Ya Ateist Olucam, Ya Da Musluman Olarak Devam Edicem...
-
cuma günü istanbula gideceğim adresi belirtirsen uğrarım.:)
şeytan isyandandır. bak sana bir örnek vereyim;
şimdi cenabet olduğunda müslümanlık gereği gusül abdesti almak zorundasın. özellikle cuma namazına gitmeden önce sünnettir.
sen abdesti aldığında içinde bir şüphe olursa yeniden almalısın yok şu elimi tam yıkamadım yok bacakların her tarafı yıkanmadı gibi şüpheler...
Ayrıca herşeyi bu siteden ibaret sanmak çok yanlış 24 saatini bu sitede mi yaşıyorsun ki?
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Müslüman Olman Neyine Yetmiyor ?Yetiyorda daha Fazlasınımı İstiyosun ? Yoksa Fantesi yada Macera Yaşamakmı ? Yoksa Müslümanlardan Farkım Olsunmu ? Sorularımı Başka Yerlere Çekecektir Şimdi Birileri Bundan Eminim.. Ben Bu Soruları Sormak Istıyorum Hocam. Cevap Verirsen Sevinirim.. Sonuçta Kendi İnancın. Karışmak Üstümüze Değil Ama,Merak Ettim Doğrusu.
-----------------------------hocam msn ekler msn
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------cuma günü istanbula gideceğim adresi belirtirsen uğrarım.:)
şeytan isyandandır. bak sana bir örnek vereyim;
şimdi cenabet olduğunda müslümanlık gereği gusül abdesti almak zorundasın. özellikle cuma namazına gitmeden önce sünnettir.
sen abdesti aldığında içinde bir şüphe olursa yeniden almalısın yok şu elimi tam yıkamadım yok bacakların her tarafı yıkanmadı gibi şüpheler...
Ayrıca herşeyi bu siteden ibaret sanmak çok yanlış 24 saatini bu sitede mi yaşıyorsun ki?
-----------------------------hocam msn e ekleyebilirsen, adresi vereyim sana :)
-
en iyi arkadaşin Kuran-i Kerim'dir hiç okumayi denedinmi
-
beyinsiz bunu yazdı:
en iyi arkadaşin Kuran-i Kerim'dir hiç okumayi denedinmi
-----------------------------hocam ilk mesajımı tekrar okur musun :)
-
öncellikle bu işlere bana bakarsan fazla kafa yorma çünki ben sana 2 dk da ateistliğide ispatlarım islamıda ispatlarım
ha şu bi gerçek sen ne kadar gerçeksen yaratıcıda o kadar gerçek bunu müslüman veya ateist kategorisine sokmadan kendince düşünerek çözebilmen çok kolay bir seçim yapma 2 seçimede eşit uzaklıkta bak her aklına takılana olabilir veya olmayabilir gibi bak önemli olan benim veya başka birinin ne dediği değildir önemli olan senin düşüncendir.
eğer okurum bu tür konulara merakım var dersen sana bir kaç kitap önerebilirim aklındaki bütün sorular kaybolur fakat senin aradığın cevap sadece islamiyet veya ateizmi araştırarak tatmin olabileceğin bişey değil o yüzden bütün dinleri yüzeysel incelersen hepsinin bir noktada birleştiğini görürsün burdada görmen gerekeni görürsün :)
kuran oku diyorsunuz adama ama kuran okuyanların %90 ı kurandaki sembollerden habersiz...
hatta bazı hacı hocalarımız bize dini öyle yanlış öğretiyorki kuyunun içine düşüp çıkamıyoruz :)o yüzden sana tavsiyem bu konuda gerçekten cevap almak istiyorsan dinleri araştır derim...ben 2 aydır neredeyse her haltı araştırıyorum metafizik adına o yüzden bir günde çözülebilecek şeyler değildir bunlar... kendi sonucunu ortaya koyman önemli tabiki...
-
edit
-
Prometheus bunu yazdı:
tnalbant@msn.com
-----------------------------bu murid abim atesit degilmiş, hala tartısalım dien bi atesit cıkmadı??
-
sitede sandığınız kadar ateist yok zaten...sadece dindar olan ve dindan olmuyan var...inanmak farklı bişi din endeksli yaşamak farklı bişi....benim gibi olcan :) günahkar müslüman :)))
-
hocam söle düşünsen..bu evren nasıl yaratıldı ? hersey bosamı ? biz neden yasıyoruz ? nereden geldik nereye gidiyoruz? hocam bunların cevaplarını kendı ıcınde çözersen belki Allah'ın varlığına ve birliğine inancın daha da kuvvetleşir.. Allah hak yolunda atılan her adıma yardım eder bence simdiden bunların cevaplarını aramaya basla bence..elbet cok rahat bulucaksın cevaplaırnı ben bu kadar yardımcı olabiliyorum..