Wifi Şifre Kırılır
-
emnimax bunu yazdıemnimax bunu yazdıironhazee bunu yazdıe2 bunu yazdı
Hocam sana neden ve nasıl güvenelim?
Öncelikle sayısız ödeme kanıtı ve Whatsapp ekran görüntüsü paylaşabilirim.
2 senedir yayındayız. Güven amaçlı bu siteden referans oldunlar diye birkaç kişiye ücretsiz hizmet vereceğim.hocam banada yardımcı olsan olurmu ? bende sana hemen eve geçicem şimdi işten ekran görüntüsü haştek ne istersen yollarım yeterki kır ref olurum sana hemen üst katımdaki komşuyu kırsan yeter,
Ekleme: wifi warden ss leri attım şimdi kendisine PM den bakalım sonucu buradan yazacagım sizlere tabi yardım isteğimi kabul ederse :)
bana bi dönüş olmadı nedendir anlamadım,
ücretsiz referans desteğim doldu yazdı birisine cevap olarak ama bana ne PM den nede buradan ücretli yapalım bile yazmadı,
dolduysa ücretlide destek almak istiyorum en azından önce şifre sonra ücret konusunda yardımcı olun (enpara hemen anında yollarım diğer bankalar yarın 9dan sonra hesabınızda ücret)
bu aralar kafamada takılıyor arkadaş hangi konuya mesaj yazsam kimse iplemiyor yazdıklarımı forumda attığım mesajlar kimse tarafından görülmüyormu forumda bi hatamı var diye paranoya yapmaya başladım iyice :D
Hocam çok özür diliyorum hemen geri dönüş yapacağım. Çok yoğun ilgi ve mesajlar var
Gözden kaçırmış olabilirim.
Aynı zmanda site üzerindende yazanlar var.
elimde teslim etmem gereken işlerde oluyor.
Hemen size cevap yazacağım.Tekrar özür dilerim k bakmayın
-
emnimax bunu yazdıemnimax bunu yazdıironhazee bunu yazdıe2 bunu yazdı
2 senedir yayındayız. Güven amaçlı bu siteden referans oldunlar diye birkaç kişiye ücretsiz hizmet vereceğim.hocam senin mesajların neden hep boş sıkıntı mı var acaba tarayıcında
-
noname bunu yazdıemnimax bunu yazdıemnimax bunu yazdıironhazee bunu yazdıe2 bunu yazdı
2 senedir yayındayız. Güven amaçlı bu siteden referans oldunlar diye birkaç kişiye ücretsiz hizmet vereceğim.hocam senin mesajların neden hep boş sıkıntı mı var acaba tarayıcında
olabilir hocam.
Chrome kullanıyorum.
Özel mesajlar mı boş yoksa buradakiler mi?Teşekkürler
-
@abdullahazad
ne zaman cıktı benim haberim yokki hemen alayım :)
@ironhazee
özürlük bi durum yok hocam işlerin coksa ne mutlu sana
sen yardımcı ol yeterki bi şekilde :)
@noname
vay beee demekki sorun buymus ulan diyorum bende noluyor :D ( 10 yıllık laptopu çöpe atarken görüldü )
@ironhazee hocam yok bana diyor mesajların görünmüyor diye :)
-
Yunanistan'da Greek WPA finder diye bir uygulama vardı. Aynı görevi yapıyordu, aslında siz bu işi mobil uygulamaya dökerseniz iyi para kazanırsınız benden söylemesi.......
-
Bu olaydan kurtulmak icin söyle yapıyorsunuz modemi bridge e alıp laptop üzerinden trafiği geciriyorsunuz ordan ppoe sifresini alıyorsunuz sonra dısarıdan mac spoof özellikli modem alıyorsunuz ppoe şifrenizi ve modem mac inizi giriyorsunuz nete cıkıyorsunuz modeminize erisemiyorlar genelde sonicwall vb cihazlarda mac spoof vs özellikler vardır asus un bazı router larında yada ddwrt destekleyen bir router ile kurtulursunuz
-
Ayrıca bir soru sormak istiyorum, bu konuda çok bilgim yok bilal seviyesinde olacak kusura bakma. Bilgili muritlerin yorumlarından anladığım kadarıyla ISP'ler bir çeşit kendileri için açık, ulaşılabilir protokol tutuyor, konu sahibi arkadaş da elindeki imkanlar dahilinde bu protokol bilgilerine erişebiliyor. Doğru mu anlamışım?
Başta çünkü default modem isimerinin, default şifrelerini biliyorsun sadece olarak anladım. Mesela oturduğum yerde şu modem ismi var, her gördüğümde gıcık oluyorum. Bu tip ismi cismi değişenleri de kurabiliyor musun?
-
XpertVision bunu yazdı
Ayrıca bir soru sormak istiyorum, bu konuda çok bilgim yok bilal seviyesinde olacak kusura bakma. Bilgili muritlerin yorumlarından anladığım kadarıyla ISP'ler bir çeşit kendileri için açık, ulaşılabilir protokol tutuyor, konu sahibi arkadaş da elindeki imkanlar dahilinde bu protokol bilgilerine erişebiliyor. Doğru mu anlamışım?
Başta çünkü default modem isimerinin, default şifrelerini biliyorsun sadece olarak anladım. Mesela oturduğum yerde şu modem ismi var, her gördüğümde gıcık oluyorum. Bu tip ismi cismi değişenleri de kurabiliyor musun?
Şifreyi bulamasan da github da esp8266 jammer programı var. Nodemcu'ya(esp8266) programı kur, adam kendi netine bağlanamaz.
Kendimde denedim, gerçekten wifi nin icine siciyor. Yalnız ESP nin mesafesi de etkiler diye düşünüyorum
-
antivir-US bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
Şifreyi bulamasan da github da esp8266 jammer programı var. Nodemcu'ya(esp8266) programı kur, adam kendi netine bağlanamaz.
Kendimde denedim, gerçekten wifi nin icine siciyor. Yalnız ESP nin mesafesi de etkiler diye düşünüyorum
tavsiyem bu node emcu için
https://github.com/samdenty/Wi-PWN
-
hocam sen tüm türkiyenin yüklediği play store programıyla mı yapıyon . ordan verdiğimiz izinler vb. hangisiyse söyle kaldırıcam onu :))
anladım olayı . özür
my4 tarafından 02/Nis/20 22:46 tarihinde düzenlenmiştir