folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Çift Güvercinim Var Ama Nasıl Kaçırtmam

1 Çift Güvercinim Var Ama Nasıl Kaçırtmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    kardeş uçamayacağı şekilde kanatlarını içten bantlıyorlardı. ayrıntısını bilen bi müritten al hep beraber katl olmayalım.. :D

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    SpoofU ve benim dediklerimi yap hacı  alışırsa alışır alışmaz sa şansına güvercinciliğe başlarken ilk zamanlar çok kaçırırsın sonra işin erbabı oldukça ne kuşlar geçer aline sormayla olmuyor

Tavla ve okey oynamayı bilmiyordum eniştem git kahvede bir kaç çay parası öde öğrenirsin demişti :D buda bu hesap bir kaçkuş kaçır bak nasıl öğreniyorsun :D

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahMETaLy
    ahMETaLy's avatar
    Erkek

Bildigin bantlarla kanatlarını bantla  baya bi süre alıştıkları zamna bantları aç ama 2 günde bir  kontrol et çıkarıyorlar.

Narkoza Gerek Yok Doktor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    SpoofU ve benim dediklerimi yap hacı  alışırsa alışır alışmaz sa şansına güvercinciliğe başlarken ilk zamanlar çok kaçırırsın sonra işin erbabı oldukça ne kuşlar geçer aline sormayla olmuyor

Tavla ve okey oynamayı bilmiyordum eniştem git kahvede bir kaç çay parası öde öğrenirsin demişti :D buda bu hesap bir kaçkuş kaçır bak nasıl öğreniyorsun :D

hacı :D yanlış anlamada :D:D sonu işime gelmedi :D kaçarsa şansına başka yöntemi yok mu bunun ben görüyodum 50 tane kuşu salıyolardı hepsi iniyodu

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Trzes bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

hacı :D yanlış anlamada :D:D sonu işime gelmedi :D kaçarsa şansına başka yöntemi yok mu bunun ben görüyodum 50 tane kuşu salıyolardı hepsi iniyodu

o adam 50 tane kuşu alıştıracak bilgiye sahip olana kadar en az 10 tanesini kaçırmıştır emin ol asıl sayısı kuşların 60 -70 dir :D kuş işi tamamen tecrübeye dayalı derlerse yalandır hiç birkuşa tam güvenilmez 5 sene alıştırırsın bir bakarsın kaçmış 1 hafta beslersin sana damar olmuş bana kalırsa mahallende besleyenler var sa git kuşları ona götür çık onun çatısına onla beraber 1-2 hafta en azından kaba taslak birşeyler öğren sonra al kuşlarını kendin besle çııraklık yapmadan dükkan açılmaz :D açarsan zarar edersin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bende küçükken beslemiştim. karga gibi bişeydi akm herif bana çakal diye sattıydı. hahaha

annemin çamaşır leğenlerini üst üste koyup yuva yapmıştım. ( kapalı değil bildiğiniz naylon kafes gibi olmuştu D::D ) hergün avucumda balkonda tutuyodum. alışması için bir hafta falan geçti salak kuş üst balkonla bizim balkonu karıştırıyodu. malum bildiğiniz bina :D:D heves işte. sonra birgün yere konduğunda kedi pence attı yaraladı :S kediden kaçmayı başardı ama birkaç güne öldü çok üzülmüştüm. mk kedisini boncukluyla vurmaya çalıştığım olmuştur.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    3 yolu var kanatlarını kırpmak , çekmek ,'' çatal iğne (filteke) ile  en güzel yoll bu  alışana kadar ''  kuşları dolaba kapatmak gibi bir şey yapma dısarı cıksınlar yemle lakin ürkütme mazallah damdan kalkarsa gidiş o gidiş olur :)

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Dayı Al Benim Gibi Bir Kedi Koy Balkona Önüne Mama Kıcına Kedi Kum'u Koy Takıl Öyle Benim Kedi Cins Birde Cok Deli Hava Atıyorum.Kızlar Sevicem Diye Eve Giriyor Giriş O Giriş :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    alışması için suyuna şeker kat biraz hoşuna gider

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Ayağına sağlam bir ip bağla. çatıdaki direk vs bağla. çatıya bırak kalsın. kaçamaz. bi süre sonra alışacaktır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5816 Toplam Mesaj: 54