1 Milyon Yazılımcı Projesi BTK Akademi
-
Microsoft yapıyordu bunu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Benim merak ettiğim 1 milyon izleyiciyi çökmeden kaldırabilecek bir websitesi kurabilmişler mi :D:D:D:D:D:D
Güzel uygulama, sonuç faydası tartışılır ama gençlerin salak salak sosyal medya ortamlarında tiktok videolarında çürümesindense böyle şeylere ilgilerini çekebilmek faydalıdır.
-
KaptaN bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Daha dün bu haberi sınıf grubunda biri bu haberi müjde diye paylaşmıştı aynı cevabımı buraya yazıyorum
kasapların camlarında "Web sitesi yapılır" ilanı görmemiz yetmedi
Seçim zamanı "Domain + Host dahil 100 Tl'ye web sitesi yapılır." ilanlarıda yetmedi bu sefer bu çıktı 2 satır kod yazmayı bilmeyen kişiler yazılımcı olacak harbiden baya müjdeli habermişUlan harbi harbi boşuna okul okuyorum halkımız daha bilgisayar mühendisi ile yazılım mühendisinin farkını anlayamazken yazılımcıya yaptığın 2 tuşa basmak kafasıyla bakarken gelde bu halka yazılımcı ile yazılım mühendisi arasındaki farkı anlat anlatabiliyorsan
dünya böyle ama yazılımcı ile mühedis arssında cidden fark var mesela @rakkoc la çalışırken başka xxx le çalışırken başka oluyor mühendislikte başka bir durum , şunu demeden geçemem hiç üni okumamış ama yazılımda mühendisleri silkip atacak çok degerli insanlarda var aramızda :)
ulan @kaptan paso yalama modundasin haaa :D
-
neverland bunu yazdı
Microsoft yapıyordu bunu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Benim merak ettiğim 1 milyon izleyiciyi çökmeden kaldırabilecek bir websitesi kurabilmişler mi :D:D:D:D:D:D
Güzel uygulama, sonuç faydası tartışılır ama gençlerin salak salak sosyal medya ortamlarında tiktok videolarında çürümesindense böyle şeylere ilgilerini çekebilmek faydalıdır.
Faydası elbet vardır emek harcayana olmaz olur mu abi?
"acikakademi" si vardı microsoftun ama sonra noldu bilmiyorum 3 4 sene hizmet verdi.