Wifi Şifre Kırılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    ironhazee bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

Hocam sana neden ve nasıl güvenelim?

Öncelikle sayısız ödeme kanıtı ve Whatsapp ekran görüntüsü paylaşabilirim.
    2 senedir yayındayız. Güven amaçlı bu siteden referans oldunlar diye birkaç kişiye ücretsiz hizmet vereceğim.

hocam banada yardımcı olsan olurmu ? bende sana hemen eve geçicem şimdi işten ekran görüntüsü haştek ne istersen yollarım yeterki kır ref olurum sana hemen üst katımdaki komşuyu kırsan yeter,

Ekleme: wifi warden ss leri attım şimdi kendisine PM den bakalım sonucu buradan yazacagım sizlere tabi yardım isteğimi kabul ederse :)

bana bi dönüş olmadı nedendir anlamadım,

ücretsiz referans desteğim doldu yazdı birisine cevap olarak ama bana ne PM den nede buradan ücretli yapalım bile yazmadı,

dolduysa ücretlide destek almak istiyorum en azından önce şifre sonra ücret konusunda yardımcı olun (enpara hemen anında yollarım diğer bankalar yarın 9dan sonra hesabınızda ücret)

bu aralar kafamada takılıyor arkadaş hangi konuya mesaj yazsam kimse iplemiyor yazdıklarımı forumda attığım mesajlar kimse tarafından görülmüyormu forumda bi hatamı var diye paranoya yapmaya başladım iyice :D

Hocam çok özür diliyorum hemen geri dönüş yapacağım. Çok yoğun ilgi ve mesajlar var 
    Gözden kaçırmış olabilirim.
    Aynı zmanda site üzerindende yazanlar var.
    elimde teslim etmem gereken işlerde oluyor.
    Hemen size cevap yazacağım.

Tekrar özür dilerim k bakmayın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    ironhazee bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

2 senedir yayındayız. Güven amaçlı bu siteden referans oldunlar diye birkaç kişiye ücretsiz hizmet vereceğim.

hocam senin mesajların neden hep boş sıkıntı mı var acaba tarayıcında

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    ironhazee bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

hocam senin mesajların neden hep boş sıkıntı mı var acaba tarayıcında

olabilir hocam.

Chrome kullanıyorum.
    Özel mesajlar mı boş yoksa buradakiler mi?

Teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@abdullahazad

ne zaman cıktı benim haberim yokki hemen alayım :)

@ironhazee

özürlük bi durum yok hocam işlerin coksa ne mutlu sana 

sen yardımcı ol yeterki bi şekilde :)

@noname 

vay beee demekki sorun buymus ulan diyorum bende noluyor :D ( 10 yıllık laptopu çöpe atarken görüldü )

@ironhazee hocam yok bana diyor mesajların görünmüyor diye :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Yunanistan'da Greek WPA finder diye bir uygulama vardı. Aynı görevi yapıyordu, aslında siz bu işi mobil uygulamaya dökerseniz iyi para kazanırsınız benden söylemesi.......

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

Bu olaydan kurtulmak icin söyle yapıyorsunuz modemi bridge e alıp laptop üzerinden trafiği geciriyorsunuz ordan ppoe sifresini alıyorsunuz sonra dısarıdan mac spoof özellikli modem alıyorsunuz ppoe şifrenizi ve modem mac inizi giriyorsunuz nete cıkıyorsunuz modeminize erisemiyorlar genelde sonicwall vb cihazlarda mac spoof vs özellikler vardır asus un bazı router larında yada ddwrt destekleyen bir router ile kurtulursunuz

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Ayrıca bir soru sormak istiyorum, bu konuda çok bilgim yok bilal seviyesinde olacak kusura bakma. Bilgili muritlerin yorumlarından anladığım kadarıyla ISP'ler bir çeşit kendileri için açık, ulaşılabilir protokol tutuyor, konu sahibi arkadaş da elindeki imkanlar dahilinde bu protokol bilgilerine erişebiliyor. Doğru mu anlamışım?

Başta çünkü default modem isimerinin, default şifrelerini biliyorsun sadece olarak anladım. Mesela oturduğum yerde şu modem ismi var, her gördüğümde gıcık oluyorum. Bu tip ismi cismi değişenleri de kurabiliyor musun?

XpertVision tarafından 02/Nis/20 22:30 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

Ayrıca bir soru sormak istiyorum, bu konuda çok bilgim yok bilal seviyesinde olacak kusura bakma. Bilgili muritlerin yorumlarından anladığım kadarıyla ISP'ler bir çeşit kendileri için açık, ulaşılabilir protokol tutuyor, konu sahibi arkadaş da elindeki imkanlar dahilinde bu protokol bilgilerine erişebiliyor. Doğru mu anlamışım?

Başta çünkü default modem isimerinin, default şifrelerini biliyorsun sadece olarak anladım. Mesela oturduğum yerde şu modem ismi var, her gördüğümde gıcık oluyorum. Bu tip ismi cismi değişenleri de kurabiliyor musun?

Şifreyi bulamasan da github da esp8266 jammer programı var. Nodemcu'ya(esp8266) programı kur, adam kendi netine bağlanamaz.

Kendimde denedim, gerçekten wifi nin icine siciyor. Yalnız ESP nin mesafesi de etkiler diye düşünüyorum

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

Şifreyi bulamasan da github da esp8266 jammer programı var. Nodemcu'ya(esp8266) programı kur, adam kendi netine bağlanamaz.

Kendimde denedim, gerçekten wifi nin icine siciyor. Yalnız ESP nin mesafesi de etkiler diye düşünüyorum

tavsiyem bu node emcu için

https://github.com/samdenty/Wi-PWN

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

hocam sen tüm türkiyenin yüklediği play store programıyla mı yapıyon . ordan verdiğimiz izinler vb. hangisiyse söyle kaldırıcam onu :))

anladım olayı . özür

my4 tarafından 02/Nis/20 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
Toplam Hit: 121721 Toplam Mesaj: 284
wifi şifre kırıcı wifi şifre kırma