folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yahudi Kardeşimden Özür Diliyorum



Yahudi Kardeşimden Özür Diliyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek
    özür fln dilemiyorum, çünkü allaan belası yahudiye bişey yapamadım, henüz , ama keşke yapsaydım, ne bileyim şöyle yağından sabun kemiğinden düğme saçından izolasyon malzesi ... zaten yahudi dediğin mikrop başka ne işe yarar ki ? yahudi insanın en kötü düşmanlarından biridir, yahudilik bir din değil bir ordudur. insanı köle etmek ve kalanı yok etmek amacı taşıyan "düşman" ordusudur.

    herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

    Filistini çok sevenlere soruyorum arap halkı türk halkı için acaba 1 yardım bile yaptımı ? hep yardımı yapan biz hepte sikilende biz olduk tarih boyu,Osmanlı haçlı seferleri sırasında onca hristiyan devletle savaşırken allahın arabı kalkıpta ''bu benim din kardeşim yardım etmem lazım'' dedimi ? eskiden bizimde köylerimiz yerlerimiz basılıp çocuklarımız öldürülüp kızlarımıza tecavüz edilmedimi ? araplar ne yaptı he söleyin bana ! gittiler beyaz karılarla eğlendiler biz burda savaşırken can verirken onlar göbeklerini şişirip karılarla fingirdeştiler.Onun için 1 gram bile içim acımıyor şuan.Yardımmış bunlar filan hikaye onlar anca yardım alsınlar öyle yaşasınlar.Gidin arap ülkelerine bakın hiçbirisi doğru dürüst çalışmaz.Miskinlikten otururlar çıkıcak petrolu beklerler.Çalışma,vatan sevgisi,namus,temizlikten yoksun insanlardır.İsrail vatandaşlarına laf sölediğiniz kadar keşke arap ülkelerinide araştırsaydınız.Ben şahsen arap vatandaşına israil vatandaşını tercih ederim.Çünkü İsrail'liler çalışkan adamlardır parasını taştan çıkarırlar.Dünyanın en zenginlerinide çıkarttılar.En büyük firmaların başınada geçtiler.Ben onları gerçekten azimlerinden dolayı kutluyorumda.Böyle çalışkan ve azimli insanlar neden dünyaya hükmetmesinler ? Arap dediğiniz adamlar her zaman bize zarar vermiş toplumlardan biridir.Osmanlı zamanında Hac yolunu onaralım dedik hayır dediler.İstedikleri yardımlar hiç verilmemezlik edilmedi.Ya bunlar bizim için ne yaptı ? Haçlı seferlerini püskürtmek içinmi yardım ettiler yada ingilizlere karşı bizlemi birlik oldular.Şuan böyle ah zavallı ah şöle böle diye düşünüyoruz ama ilerde bizde görücez.Biz şuan yardım ediyoruz ileride bir Amerika bir İsrail bize savaş açarsa bakalım arap ülkeleri napıcak görün.Her zaman yardım eden biz sikilende biz olucaz araplara karşı.Onun için biraz tarihi araştırın ne olmuş ne bitmiş görün.Evet İsrail'in yaptığıda iş değil ama birde bu gözle bakın.Bizim okulada bi kağıt geldi Filistine yardım diye ben onlara şimdi ne yardımı yapayım söleyin bana ? eskiden benim soyumdan insanlar ölürken onlar ne yaptı bir böyle düşünün.Evet bayrak yakmayıda hiç yakıştıramadım.Bayrak yakmak demek onların siyasi görüşünü değil.İsrail ve yahudilerin hepsi yok olsun demektir.Herkes böyle soyut şeyler yapmayı çok sever sadece gösteriş aynı arap ülkelerinde olduğu gibi.O meydanlarda bayrak yakanlara silah verin bakalım gidiyomu israil'le savaşmaya ! tabikide hayır.Anca işte bayrak yakar ak-47 sallarlar.Başka yaptıkları bişey yok.En nefret ettiğim ırk araplardır.Araştırında bize yaptıklarını bi öğrenin derim ben.Kimsede çıkıp sen İsrail savunucususun demesin.Her millet kendi kaderini tayin eder..


    -----------------------------

    çok doğru söylüyorsun ama ne yazıkki Türkiyedeki insanların büyük bir çoğu bunu anlamayacaktır. çünkü Türk insanı kendinden önce arap dinini sevmeyi öğrenmiş, arap dini ile birlikte araplarıda sevmiş oluyor zaten. kendi sorunlarına bile araplara yapılanlara gösterdiği tepkiyi gösteremeyen bir milletten bahsediyoruz ve bizde kendi kaderimizi tayin ettik.  Arapların ne kadar şerefsiz ve ilkel, yaşamayı bile haketmeyen çöl hayvanı sürüsü olduğunu ve bize yaptıkları kalleşliğin haddi hesabı olmadığını anlatmaya çalışmaktan bıktım gerçekten. Ama yanıldığın bir nokta bence israillilerin çalışkan olduğu konusundaki fikrin, yahudiler yaşadıkları topluma asalak yaşayan çirkef tüccarlardır milleti kazıklayıp kendilerine köle ederek varlıklarını devam ettirirler. insantoplumları yahudilerden çok yahudilerin köpeği olmuş kendi bireyleri ile savaşmak zorunda kalır genelde ve yahudi herzaman işten azami kar ederek sıyrılır. yahudi insanlığın düşmanıdır, yaydıkları şer fikirler insanlığı yok etmeye ve köle etmeye şuurnu yitirmesini kendine güvenini kaybetmesine hizmet eder. sağ bırakılan her yahudi insansoyu için bir tehtidtir, yahudi varlığına izin vermek gelecek nesillerimize ihanettir.


    herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

       Vasily Zaitsev 23 Mart 1915 Ural Dağları'nda Yeleninskoye adlı bir köyde doğmuş ve aynı köyde büyümüştür.II. Dünya Savaşından önce Sovyet Donanmasına katılmak isteyen ancak giremeyen Zaitsev II. Dünya Savaşı'nın başlaması üzerine gönüllü olarak Kızılordu'ya katılmıştır.Stalingrad Kuşatması'nda 21 Piyade Tümeninde görev alan Vasily Zaitsev bir çatışma sırasında beş Alman subayını uzak mesafeden vurması nedeniyle Keskin Nişancı sınıfına alınmıştır.II. Dünya Savaşı boyunca 400 Alman askerini vurma başarısını göstermiştir.Vurduğu bu askerler arasında pek çok subayla birlikte 11 tanede keskin nişancı vardır. Özellikle 152 gün süren Stalingrad Kuşatması'nda halka direnç gücü vermiş ve direnişin güçlenmesine katkıda bulunmuştur. alıntı wikipeda.

       10 adet sağlam 50 cal . sniper tüfeği ve usta snipercı  bu israil askerlerine çok fazla bile gelir. şehir savaşı olduğundan sağlam noktalara koordineli yerleştirilecek uzman kişiler bunları ve ekipmanlarını rahatlıkla avlar.


    -----------------------------

     

    ve kıçını silmekten aciz arapların böyle savaşmasını bekliyorsun _? 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 11573 Toplam Mesaj: 94