1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
ben size köklemeden siz şu fotoları uplayın :G
aldım lan upload ediyom şimdi ama ilk gördüğümde ben sana köklicem :D -
rapidde bulunan sorun nedeniyle upload yapamıyorum yapınca linkleri ikinci posta koyacam...
-
crafty bunu yazdı:
rapidde bulunan sorun nedeniyle upload yapamıyorum yapınca linkleri ikinci posta koyacam...
-----------------------------abi http://www.megaupload.com/ dan yükle
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------Ulan Sana diodum İnanmıodun al a.q gör ebeninkini :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------Ulan Sana diodum İnanmıodun al a.q gör ebeninkini :D
-----------------------------olm yüklenirsen sunuculara o göbekle :| tıkarsın işte :| server ne yapsın ne bok yesin :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------olm yüklenirsen sunuculara o göbekle :| tıkarsın işte :| server ne yapsın ne bok yesin :|
-----------------------------Sülo Remzi Gilde Naaptınız ? :D
-
fotolar yüklenmiştir sorun rapidde değil benim netteymiş modeme reset atınca geçti :D sömürün...
-
Ya bu fotoları tek linkte toplasanız olmaz mı :F konuyuda hortlattım ama neyse :F
-
AsilKan bunu yazdı:
Ya bu fotoları tek linkte toplasanız olmaz mı :F konuyuda hortlattım ama neyse :F
-----------------------------Canın Cehenneme Pis Zenci
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Canın Cehenneme Pis Zenci
Ahahaha Sapık dayı kız terk etti :( Mıçıda yanımda teselli etmeye gelmiş :) Nasıl geçcek bu acı biliyon mu sapık dayı ?