folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 1 Milyon Yazılımcı Projesi BTK Akademi

1 Milyon Yazılımcı Projesi BTK Akademi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

Microsoft yapıyordu bunu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Benim merak ettiğim 1 milyon izleyiciyi çökmeden kaldırabilecek bir websitesi kurabilmişler mi :D:D:D:D:D:D

Güzel uygulama, sonuç faydası tartışılır ama gençlerin salak salak sosyal medya ortamlarında tiktok videolarında çürümesindense böyle şeylere ilgilerini çekebilmek faydalıdır.

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Daha dün bu haberi sınıf grubunda biri bu haberi müjde diye paylaşmıştı aynı cevabımı buraya yazıyorum 

kasapların camlarında "Web sitesi yapılır" ilanı görmemiz yetmedi
    Seçim zamanı "Domain + Host dahil 100 Tl'ye web sitesi yapılır." ilanlarıda yetmedi bu sefer bu çıktı 2 satır kod yazmayı bilmeyen kişiler yazılımcı olacak harbiden baya müjdeli habermiş

Ulan harbi harbi boşuna okul okuyorum halkımız daha bilgisayar mühendisi ile yazılım mühendisinin farkını anlayamazken yazılımcıya yaptığın 2 tuşa basmak kafasıyla bakarken gelde bu halka yazılımcı ile yazılım mühendisi arasındaki farkı anlat anlatabiliyorsan

dünya böyle ama   yazılımcı ile mühedis arssında cidden fark var mesela @rakkoc la çalışırken başka  xxx le çalışırken  başka oluyor mühendislikte başka bir durum , şunu demeden geçemem  hiç üni okumamış ama yazılımda mühendisleri silkip atacak çok degerli insanlarda var aramızda :) 

ulan @kaptan paso yalama modundasin haaa :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    neverland bunu yazdı

Microsoft yapıyordu bunu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Benim merak ettiğim 1 milyon izleyiciyi çökmeden kaldırabilecek bir websitesi kurabilmişler mi :D:D:D:D:D:D

Güzel uygulama, sonuç faydası tartışılır ama gençlerin salak salak sosyal medya ortamlarında tiktok videolarında çürümesindense böyle şeylere ilgilerini çekebilmek faydalıdır.

Faydası elbet vardır emek harcayana olmaz olur mu abi?

"acikakademi" si vardı microsoftun ama sonra noldu bilmiyorum 3 4 sene hizmet verdi.

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 7989 Toplam Mesaj: 44
btk yazılımcı