1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
fotoları çeken benim mantıklı düşünün biraz aq :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kes Laynn Nie Gerçekleri Kamooyundan Saklıon ? :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Kes Laynn Nie Gerçekleri Kamooyundan Saklıon ? :D
-----------------------------tamam itiraf ediyorum :|
ben bu ayıya koydum :|
-
Sağlam bir buluşma oldu. Gerçekten manyaktı :F Ahmet ( 4eye ) 'nin Ağaca verişi :F süperdi :F Sapık ağanın tartıyı kırması :F ayrı bir güzeldi :D Herşey güzeldi :D
Gelenlerin Ayağına sağlık.
-
bu seneki diğer buluşmayı sapık ayarlayacak havuzda yapalım dio adamın havuz fantezisi var sanırım ben gelmicem herkese de tavsiye ederim sağlam cıkmayabilirsiniz :D
lan sapık herif şu resimleri yollicaksan yolla a.q.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------bu seneki diğer buluşmayı sapık ayarlayacak havuzda yapalım dio adamın havuz fantezisi var sanırım ben gelmicem herkese de tavsiye ederim sağlam cıkmayabilirsiniz :D
-----------------------------eğilerek girecek remzi abi :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------bu seneki diğer buluşmayı sapık ayarlayacak havuzda yapalım dio adamın havuz fantezisi var sanırım ben gelmicem herkese de tavsiye ederim sağlam cıkmayabilirsiniz :D
-----------------------------lan eğer bi gelme bak ben napıyom görşürük.
Fotolarıda Remziye Yolluom... -
crafty bunu yazdı:
Fotolarıda Remziye Yolluom...
lan yollicaksan yolla artık a.q. :D olm gelsemde gelmesem de ne değişcek gelirsek orda sikecen gelmezsek dışarda sikecen :D -
crafty bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
Fotolarıda Remziye Yolluom...
lan yollicaksan yolla artık a.q. :D olm gelsemde gelmesem de ne değişcek gelirsek orda sikecen gelmezsek dışarda sikecen :D
-----------------------------Onun İçin Gel :D 1 Kere Ver Ölmen :P zkjahkljfklajfklaj Yok Kanks yaw gel gel Sensiz , Bensiz , Bizsiz , Hıı Bide O Benim Biricik Aşkım Aposuz Zevki Olmas :D
-
olm kış geliyo univin havuzunu mersinli muridler kullanamaz! o yüzden elini cabuk tut derim... gelecek sene sağlam bir ödenek bulabilirsek buluşmayı cuma akşamından pazar akşamına kadar yapalım mersinde bir yazlıkta sağlam bir eğlence :D