1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
La bu sefer buyukfirat banko geliyor yazın gelmesse yaprak tantunide tantuni yedircem =)
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
La bu sefer buyukfirat banko geliyor yazın gelmesse yaprak tantunide tantuni yedircem =)
olm compi söledi zaten gelmeyene 400 saat acılı adana girer :D -
konuyu geyiğe vurmayın ciddi olun biraz :|
-
hocam ben ancak kurban bayramına gelebilirim. o zamana da bi mangal ayarlarsanız kesin gelirim :D
-
kelomar bunu yazdı:
hocam ben ancak kurban bayramına gelebilirim. o zamana da bi mangal ayarlarsanız kesin gelirim :D
bakalım hacı kurban bayramına cok var...sülo bu ciddiyet lafını kullanan sen misin :D
-
4eye ahmet :D bizim planlar baya geniş :D hem arkadaşlara tecrübelerimizden bahsederiz :F
-
CaNNi bunu yazdı:
benim yerimede tavuk kesin yiyin :W 1. geleneksel mangal şerefine yanınada soğuk ayran için :W
-----------------------------bizde yeşillköyde yaparız nop bro
-
AsilKan bunu yazdı:
4eye ahmet :D bizim planlar baya geniş :D hem arkadaşlara tecrübelerimizden bahsederiz :F
ne tecrübesi lan :D -
crafty bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
ne tecrübesi lan :D
-----------------------------olm bırakın tecrübe falan :| amcam geliyor lan :| akıllı uslu durun :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
ne tecrübesi lan :D
-----------------------------olm bırakın tecrübe falan :| amcam geliyor lan :| akıllı uslu durun :|
bişey olmaz hacı asıl sana daha güzel bi tecrübe olur :D