1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez
-
Hoop ben geldim.Acemilik bitti ve dün eve geldim ☺
Batı kışla diye gittik ama doğu kışla çıktı , benim açımdan çok rahat bir askerlik oldu beyler komutan beni yanına yazıcı diye aldı memur hayatı yaşadım sadece sabahları 5 30 kalkmak zorunda geliyordu. Ama son 2 gün eğitimlere katıldım orda biraz zorlandım ama şunu gördüm salak salak hareketler yapmazsan cidden komutanlar on numara takım komutanları olsun bölük komutanı olsun cidden iyi insanlardı, çok güzel nasihatler ve tavsiyelerde bulunuyordu tabi anlayana. Doğu kışlaya gelirsek küçük ama yemekleri beklentilerim üstündeydi duş olayını usta askerler ayarlıyordu ben ilk gün gittiğim için biraz torpilliydim hem tanıyorlardi ve komutanının yazicisydim istediğim gibi hareket ediyordum.Ama herşeyden güzeli Ankaradan bir heyet geldi sadece 5 kişi ile görüştüler meslek seçimi için sadece ben çok iyi aldım doldurdukları kağıtta gördüm diğerleri orta ve iyi aldılar ve bence dağıtım yerini etkilediğini düşünüyorum.dagitim yerim Genelkurmay ordu evi sihiye çıktı, komutanlar çok şaşırdı çok rahat edersin falan dediler tabi Ne kadar doğru bilemiyorum.haftaya cuma göreceğiz.Beyler ne kadar rahat olursa olsun bence özgürlüğün ve ailenin tadı bir başka.herseyi özlemişim abartmıyorum herşeyi :) telden yazdım biraz sıkıntılı olabilir.
-
usta birliğin kısa dönemsen ve batı kışladasan banko kıbris derim, hiç sekmedi bizde herkez kıbrıs yolcusuydu :D GEÇMİŞ OLSUN ama manisanın sıcağında çok yürütürler vicdansızlar 2 tabur 3. bölük de olursan orda bi üsteğmen var ismi deniz çok severdim, adam gibi askerdi hala değşmediyse bölük komutanı olarak ordadır. gidip konuşabilirsin odaamla rahatlıkla ayıca bitane başçavuş vardı bordo berili oda çok sıkıntılı gibiydi, bi ara sırf diğer takımlarda götü yürüyoz diye 2 hafta yemekhanede en son sıradan girdik üstüne spin dağına çıkartıyodu bizi uygun adımda yürüterek tam bi piskopattı anlıcaz, denk gelirse borda bereli bi komutana o admdan uzak dur derim :D haydi kolay gele
-
Ora nere oluyor
Genelkurmay sihhiye
Ankarami ?
-
samaccc bunu yazdı
Ora nere oluyor
Genelkurmay sihhiye
Ankarami ?
Evet başkan Ankara Çankaya sihiye.
-
hadi hayırlısı kazasız belasız bitr inşallah .
-
samaccc bunu yazdı
hadi hayırlısı kazasız belasız bitr inşallah .
Çok teşekkür ederim.bi bombaya gitmezsek iyidir.