosun bodozlama
senin ataların Osmanlı da olsa olsa HAREM AĞASI olmuşlardırlar..
angil dingil konuşacağına kaynak getir burası kıraathane değil tbt boş lafa yer yok belge getir açıklama getir kafadan
sallama sağdan soldan anandan babandan duyduklarını yorumlayacağın yer değil burası!!!!
-----------------------------kocum mocum ne ayaksin bakim sen yobaz bozmasi... isine gelince öter.. isine gelmeyince susarsin.. vermis oldugunuz dötünüzden bile aliniyosun ki yaziyosun buraya.. zoruna mi gitti.. göreceli mi baksak. nasil baksak acaba olaya... benim atam senin atan meselesi olsa keske.. ama iste degil.. vahdettin ile gurur duymaya devam et.. daha cok dötünüzü verirsiniz böylesine..
-
lordvader89 bunu yazdı:
haci sen eski kafayla devam et... oldu mu vahdettini ecdadin kabul et.. damat feritide öyle kabul et... Yüce Rabbime sükürler olsun ki Atatürk ve bilincli halkimizla senin o ecdadtan saydigin kisiye karsi güzel bir basari elde edildi.. al vahdettininizide ayni onun gibi gidin ulan...
sen lafları negüzel çekiyorsun sağa sola..atatürk ve bilinçli halkımız tabiki bi başarı elde etti adam bunu inkarmı ediyor..
sana mantıklı bi şekilde sevr'İ imzalamadıgını söylüyor...
bu işlere nekadar kafanız basıyor anlamıyorum ama şöle bişi var;
Atatürk'de sever vahdettini...vahdettinde atatürk'ü
birlikte hareket ettiler ve vahdettin samsuna gönderdi...ama ben seni tanımam yakalnırsan dedi..bunu tuğra'da sölemiş açıklamış..
daha ne konusuyorsun ulanlı mulanlı agzını topla klavye delikanlılığı yapıp ortalıgı karıştırma...
yaşın kaç merak ediyorum...
dediklerine bnde katılıyorum..hem atatürk anadoludayken nasıl o kadar kolay hareket etti emperyalistler tarafından aranırken... -
kolay hareket etmedi ki zaten. kim demis kolay diye?? adami yakalarsa yargilamadan idam ediceklerdi... kolayi filan yok bu isin... ama vahdettin kolaya kacti... yativerdi üstüne...
-
Serser1 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
haci sen eski kafayla devam et... oldu mu vahdettini ecdadin kabul et.. damat feritide öyle kabul et... Yüce Rabbime sükürler olsun ki Atatürk ve bilincli halkimizla senin o ecdadtan saydigin kisiye karsi güzel bir basari elde edildi.. al vahdettininizide ayni onun gibi gidin ulan...
sen lafları negüzel çekiyorsun sağa sola..atatürk ve bilinçli halkımız tabiki bi başarı elde etti adam bunu inkarmı ediyor..
birlikte hareket ettiler ve vahdettin samsuna gönderdi...ama ben seni tanımam yakalnırsan dedi..bunu tuğra'da sölemiş açıklamış..
daha ne konusuyorsun ulanlı mulanlı agzını topla klavye delikanlılığı yapıp ortalıgı karıştırma...
dediklerine bnde katılıyorum..hem atatürk anadoludayken nasıl o kadar kolay hareket etti emperyalistler tarafından aranırken...
-----------------------------siz gerçek hayati bilgisayar oyunlarıyla karıştırıyorsunuz..Şuan beni aramaya kalksalar istanbulda uzun yıllar bulamazlar.Pc oyunlarındaki gibi öyle kırmızı noktayla hedef gösterilmiyor işte:) Anadoluda nasıl hareket ettiyse etti. Atatürk askerdi.Adamın mesleği o.Tabi anadoluda hareket edecek.Ayrıca vahdettinin Atatürk ve arkadaşları için ölüm emri çıkarttığını biliyoruz.O dönemki ûlemanin Atatürk'e şeytan dediğinide biliyoruz.Emperyalistler demissin ama sen zaten zihninde fetihedilmişsin.Emperyalistleri çok büyütmüssün gözünde.. Unutma ''Emperyalizm Kağıttan Kaplandır.'' Mao Zedong ..... ;)
-
ZaYGo bunu yazdı:
Serser1 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
dediklerine bnde katılıyorum..hem atatürk anadoludayken nasıl o kadar kolay hareket etti emperyalistler tarafından aranırken...
-----------------------------siz gerçek hayati bilgisayar oyunlarıyla karıştırıyorsunuz..Şuan beni aramaya kalksalar istanbulda uzun yıllar bulamazlar.Pc oyunlarındaki gibi öyle kırmızı noktayla hedef gösterilmiyor işte:) Anadoluda nasıl hareket ettiyse etti. Atatürk askerdi.Adamın mesleği o.Tabi anadoluda hareket edecek.Ayrıca vahdettinin Atatürk ve arkadaşları için ölüm emri çıkarttığını biliyoruz.O dönemki ûlemanin Atatürk'e şeytan dediğinide biliyoruz.Emperyalistler demissin ama sen zaten zihninde fetihedilmişsin.Emperyalistleri çok büyütmüssün gözünde.. Unutma ''Emperyalizm Kağıttan Kaplandır.'' Mao Zedong ..... ;)
o küçük dediğin emperyalistler o zmn ülkeyi paylasıyorlardı..o kadar insan öldü bu ülke için o küçük dediğin emperyalistler yüzünden..maoyuda bilirim ama şimdiki zamanda sermayenin küreselleştiği dünyada emperyalizm coca cola kadar yakın suan bize..we küçümsüye küçümseye bu hale geldi zaten... -
Serser1 bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
Serser1 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
o küçük dediğin emperyalistler o zmn ülkeyi paylasıyorlardı..o kadar insan öldü bu ülke için o küçük dediğin emperyalistler yüzünden..maoyuda bilirim ama şimdiki zamanda sermayenin küreselleştiği dünyada emperyalizm coca cola kadar yakın suan bize..we küçümsüye küçümseye bu hale geldi zaten...
-----------------------------sana soylediğim sözü tam olarak anlamamıssın.Abd'nin çok güçlü görünüyor olsa da tüm dünya ile başa çıkmasının imkansız olduğunu anlatmak istemişti bu sözle.
Ve senin gibi ABD tanrı gibi düşününenler yüzünden bu hallere düştük.Küresel sermaye ne hoca? Çinden haberin yok galiba.adamlar yeni dünya pazarını kurdular.
Ama size göre ABD yi kimse yenemez.Senin küresel sermaye dediğin olayın etkisinde bile kalmayan ülkeler var.Bkz: Küba,Venezuella,Rusya,Çin..VIETNAM..
Emperyalizm le başa çıkmanın yolu doğrudan savaş vermektir.Diğer yollarla kaybedersin.Vietnamlılar senin gibi düşünüp ABDye boyun eyseydi şimdi herşey farklı olurdu.Günlerce portakal gazlarını sıktı amerika oraya.Halen sakat insanlar doğuyor orda....Ama sonuç ABD 500.000 askerini kaybetti ve o dönemde Yeşiller vardı.Şimdinin special forces birlikleri.Hepsi yok oldular.Ama sana kalsa direnmeyelim, parti kuralım, legal alanlarla emperyalizm le mücadele edelim diymi?Bu şekilde ilerleyemessin.Neyse konu dağılmasın sen oportinist,revizyonist düşüncelerini kendine sakla:)) Vahdettinde haindir.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------teknolojiden lütfen yoksun kalmayın beyler kırmızı noktaya gerek yok onlar seni tel den bile bulurlar ki bu en basiti..
forumda gözüne çarptıysa bi müridi polis sorguya almış ıp numarasından belirleyip kaldı ki bu günü geçtim
** herkes o dönemde padişah a bağlıydı ne derse o idi ancak gel gör ki ne hikmet kimse Musatafa Kemal e dokunmadı en azından
padişah yerini muhbirlerle belirler köstebeklerle öldürürdü sonuçta hakkında emir çıkartılmış basit bir komutan dı Mustafa Kemal ve Samsun a çıktığında kimse tanımıyordu (halk tan)
daha dün Samsun'a gelen Mustafa Kemal e padişah yada saray desteği diyelim olmasaydı kimse inanmazdı ve orada
öldürülürdü ama gel gör ki öldürme girişimleri sadece itilaf devletleri ve yandaşları tarafından desteklenmiştir ve gerçekleştirilmek istenmiştir....