1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez
-
Hayırlı teskereler hocam bide yeni konu acmiyim ben bu donem haziranda mezunum en erken ne vakit giderim askere kısa donem olarak
-
Batı kışla ise çok kalabalık herşeye sıra oluyor. Doğu kışla ise rahatsın hocam. Çok kalabalık değil :)
-
En iyisinin ta anasını.....
Bu işin doğusu batısı yok. Komutanların neredeyse hepsi yavşak şerefsizdir.
İyi hayaller kurma. Geldiğimden belli toparlayamadım kendimi.
-
hayır olsun
-
Mert_648 bunu yazdı
Hayırlı teskereler hocam bide yeni konu acmiyim ben bu donem haziranda mezunum en erken ne vakit giderim askere kısa donem olarak
Uni ise 2 yil tecillisin mezuniyet sonrasi.
@nevorapat hayirli teskereler haci abi.
-
Kreyzi bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Tecili bozdurcam askere gitmem lazım en erken vakitte
-
ontedi bunu yazdı
O senin yavşaklığından ve şerefsizliğindendir. Nöbetten kaçmaya, verilen işten kaçmaya çalışırsan adam tabiki sıçar ağzına. Dışarıda bir baltaya sap olamamış, nöbetten bile kaçmak için bin takla atan yavşakları askere alıyorlar sonra birisi bunların ağzına sıçınca komutan kötü.
-
Arkadaşım oradan vana gitti usta birliğine, hepsi doğuya gidiyor demişti.
-
Mert_648 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Tecili bozdurcam askere gitmem lazım en erken vakitte
Agustos celbinde gidebilirsin hocam en yakın diğeri kasım. Bu arada mezun olunca otamatik 2 yıl tecil diye bir şey yok aralıkta asiz abiler alır sizi üzülürsünüz.
-
qoqo bunu yazdıontedi bunu yazdı
O senin yavşaklığından ve şerefsizliğindendir. Nöbetten kaçmaya, verilen işten kaçmaya çalışırsan adam tabiki sıçar ağzına. Dışarıda bir baltaya sap olamamış, nöbetten bile kaçmak için bin takla atan yavşakları askere alıyorlar sonra birisi bunların ağzına sıçınca komutan kötü.
Hacı abiler tamam sakin.