folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez

1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    SamSara bunu yazdı
    @qoqo bir ara askerlik görevi esnasında erlere de asgari ücret verilecek deniyordu. yalan mi oldu o.?

Chp nin secim vaadiydi sanirim.

Milletin anasini aglatiyolar asgari ucreti zor bela veriyolar. 

erlere ise imkansiz ama insallah verirler.

@TorNaVida, inanırım hocam. zaten 3 verip 5 alan, çok kaliteli idareten idarecilerimiz var.

geçen Faruk çelik「!?」 bakanımsıgiller tayfası : kıymalik et ( 32 TL )ve kuşbaşı et (34 TL ) fiyatlarında tavan fiyat belirlemişler :D . ulan bir tane market uymaz mi be.. öyle fakir yada zengin mahallede oturmuyorum ha.

yaşasın yarrAk partisi. Az bile.

AmPul sevenlere saygılar efendim.

@talebe?! hocam ^^// Gururla Sunar..

RitmFarbRacourci tarafından 02/Mar/16 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ooo nevo hayırlı olsun kardeş  :D  bitir gelde bi hamam yapalım :D 

Nvidia tarafından 02/Mar/16 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

ooo nevo hayırlı olsun kardeş  :D  bitir gelde bi hamam yapalım :D 

Hacı vallahi cuma sabah Eskişehirde olcam diploma için ama hemen döncem :D zamanım yok hiç. Ama hamam nasıldı?

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı
    SamSara bunu yazdı
    @qoqo bir ara askerlik görevi esnasında erlere de asgari ücret verilecek deniyordu. yalan mi oldu o.?

Chp nin secim vaadiydi sanirim.

Milletin anasini aglatiyolar asgari ucreti zor bela veriyolar. 

erlere ise imkansiz ama insallah verirler.

@TorNaVida, inanırım hocam. zaten 3 verip 5 alan, çok kaliteli idareten idarecilerimiz var.

geçen Faruk çelik「!?」 bakanımsıgiller tayfası : kıymalik et ( 32 TL )ve kuşbaşı et (34 TL ) fiyatlarında tavan fiyat belirlemişler :D . ulan bir tane market uymaz mi be.. öyle fakir yada zengin mahallede oturmuyorum ha.

yaşasın yarrAk partisi. Az bile.

AmPul sevenlere saygılar efendim.

@talebe?! hocam ^^// Gururla Sunar..

Hızlı koşan atın hikayesi. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Çorlu 105. Topçu Alayından hepinize selam:) 

konunun hepsini okuyamadım.Maaşla ilgili yazı gördüm aydınlatlmamşsa aydınlatayım

er maaşı 81tl

onbaşı 92 tl

çavuş 105 tl

Atarsa 89

Topçu Çavuş Tosun :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hayırlı teskereler @tosun hocam. şehirleri saymaya az kalmış o zaman. şafak mafak kalmamış. ^_^//

tamam tamam aldım mesajı @holycat . dörtnala değil rahvan gideceğim. ^_^//

bazen, kavala topukla girdiğim oluyor XD.

RitmFarbRacourci tarafından 03/Mar/16 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

Neden reyiz ? 

Hocam bak ben askerden döneli 3.5 ay oldu. Acemi birliğim Burdur'daydı, oradan İzmir Menteş'e çıktı. İzmir olunca herkes çok mutlu oldu ama kimse oranın kara harp okulunun kampı olduğunu bilmez. 11 ay ağzıma edildi. Selam vermekten hayatım karardı. 

Eğer rahat varsa, insanların çirkeflikleri artıyor, eğer çile varsa, insanlar daha doğal ve sebatkar.

O nedenle bir fark yok .

Selam vermek saygi disiplinli olmak bunlar gocunulacak seyler degil. Askerden geleli 8 ay oldu özlüyorum gerçekten de

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler bayanlar gece yola çıkıyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, zamanında kırdığımız insanlar oldu umarım affedeler.Hadi gittim ben.

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Beyler bayanlar gece yola çıkıyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, zamanında kırdığımız insanlar oldu umarım affedeler.Hadi gittim ben.

Helal olsun hocam hayirlisi ile git gel hayirli teskereler.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

Neden reyiz ? 

Hocam bak ben askerden döneli 3.5 ay oldu. Acemi birliğim Burdur'daydı, oradan İzmir Menteş'e çıktı. İzmir olunca herkes çok mutlu oldu ama kimse oranın kara harp okulunun kampı olduğunu bilmez. 11 ay ağzıma edildi. Selam vermekten hayatım karardı. 

Eğer rahat varsa, insanların çirkeflikleri artıyor, eğer çile varsa, insanlar daha doğal ve sebatkar.

O nedenle bir fark yok .

Selam vermek saygi disiplinli olmak bunlar gocunulacak seyler degil. Askerden geleli 8 ay oldu özlüyorum gerçekten de

357 ?

طדṮ
Toplam Hit: 8417 Toplam Mesaj: 67
piyade manisa merkez