folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yahudi Kardeşimden Özür Diliyorum



Yahudi Kardeşimden Özür Diliyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2007
    Erkek

    bende bütün yazılarınızı okudum her ikisinide kınıyorum terör nerde varsa orda zulum vardır  tepkimiz çok oldu osmanlı zamanında osmanlı askerlerini ingilizlerle birlekte olup arkadan hançerleyen filistinlerin atalarıydı 2000 yakın osmanlı askerini kinin ile zehirleyen onlardı bekaa vadisinde terör örgütlerini besleyip silahlı egitim verip üzerimize gönderen hep onlar bunlar için yardım toplayıp yerine fakir halka ulaşacagını hiç sanmıyorum füze alıp karşı tarafa atacaklar vatanına sahip çımayıp zamanında evlerini topraklarını yüksek para karşılığı israile satan şimdi sattığı yeri silahla almaya çalışana yardım etmek türkiyede o kadar fakir fukara varken hiç doğru bulmuyorum yardım yapılacaksa türkyedeki fakir için yapılsın zengin araplar kendi ırkına sahip çıkmıyorda bizmi çıkalım kendi başımıza gelin güve olmanın anlamı yok dünya devletleri hepsi kendi çıkarları için global düşünürken bizim böyle işlerle ugraşmamız dogru degil kıbrıs savaşında filistin bir devlet statüsünde iken rumları hiç kınamamıştır ben kendi devletimin çıkarını düşünürüm israilin de çocuklar üzerinde yaptıgı katliamıda her vatandaş gibi kınıyorum biz devlet olarak kendi yolumuza bakalım toplanan paraları yarın göreceksiniz deniz feneri gibi seçimler için kullanacaklar sizde göreceksiniz kendini müslüman yerine koyanları gördük milletin yardımlarını nasıl iç ettiklerini allah hepsini ıslah etsin. atatürkün bayrakla ilgili konusunu unutmayalım.

     


    Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ben bunu yapanın bayrağını yakmam...

    Bayrağını sikerim.


    -----------------------------

    Her önüne gelenden özür dilemek yeni trend oldu..

    Bunu yapandandan özür dilemek hangi sikik beynin aklına gelirki..


    Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2008
    Erkek

    mamii bunu yazdı:
    -----------------------------

    Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------

    A.K bugun okula getırmısler GAZZE ye yardım için bahış parası..

    Nerde mısır,nerde kuveyt,nerde ırak,nerde iran,nerde lubnan,nerde suriye..

    Bizemi düştü ota boka yardım etmek NEDEN TÜRKİYE diye soruyorum size..


    -----------------------------

    O ülkelerde de toplanmadığını nereden biliyorsun da artislik yapıyorsun? Hadi diyelim toplanmıyor, onlar vermiyor diye sen de mi vermiceksin? Diyelim o ülkelerde durumu iyi olan yok, durumu iyi olan ülkeler de mi yardım etmesin ? Cahil cahil konuşmayın....


    -----------------------------

    Bizim okuldada toplandı kuruş para vermedim.Türkiye'de o kadar yoksul insan varken o kadar kötü durumda olan gazi vs. varken kusura bakmayın ama hiç veremem.O kadar zengin arap şeyhi var onlar versin.Kaldı ki giden yardımların Filistindeki yardıma muhtaç insanlara gittiğine inanmıyorum.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

     ozur dilemek yerine lanet okuma hakkimi kullaniyorum..


    yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek
    lütfen artık bunu iyice okuyalım(anlayalım) !!!! Filistin halkının dramı ve Gazze’de artık siviller üzerinde apaçık bir zulme ve hatta bilinçli bir katliama dönüşen İsrail saldırılarıydı.

    Filistinlilerin zamanında Türkler’e ihanet etmiş olmasına da hafiften bir gönderme yapan imam, yine de bu millete iki yolla yardım edilmesini istiyordu:

    Dua ve para…

    İmamın beyanına göre, Cami çıkışında toplanan paralar, Filistin için açılan resmi yardım hesaplarına yatırılacaktı.

    * * *

    Yukarıdaki örnekte de görüleceği gibi; ihanet edene bile merhamet gösteren Türk milleti ve devlet geleneği, dünyada etnik veya dini ayrımcılığa uygun iklimin bulunmadığı ender yerlerden birisidir.

    İstanbul’u Bizans’tan alan Fatih Sultan Mehmet ve sonra gelen padişahlar, din özgürlüğüne asla müdahale etmemişlerdir.

    Bu topraklar üzerinde hala, bugün ekümeniklik iddiasında bulunabilen bir Fener Rum Patrikhanesi veya Ermeni Patrikliği varsa, bunun sebebi Türkler’in bağnaz olmayan dünya görüşü ve diğer inançlara olan saygısıdır.

    Camiler, kiliseler ve sinagogların (zaman zaman meydana gelen provokasyonlar haricinde) cemaatleri ahenk içinde ve özgürce ibadetlerini sürdürmüşler, kimse kimsenin dinine, inancına karışmamıştır.

    Bugün “barbarlık” iddialarıyla sarsılan ve kendine güvenini yitirmesi beklenen Türk milletinin, ırk ayrımcılığı açısından, tarihte utanacak tek bir sayfası dahi yoktur.


    İspanya’dan kovulan Yahudileri, Almanya’dan kaçan Yahudi bilim adamlarını, Kafkasya’dan göç eden kavimleri, Rusya’dan göç eden Beyaz Rusları, Afganistan’dan kaçan Afganlıları, Saddam’ın zulmünden kaçan Kürtleri, Bulgar’ın gadrine uğramış soydaşları ve daha nicelerini bağrına basan bu millettir!

    Müslüman Türk milleti, diğer inanç ve milletlerle bir arada yaşamayı, dünyadaki diğer milletlerden çok daha güzel şekilde içine sindirmiştir.

    Her şeyi bir kenara bırakın, dünya üzerinde, Orta Asyalı mutfağında Ermeni, Rum, Arap, Gürcü, Çerkez, Rus, Kosher yemek kültürlerinin bileşimi olan bir başka millet daha var mıdır?

    Bugün “özür diliyoruz” kampanyalarıyla Türkleri utandırma peşine düşen bazı “aydınların” tarihte sadece niçin Ermeniler ile sorun yaşandığını bir kez daha akl-ı selim ile değerlendirmeleri, tarihi bir yanlıştan ve utançtan dönmeleri için kendilerine bir fırsat yaratacaktır.

    * * *

    Türklerin “ihanet edene bile merhamet etmek” şeklinde tezahür eden bu insancıl yönü, zaman zaman suistimal edildiği gibi, bazen de dünya gerçeklerini doğru algılama konusunda sıkıntılar yaratmıştır.

    “Milli merhamet”, bazen aklın ve milli çıkarların bile önüne geçmektedir ki; bu, gelecek kuşakların güvenliği ve huzuru için tehlikeli bir durum haline gelebilmektedir.
    HALA ŞU İHANET KONUSUSNA TAKILIP KALMAYIN UYANIN BUDA İSRAİLİN İÇİMİZA ATTIĞI FİTNE TOHUMLARINDAN!!!!


    ...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek

    Bu orospu çocukları düya barışı için en büyük tehdittir ve bu ırkın ortadan kaldırılması gereklidir. bayraklarını sikeyim onların. onursuz vicdansız haysiyetsizler ibneler.


    Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AvLe
    AvLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ocak/2009
    Dişi
    Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

    evet her gösteride israil bayrağı abd bayrağı yakıyoz..ne s.kime yakıyoz bunları?

    şimdi düşünüyorum.. hafızayı biraz geriye saralım.. 1 yıl önce Dohuk ta bizim bayrağımız yakıldığında ne düşündük.. çok şey anlatılabilir..

    daha daha geriye gidelim.. ATA mızın yunan bayrağına uygulamasını mutlaka burda bütün müritler anlatacaktır..

    bide şu yönden girmek istiyorum ki bikaç sene önce HAÇLI ORDUSU hadi saddama giriyoz sende gel dediğinde birileri az kalsın giriyodu .. gerçekten ucuz atlattık girmedik..

    peki girseydik ve o Rezalete ortak olsaydık bundan 70 milyon sorumlu mu olcaktı? soruyom şimdi size bu gazze olayında israilin savaşa karşı duran %5 i bayrakların yakılmasını hak etmişmidir?

    onuda geçtim.. yahudi şöyle yahudi böyle derken T.C. vatandaşı yahudi kardeşlerimizi nasıl etkiliyoruz?  kafatasçılıktır bu..

    önemli olan insanın kafasının içidir.. brakisefal yada dolikosefal olması değil.

     

    bu bakımından filistinin tamamını yücelten, ve yahudinin tamamını aşağılayan, hıncını alamadığı nefretini bayrak yakarak orgazm eden saadetlilere ve arkalarındaki MKÖ ne bsgdin demek istiyorum..

    hiçbir kemalist Türk gencine bayrak yakmak gibi BOŞ bi işin yakışmadığını burdan hatırlatmak istiyorum.. 


     


    -----------------------------

     

    Evet çok haklısın bir ülke ne kadar kötü olursa olsun bayrağının yakılmasını hak etmemiştir.  Yapılan yorumlara bakıyorum hiç biri senin ne anlatmak istediğini anlamamış veya işine gelmemiş... Evet İsrail şu an insanlık suçu işiliyor fakat ne olursa olsun hiç kimsenin  İsrail bayrağını veya başka bir ülkenin bayrağını yakmaya hakkı yoktur... Kendi bayrağına önem vermeyen insanlar ancak bayrak yakar...

    Bugün Atam izindeyiz diyen insanlar Bayrak yakıyorsa kusura bakmasın Atatürk asla bayrak yakmazdı yakılmasınada izin vermezdi...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    AvLe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

    evet her gösteride israil bayrağı abd bayrağı yakıyoz..ne s.kime yakıyoz bunları?

    şimdi düşünüyorum.. hafızayı biraz geriye saralım.. 1 yıl önce Dohuk ta bizim bayrağımız yakıldığında ne düşündük.. çok şey anlatılabilir..

    daha daha geriye gidelim.. ATA mızın yunan bayrağına uygulamasını mutlaka burda bütün müritler anlatacaktır..

    bide şu yönden girmek istiyorum ki bikaç sene önce HAÇLI ORDUSU hadi saddama giriyoz sende gel dediğinde birileri az kalsın giriyodu .. gerçekten ucuz atlattık girmedik..

    peki girseydik ve o Rezalete ortak olsaydık bundan 70 milyon sorumlu mu olcaktı? soruyom şimdi size bu gazze olayında israilin savaşa karşı duran %5 i bayrakların yakılmasını hak etmişmidir?

    onuda geçtim.. yahudi şöyle yahudi böyle derken T.C. vatandaşı yahudi kardeşlerimizi nasıl etkiliyoruz?  kafatasçılıktır bu..

    önemli olan insanın kafasının içidir.. brakisefal yada dolikosefal olması değil.

     

    bu bakımından filistinin tamamını yücelten, ve yahudinin tamamını aşağılayan, hıncını alamadığı nefretini bayrak yakarak orgazm eden saadetlilere ve arkalarındaki MKÖ ne bsgdin demek istiyorum..

    hiçbir kemalist Türk gencine bayrak yakmak gibi BOŞ bi işin yakışmadığını burdan hatırlatmak istiyorum.. 


     


    -----------------------------

    Evet çok haklısın bir ülke ne kadar kötü olursa olsun bayrağının yakılmasını hak etmemiştir.  Yapılan yorumlara bakıyorum hiç biri senin ne anlatmak istediğini anlamamış veya işine gelmemiş... Evet İsrail şu an insanlık suçu işiliyor fakat ne olursa olsun hiç kimsenin  İsrail bayrağını veya başka bir ülkenin bayrağını yakmaya hakkı yoktur... Kendi bayrağına önem vermeyen insanlar ancak bayrak yakar...

    Bugün Atam izindeyiz diyen insanlar Bayrak yakıyorsa kusura bakmasın Atatürk asla bayrak yakmazdı yakılmasınada izin vermezdi...


    -----------------------------
    atatürk  tabiki  bi bayrağı yakmazdı  çünkü o bir  liderdi  o bir  milleti temsil ediyordu  her hareketiyle  her  lafıyla ama  bu demek değildirki müslümanlara zülmeden işkence  eden bi ırkın lanetli bi bir ırkın bayragı yakılamaz ...şöle bişey daha  varki adamlar  için bayrakları o kadr  önemli değil hocam ben hergün üstüne basıp  geçiyorum

    kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek
    yaw ben bu özür olaylarına karşıyım da kafama takılan bişey var bu ülkede okuyamayan yada açlıktan ölen özürlü olduğu halde maaş alamayan hastanede sosyal güvencesi olmayıp sokağa atılan v.s. bi dünya aşamadığımız sorun var.. fakat nedense böle durumlarda hep başı biz çekiyoruz.. geçen gene gördüm yolda bilmem kaç tır yardım gitti.. bize niye kimse yardım etmiyo.. milleti geçtim biz niye kendi insanımızı sokakta bırakıyoruz.. koskoca arap yarımadası filistini düşünmüyo da bizi kim dürtüyo.. müslümandır yapılır bişey demiyorum ama kendi vatandaşımız da müslüman kendi sorunumuzu çözmeden neden her halta atlıyoruz bi anlasam ahh bi anlasam :|

    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------

    A.K bugun okula getırmısler GAZZE ye yardım için bahış parası..

    Nerde mısır,nerde kuveyt,nerde ırak,nerde iran,nerde lubnan,nerde suriye..

    Bizemi düştü ota boka yardım etmek NEDEN TÜRKİYE diye soruyorum size..


    -----------------------------

    sen vermessin kardeşim para.kimse senin parana muhtaç değil.sanki çıkarıp versen 1 milyon dolar verceksin.ne bu kasıntı tavırlar yahu.

    sorulara bak.o nerde bu nerde şu nerde.nerdeyse nerde kimin skinde şimdi bunlar.biz üzerimize düşeni yapıyoruz o kadar.gerisinin a.koyayım.

    neden Türkiye sorunun cevabınıda kendin bilmiyorsan o senin sorunundur.bu coğrafyada Türk milleti her zaman hangi yönüyle anılmış ? bu yaşına kadar bundan bihabersen daha sana söyleyecek birşey yok.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 11579 Toplam Mesaj: 94