folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Çift Güvercinim Var Ama Nasıl Kaçırtmam

1 Çift Güvercinim Var Ama Nasıl Kaçırtmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    -----------------------------

hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. bizim evin yanında biyerede güvercinler yuva yapmış yumurta flanda var ama yuvaya ulaşamıyorum. güvercinleride beslemek istiyorum ama güvercinleri nasıl kafesle yakalayıp alıştırabilirim kendime?

-----------------------------

hocam yabani güvercini evcilleştiremessin diye biliyorum ben.yavruları bilmiyorum ama

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

kanatlarinin uçlarini bantla. çatiya sal. belli bi süre sonra yerine alişir. ilk önce erkeğin kanatlarinin bandini çıkar sal. bir hafta sonrada dişinin. yerlerine aliştiktan sonra problem olmaz.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek

Hocam tek kanadını bantlıcaksın ve 3 hafta kafesinden çıkarma ..2 kanadını bantlama çünkü denge kurar yine uçar..3 hafta sonra hafif hafif etrafta gezmeye başlasınlar sonra sok içeri tabii..Yemini suyunu eksik etme....Etrafta başka güvercin varsa ileri zamanla çok fazla salmamaya çalış yoksa çekerler..Yani bazı tür güvercinler bazı türleri çok güzel yuvasına çekiyo ..Sonra sahibide alıyo onu falan :D....Paça yapmalarını istersen mısır ver... Çok ince noktalar varda şimdi aklıma gelmedi şimdi :D

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
Toplam Hit: 6295 Toplam Mesaj: 54