1 Çift Güvercinim Var Ama Nasıl Kaçırtmam
-
yaw hoca bnm bildiğim sen nasıl saclarını kestiriyorsan o kusunda ayar olması için kanadğının tekini kesiyosun arkadasların dediği gibi sadece yem verıosun ztn ucamıyor sana ayar oluncada kacmıyor ama bu yanlıs anlasılmasın kusun tuyunu yolmak fln acıtmaz normal bişidir bant takınca cıkarttırken acıtabilir ama kesmek gayet doğal bir sey çünkü saç gibi 1 haftya uzuyor diye biiyorum ..
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ayaklarına ucurtma ipi bagla 5 6 metrelik kafan rahat olur Baktın daha cok ucmak istiyor bu sefer 20 30 metreLik ip Bagla daha yuksege ucsun ;)
baktın kacıyor Cekersin aşşagıya Benim Gibi birden abanma ayakları elinde kalır kusun kendisi gider :)
edit: yeni Baslayanlara tavsiyemdir Arkadaş hal etmiş Zaten :)
-----------------------------hahahaha :D:D:D:D
-
Burada da bu kuşların manyakları var yahu :\ Tekine 1-2 milyar para vereni gördüm :\
-
jayde bunu yazdı:
tam oarak hangisini yaptın peki?
-----------------------------tam olarak 1 hafta kanatlarını bantladım ve günlük 1 saat hiç elime almadan yuvadan çıkartım öle sonra 1 hafta sonra kanatlarını açtım dişisi çatıya kondu dişisi ne yapıyosa erkekde peşindeydi ve sonra öle böle bi yere gitmiyolar ve şöle bi prensim edindim :) kuşları salınca direk yuvaya iniyolar çatılara inmiyorlar
-
hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. bizim evin yanında biyerede güvercinler yuva yapmış yumurta flanda var ama yuvaya ulaşamıyorum. güvercinleride beslemek istiyorum ama güvercinleri nasıl kafesle yakalayıp alıştırabilirim kendime?
-
Edit: arkadaş öğrenmiş dier mesajları okumadan yorum yaptım..
1 eşini uçurduğunda dierinin bacağından tut kanat çırpsın dier eşi gelir tekrar.
-
PyramiD bunu yazdı:
1 eşini uçurduğunda dierinin bacağından tut kanat çırpsın dier eşi gelir tekrar.
bacağındanmı tutim tamam bide ellerini tutarım arada. :))))
-
Trzes bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
bacağındanmı tutim tamam bide ellerini tutarım arada. :))))
-----------------------------... anladın sen onu :))
-
HaYVaN bunu yazdı:
Burada da bu kuşların manyakları var yahu :\ Tekine 1-2 milyar para vereni gördüm :\
-----------------------------bizim enişte bi çift kuşun parasıyla araba almıştı zamanında :W
5 milyara kadar çıkar fiyatları :W ben ölsem 50 liradan fazla vermem veremem :) para bok gibi olsa bilmiyom :D
-
dısı ve erkegın kanatlarını bantla ... 3 gun kadar acıkta fakat atalayamayacakları yere sal... 4 . gun erkegın kanatlarını ac ama sakın brıakma
dısıyı gorsun .. :D
sonrada 1 hafta sonrada dısının kanatlarını ac
dırek ucurma ... sadece sal kendılerı aslısınlar ınsın cıksınlar ok....