1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez
-
TorNaVida bunu yazdıSamSara bunu yazdı@qoqo bir ara askerlik görevi esnasında erlere de asgari ücret verilecek deniyordu. yalan mi oldu o.?
Chp nin secim vaadiydi sanirim.
Milletin anasini aglatiyolar asgari ucreti zor bela veriyolar.
erlere ise imkansiz ama insallah verirler.
@TorNaVida, inanırım hocam. zaten 3 verip 5 alan, çok kaliteli idareten idarecilerimiz var.
geçen Faruk çelik「!?」 bakanımsıgiller tayfası : kıymalik et ( 32 TL )ve kuşbaşı et (34 TL ) fiyatlarında tavan fiyat belirlemişler :D . ulan bir tane market uymaz mi be.. öyle fakir yada zengin mahallede oturmuyorum ha.
yaşasın yarrAk partisi. Az bile.
AmPul sevenlere saygılar efendim.
@talebe?! hocam ^^// Gururla Sunar..
RitmFarbRacourci tarafından 02/Mar/16 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
ooo nevo hayırlı olsun kardeş :D bitir gelde bi hamam yapalım :D
Nvidia tarafından 02/Mar/16 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Nvidia bunu yazdı
ooo nevo hayırlı olsun kardeş :D bitir gelde bi hamam yapalım :D
Hacı vallahi cuma sabah Eskişehirde olcam diploma için ama hemen döncem :D zamanım yok hiç. Ama hamam nasıldı?
-
SamSara bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıSamSara bunu yazdı@qoqo bir ara askerlik görevi esnasında erlere de asgari ücret verilecek deniyordu. yalan mi oldu o.?
Chp nin secim vaadiydi sanirim.
Milletin anasini aglatiyolar asgari ucreti zor bela veriyolar.
erlere ise imkansiz ama insallah verirler.
@TorNaVida, inanırım hocam. zaten 3 verip 5 alan, çok kaliteli idareten idarecilerimiz var.
geçen Faruk çelik「!?」 bakanımsıgiller tayfası : kıymalik et ( 32 TL )ve kuşbaşı et (34 TL ) fiyatlarında tavan fiyat belirlemişler :D . ulan bir tane market uymaz mi be.. öyle fakir yada zengin mahallede oturmuyorum ha.
yaşasın yarrAk partisi. Az bile.
AmPul sevenlere saygılar efendim.
@talebe?! hocam ^^// Gururla Sunar..
Hızlı koşan atın hikayesi.
-
Çorlu 105. Topçu Alayından hepinize selam:)
konunun hepsini okuyamadım.Maaşla ilgili yazı gördüm aydınlatlmamşsa aydınlatayım
er maaşı 81tl
onbaşı 92 tl
çavuş 105 tl
Atarsa 89
Topçu Çavuş Tosun :)
-
hayırlı teskereler @tosun hocam. şehirleri saymaya az kalmış o zaman. şafak mafak kalmamış. ^_^//
tamam tamam aldım mesajı @holycat . dörtnala değil rahvan gideceğim. ^_^//
bazen, kavala topukla girdiğim oluyor XD.
RitmFarbRacourci tarafından 03/Mar/16 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
NaZi_ bunu yazdınevorapat bunu yazdı
Neden reyiz ?
Hocam bak ben askerden döneli 3.5 ay oldu. Acemi birliğim Burdur'daydı, oradan İzmir Menteş'e çıktı. İzmir olunca herkes çok mutlu oldu ama kimse oranın kara harp okulunun kampı olduğunu bilmez. 11 ay ağzıma edildi. Selam vermekten hayatım karardı.
Eğer rahat varsa, insanların çirkeflikleri artıyor, eğer çile varsa, insanlar daha doğal ve sebatkar.
O nedenle bir fark yok .Selam vermek saygi disiplinli olmak bunlar gocunulacak seyler degil. Askerden geleli 8 ay oldu özlüyorum gerçekten de
-
Beyler bayanlar gece yola çıkıyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, zamanında kırdığımız insanlar oldu umarım affedeler.Hadi gittim ben.
-
nevorapat bunu yazdı
Beyler bayanlar gece yola çıkıyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, zamanında kırdığımız insanlar oldu umarım affedeler.Hadi gittim ben.
Helal olsun hocam hayirlisi ile git gel hayirli teskereler.
-
salihgs bunu yazdıNaZi_ bunu yazdınevorapat bunu yazdı
Neden reyiz ?
Hocam bak ben askerden döneli 3.5 ay oldu. Acemi birliğim Burdur'daydı, oradan İzmir Menteş'e çıktı. İzmir olunca herkes çok mutlu oldu ama kimse oranın kara harp okulunun kampı olduğunu bilmez. 11 ay ağzıma edildi. Selam vermekten hayatım karardı.
Eğer rahat varsa, insanların çirkeflikleri artıyor, eğer çile varsa, insanlar daha doğal ve sebatkar.
O nedenle bir fark yok .Selam vermek saygi disiplinli olmak bunlar gocunulacak seyler degil. Askerden geleli 8 ay oldu özlüyorum gerçekten de
357 ?