folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaşadığınızı Hissediyor Musunuz?



Yaşadığınızı Hissediyor Musunuz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2015
    Erkek

    Bizler hasta veya deli değiliz, başımızda bulunanlar ruh hastası deliler olduğu için bu haldeyiz, çok değil sadece insan gibi yaşamak istiyorum. Ama gel görkü kodumun yerinde adamlar vatandaşı sikerek zengin oluyor vatandaş ise kendini artık hasta yada deli zannediyor, eve bu konuda ülke yönetimine bağlandı çünkü; çoğu şeyin sebebi onlar

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek

    duzenli sex en ii ilac mutsuzluga.. yasamin nedeni o yaratan ona gore yaratmis..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

    ....., ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı......

    Fight club

     

     

    mükemmel bi cvp olmuş


    tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek

    İnsan doğadan geldi, doğayı özler. Doğaya çıkın. Öyle uyduruktan doğal görünümlü süslü püslü parklara değil, gerçek doğaya.


    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2008
    Erkek

    Mutlu olmayı veyahut iyi hissetmeyi hepimiz elbette istiyoruz ve hakediyoruz burada ama devreye giriyor amasi da şöyle ki;

    Elimizde olan imkanlar bize yetmiyor yada bir tık üstünü istiyoruz ve sahip olduklarımız bizi mutlu etmiyor iyi hissettirmiyor.

    İş hayatı zaten stresli yorucu ve bunaltıcı olabiliyor işler çığrından çıkıyor bizim elimizde olmayan sebeplerden veya biz kaynaklı. Mesai bitiminde dışarıda cafe yada çay bahçesi gibi bir yere gidip arkadaşınız eşiniz veya sevgilinizle oturup iki kelam edip günün yorgunluğunu biraz hafifletebilirsiniz ben öyle yapıyorum.(tek başıma denize karşı oturup kulaklığımı takıp kahve çay içip biraz kendimi dinlendiriyorum)

    Mutlu sayılmam ama iyi olmak için çabalıyorum yaptığım aktivitem yok sadece yürüyüş yapmayı seviyorum izin günlerimde ve yaşadığım şehrin bir köyü var arkadaş ile oraya gidiyoruz nadiren mangal yapıp geziniyoruz köy havası şehirden uzak olunca sessiz sakin olduğundan iyi geliyor.

    Aksilikler hep var belki her gün yenisi ekleniyor ama kendini bırakmak pes etmekte fayda etmiyor hepten demorize oluyor insan. 

    Lafı uzatmadan söylemek istediklerimi toparlarsam şunu söyleyebilirim ara sıra bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma imkanınız varsa gidin 1 2 günde olsa uzaklaşın gezip görmek istediğiniz yakın yerler bile olsa gidin oranın yöresel yemeklerinden tadın farklı şeyler yapın rutine bağladık zaten hep aynı geçiyor günlerimiz biraz bundan dolayı tad alamıyoruz hayattan diye düşünüyorum.


    The End
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    breaking bad dizisinin son sezonun final bölümündeki bir sahne geldi aklıma.

    heisenberg eşi olan skyler ile son konuşmasında;

    skyler, eşine sakın bana bütün bu yaptığın şeyleri ailem için yaptığını söyleme gibi birşey diyordu.

    demesine kalmadan heisenberg lafı yapıştırır.

    - kendim için yaptım. hoşuma gitti. bunda çok iyiydim. ben.. gerçekten... kendimi canlı hissettim.


    tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2011
    Erkek

    evet


    Acaip derecede agresifim !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2009
    Erkek

    Aynı amaçsızlık, bunalmışlık bende de mevcut. Yaptıklarım genel anlamda yazılanlar gibi zaman geçirmeye yönelik ama insanlardan uzaklaşmadan(aile ve arkdaşlar dışındaki) pek mümkün olmuyor. Ben de 6 gün çalışıyorum fakat erken çıkıyorum işten. 1 gün uyuyorum 1 gün dışarı çıkıyorum. Tek bir pazarım var onu da iş düşünmeden sevkdiklerimle sevdiğim şeyler yapıyorum. Sonuç=0 pazartesi tekrar başlıyoruz kısır döngüye. O ilk videodaki yaşam tarzı tam da istediğim gibi ama yapamıyorum. Yapabilmek için gerekli ilk adım cesareti de yok, tabi ekonomik özgürlük te. Biraz da bundan dolayı kendimi döngüde tutmaya devam ettiriyorum sanırım. Ufak bir düzenli gelir, şehirden uzak, bol yeşillik ve tarım. Yanında ailen olacak(ailenin tanımı kişiye göre değişir). Başka da bir şey bizi düzeltemez gibi geliyor.

    İyi tavsiye yada örnekler çıkabilir diye takipteyim.


    Bir var,Bir yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

    duzenli sex en ii ilac mutsuzluga.. yasamin nedeni o yaratan ona gore yaratmis..

    Seks piramidin en dibindeki ihtiyaç... Düzenli seks hayatı nice evli erkeği mutlu etmediği için karılarını aldatıyorlar.(aynı şey kadınlar içinde geçerli) 
    Sonra adrenalin'in zevk verdiğini farkedip mutluluğu swingerda , dibini dövdürmekte falan aramaya başlıyorlar... 
    Mutsuzluğun ilacı seks falan değil , yaratan çoğalalım diye seksi zevkli yaratmış. Fakat bokunu çıkartacağımızı bildiği için çeşitli hormonlara sigorta görevi vermiş. Belirli dozlarda seks artık zevk vermemeye - mutlu etmemeye başlar.. Tek gecelik ilişkilerin güzelliği adrenalin. Fakat nereye kadar ? Bu mevzuyu devamlı yapıp yıllardır sıkılmayan , bıkmayan var mı ? 


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek

    Kendi işimi yapıyorum mesai saati gibi bir sınırlamam yok istediğim saatte başlayacağım bir işim var sabaha karşı yatıyor öğle saatlerinde uyanıyorum her hafta sonu başka bir şehre geçiyorum oğlumla tüm hafta sonu abi kardeş gibi zaman geçiriyoruz 6 yaşında abi kardeş benzetmesini o yaptı ilk :) yaşadığımı onun yanındayken daha çok hissediyorum. Müzik dinleme gibi bir takıntım var iyi ve kaliteli metal müzik aradığım bulduğum zamanlarda mutlu oluyorum saatlerce sololarda kendimi kaybediyorum. Çalışırken ciddi radyo dinliyorum kent fm tavsiyemdir hatta sound cloud üzerinden arka koltuk podcastleri tercihim oluyor sabah 7 de başladığı için canlı dinlemem çok zor geri kalan zamanlarda ise tedavi bir joint. Çok kendimi diplerde hissettiğim zamanlarda iş üzerine iş alıp kendime düşünecek zaman bırakmıyorum. Yolculuklarım genelde trenle oluyor 1.5 saatlik yolculuk sırasında haftada 3 saat kendime düşünecek zaman yaratmış oluyorum ve bu beni rahatlatıyor. Bunların dışında evet doğa kesinlikle insanın ilacı sonuçta binlerce yıl önce doğada yaşıyorduk ve ister istemez farkında olmadan özlem duyuyoruz eskiden çok zamanım vardı off road ve kamp hobimdi iki haftada bir cuma akşamdan kaçar pazar akşamı dönerdim o zaman daha çok yaşadığımı hissederdim.


    Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 8452 Toplam Mesaj: 87
haftasonu planları mutlu olmak yaşamak