folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vücudun Hassas Noktalari



Vücudun Hassas Noktalari

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    elinizi düz tutun ve diğer parmaklarla 90 derece yapacak şekilde başparmağınızı kaldırın.(tokalaşır gibi)sonra rakibinizin burnuyla dudağı arasına başparmağınızla diğer parmaklar arasında kalan yeri dayayıp geriye itin kafasını tutması çok zor ve dengesini böylece çok kolay bozabilirsiniz.


    https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    ne arza çıkarıyorsunuz

    http://www.psfights.com/

    alın manyak videolar var inceleyin çocuk ne yapmış nereye vurmuş nasıl korunmuş nasıl nakavt olmuş.İzleyin kavgalarınızda %35 lik performans artışı görürsünüz

    %50 gaza gelmeyide ekleyin :D

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    eğer kavgada galip gelmek istiyorsan şunları bileceksin.

    1.Asla fazla konuşma direk adamın yakasından tutar tutmaz çok şiddetli bir şekilde burnunun ortasına kafayı geçir.

    2.%100 heyecanlanırsın çok fazla dövüşmeme rağmen hep heyecanlanmışımdır ama ilk kafadan sonra iş bitiyor karşındaki bir kum torbası Allah yarattı deme giriş. Ayrıca çok fazla girişme hastanelik edersen karakol polis başın çok ağrır gözdağı verip derecede sadece temiz bir döveceksin.

    3. karşıdakinden herzaman bir darbe gelecek gibi kendini iyi konsantre et yumruk seviyesinden uzaklaş zaten sana vurmaya kalkacağı zaman yetişmek için üstüne çullanacaktır ki bu zamanda sen hemen ellerinle onu durdur.

    4.Asla kafa yeme : Kafa 1 sn lik olaydır adamla karşılaştığın anda kafanı öne doğru eğ o kafa attığı zaman kafası burnuna veya yüzüne değil kafana gelecektir bu en son yöntemdir.En öncelikli olarak sen atik davranmalısın.

    5.Unutma bu işte en önemli şey cesaretli olacaksın yani yoksa kesin dayak yersin çok korksan bile karşındaki kişi tek ise ilk vuruşu yapabildiysen istersen öküz olsun hiç farketmez.Yeterki ilk vuruşu yap.

     

    Ya 3-4 kişi olursa

    : Kaç...

     


    işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek

    en hassas yer çenedir (yanakların olduğu yer) boks maçlarına bakın ceneye yumruk geldiğinde yada kulak tozluğuna yumruk geldiğinde boksör direk yatar sebebi ise vucuttaki tüm sinirler orada toplanır ve beyne ordan gider :) (eski boksörüm biliyorum acısını :D)


    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Deca hoca hakli kardes:) 6 kisi dalmaya kalktilardida bana nasil olsa dayak yicez a.q ne koparsam kardir hesabi gözümü kapatip sadece yüz hatlarina gelecek sekilde yumruklarimi salladiydimda sonrasina yere kapaklanman zorunda kaldim.. bir kac amcanin  heytt höyt demesiyle kacan angutlardan ertesi gün okula sadece 3 ünün gelmesi bende cok pis merak uyandirdi.. kantindeyken yanlarina gittim. "ne o diger ganciklar nerde" dedim.. bana cevabi "olum sen öldün artik" dediler.. sonradan gördümde ikisinin burnu kirilmis digerininde sol gözünde görme bozuklugu olusmus.. tabi gözü mor degil a.q simsiyahti:) yane haci demek istedigim yüz hatlarina calis sen.. :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    olm ne kasıyonuz la orasına vur surasına vur die vurun boğazının altına hafiften bi tane olduğu yerde yığılsın kalsın.Fazla hızlı vurursanız ölür ona göre..Eğer adamın boyu çook uzunsada şu yolları sırayla takip edin;

    adama arkanızı donun,ellerinizi ensesine dolayın tum yukunuzu adamın ensesine vererek kendinizi yukarı itin uygun yuksekliğe vardığınız anda rövoşatayı geçirin suratına.hiç acımayın orasına gelcek burasına gelcek diye..Bu numarayı yememesi için adamın çok dövüşler geçirmiş+çok hızlı dusunebılen biri olması lazım zira bu uygulamadan kurtulabılmenın tek yolu adamın ellerını ensenızde hıssetıgınız anda diz üstü çökmektir.Adamın ellerini ensemden atmaya calısayım,adamı itmeye kakmaya çalışıyaım derseniz son hatırlayacağınız şey 42 numara ayakkabı kabanı olacaktır.

    not:Tabii bu taktiği çok seri biş şekilde fiil etmeniz gerekmektedir aksi halde adama arkanızı donduğunuz anda maazallah erkek merkek dinlemez...


    Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek

     Herkes maaşallah döktürmüş zamanında Fight Club olacaktı hani nerdesiniz :) El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu bayrampaşa davulunun tokmağı zannerdermiş :P

    puhahaaaa


    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    8mm hocam buraya hiç dayak yememiş adamın yazması diye bişey yoktur sanırım.Çünkü kavga hakkında bişey bilmezler öyle 3-5 kavgaylada kavga öğrenilmez.Bu yüzden pek dediğin türde bişey olmaz.

    Neyse ben devam edim.Şunu söyliyicem bak bir ton açılış vardır, burna kafa- yumruk, mideye vurmak, dalgaya vurmak(centilmence değil yapmamaktan yanayım), ittirmek vs.. ama güzel olan yontemlerden birisi diyafrandan sonra adam eğilince resimdeki yere vurmak.Kulak sıvısını sarsacağından 3 darbe sonunda adam yerden kalksa dahi tekrar yere yapışacaktır.

    http://www.klitchko.com/images/photo_1250_16a.jpg

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    başlıktaki tüm cevapları okumadım onun için bildiklerim daha önce birisi yazdıysa kusura kalmayın.

    1- Gırtlak, boğaz, boyun: Beyne giden damarların bulunduğu sağ taraf, adem elması gibi bölgelere gelen bir darbe rakibi bayıltır yada nefesini keser.

    2- karaciğer, mide, karın boşluğu: Karaciğere (kaburgaların bittiği nokta sağ taraf) sert ve düz bir hareket rakibi oldukça zor durumda bırakır, karın boşluğu veya mideye inecek bir darbede oldukça etkilidir

    3- Böbrekler: leğen kemiğinin üstü karın boşluğunun altı sağ ve sol geri bölgelerine etkili yumruk yada tekmeler avantaj sağlayacaktır size.

    4- Burun: Burun kıkırdak ve kemik dokusu oldukça hassastır. Avuç içi ile sertçe burna üstten alta doğru sıyırma bir vuruş rakibi sendeletir. Tam tersi bir hareket ölüme götürebilir. Zira burun kemiğinin bitim noktası sivridir ve kafatasının boşluk oluşturduğu bir bölgedir kırılıp beyin zarını yırtarak beyne girmesi olasıdır. Düz bir vuruş ise daha tehlikesiz ve burun kemiğinin elmacık kemikleri ile bağlantılı noktalarından kırılarak kopmasına sebep olur.

    5- Kulak: Kulaklara atılan sert tokatlar kulak zarını patlataağı giib ani basınç değişiminden kaynaklanan bayılma, dengesizlik gibi hadiselerede yol açabilir.

    6- Kalp: Kalbin üstüne atılacak sert bir yumruk yada tekme kimi zamanlarda kalp ritmini bile bozduğu gözlemlenmiş bir tekniktir. Genelde ise göğsün sıkışması ile rakip etkisiz hale gelir.

    7. Uyluklar: Eğer sert tabanlı (kösele gibi) bir ayakkabı giyiyorsanız uyluklara kısa ve sert bir darbe karşınızdakini oldukça acı veren bir deneyime salar.

    8- Çene: Çeneye avuç içinizle alttan üste doğru sertçe vurursanız rakibinizin dayanıklılık durumuna göre değişim gösteren etkileri gözlenir. Genellikle 4-7 gün çorba ile beslenmek zorunda kalırlar, kimi durumlarda dil kopar kimisinde bir kaç diş kırılır.

    9- Kol: Rakip bir hamle yapmış ve siz atik davranabilme becerisini gösterdiyseniz kolunu kırabilirsiniz. Kol yakalanır dirsek kısmı omzunuzun üstüne gelecek şekilde (sırtınız rakibe dönük iki elinz ile kolu bileğinden yakalamış dirseğini omzunuza bastırıyor ve hafifçe dizlerinizi kırmış vaziyettesiniz) ellerinizle kolu aşağı çekerken aynı süratle bedeninizi doğrultuğunuzda rakibinizin kolu dirseğinden kırılır.

    11- Dizler: Dizin hemen alt kısmına yada yan tarafına sertçe vurulduğunda rakip iptal olabilir.

    (aklıma geldikçe eklerim, yakın dövüş geçmişim var biraz (sivil) kick boks full contackt sınıfı)+ komando gayri nizami harp teknikleri+yakın dövüş teknikleri eğitimi (askeri) aldık askerde o kadar:) )


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    Bu arada şimdi farkettim konu derin konu değil vukuatlar anarşi bölümünün konusu olmalı oraya taşınsa daha yerinde olur.

    (nerde bu adminle nerde bu modlar?)


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 43525 Toplam Mesaj: 70