1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
Para icin gelmemezlik yapmayin sakin.Operim.Cebinize sadece gelis yol paranizi koyup gelin,gerisine karismayin.
-
=(
-
Geliyorummuyum ? 4eye'ye bağlı :F zaten 1 gün kaldı artık msnden haber bekliyorum kendisinden :D Yazamadı bir türlü :S
-
herkes geliyor :/
olm vakit yoksa neyse ama para için gelmemezlik yapmayın :s sinir etmeyin lan beni :s
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------herkes geliyor :/
olm vakit yoksa neyse ama para için gelmemezlik yapmayın :s sinir etmeyin lan beni :s
-----------------------------
Zamandan bol ne var hacı ya :F Ben yarın beraber gelirim 4eye(Ahmet)' le :D Ondan haber bekliyorum. -
Bu Son Mesajımdır.
Ben Bilmem , Konunun En Baştaki Sayfada ( 1.) Sayfada Yazılanlardan 1 Kişi Gelmesin Ben Çeker Giderim , Dahada Ne Buluşmaya Gelir , Nede Selam Veririm...
-
evi özledim... kebabı ,şırdanı ozledim..
benim yerimede yiyin.
-
Ben gelcem amq gider akşam (veririm yolda yakın ya .d ) Yinede gelcem. Asilkan ve hüznün hikayesini alcam burdan. Yoldada h2so4 ü alcam. Gelmeyende top olsun amq . Varmı lan ötesi. Durmuşta üstüne gitmeyin beyefendi trip atıyor sonra....
-
Allah beeeeeeeee =) Tam umudu kestiydim abim girdi içeri para verdi lannnnnnnn :)
-
beni biri aradı yarın buluşmaya gelecekmiş 9:30 da tren adanaya gelecekmiş nickini söyledi ya anlamadım aranızdan kim aradı lan beni :D