folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder 1. Tahribat Tikky Harekatı

1. Tahribat Tikky Harekatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuz beni tanımadan ve bi bok bilmeden konuşma beni sinir etme.
    kavgacı biri değilim, uzlaşmacıyım bu arada.
    delikanlılığıma laf etme bilmeden, burdan da ne kadar delikanlı olduğun belli zaten.
    sende beyin varmış. hmm tamam.
    bi gün de he de derken tip şeyler söylediğin bi kez daha göründü.
    konu başlığına her yazan gidecek mi? niye çocuk çocuk işler yapıyosun bi git başımdan Allahıın seversen git.
    adam dedklerin de tikky emo. bilmediğin bişey de değil. ne bok olduklarını biliyon. sus ya.

her yazan gitmeyecekse neden yazıyor o zaman ?He yani buraya gidicem diyenlerin bir çoğu boş laf boş iş yanlısı.Bunuda senin ağzından öğrendim

Tikky ve emolara bu insanlar gerçek adam diye bir şey dediğimi bana forumda gösterebilirsen bu foruma girmem.Tikky ve emolardan nefret ediyorum haricinde çok seviyorum kankilerim dediğimi gösterirsen foruma girmemekle kalmam, zumsuk ile iligili internetteki hiç bir şeye bir daha elimi sürmem bu kadar net..

Sen beni tnaımıyorsun ne bilip ne bilmediğimi nerden biliyorsun madem öyle ??hadi bu kadar şey söyledim.

--

yani sizin amacınız şu bu mesajdan anladığım kadarıyla hadi girelim foruma dleikanlılığımızı gösterelim mesajları yazalım.Gitmeyelim gerek yok ama mesajlarda gelirim diye yazalım delikanlılık olsun maksat..Fakat gidicez mi hayır ??

Ya allahım sen bana sabır ver yarabbim.Ya bu adamlar dedikleri şeyi yapmıyor yada yaptıkları şeyleri söylemiyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

bizim burada daha yeni yeni çıkmaya başladı bu tipler. dolmuşda otobüste bizim ergen delikanlılar dik dik bakınca tiky emo delikanlısı kafasını eyip masum rolü çiziyor, kafasını kaldırsa dirseği yer :D

Yeni çarşımı ne zıkkım varya orada bazen grup halinde gezdikleri de görülüyo:| Ama dediğin gibi höt deyince dierk başlar yerde:C Böyle bişey olursa ama Antep de Tikky saldırısında önde giderim:C

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:

zumsuz beni tanımadan ve bi bok bilmeden konuşma beni sinir etme.
    kavgacı biri değilim, uzlaşmacıyım bu arada.
    delikanlılığıma laf etme bilmeden, burdan da ne kadar delikanlı olduğun belli zaten.
    sende beyin varmış. hmm tamam.
    bi gün de he de derken tip şeyler söylediğin bi kez daha göründü.
    konu başlığına her yazan gidecek mi? niye çocuk çocuk işler yapıyosun bi git başımdan Allahıın seversen git.
    adam dedklerin de tikky emo. bilmediğin bişey de değil. ne bok olduklarını biliyon. sus ya.
    her yazan gitmeyecekse neden yazıyor o zaman ?He yani buraya gidicem diyenlerin bir çoğu boş laf boş iş yanlısı.Bunuda senin ağzından öğrendim

Tikky ve emolara bu insanlar gerçek adam diye bir şey dediğimi bana forumda gösterebilirsen bu foruma girmem.Tikky ve emolardan nefret ediyorum haricinde çok seviyorum kankilerim dediğimi gösterirsen foruma girmemekle kalmam, zumsuk ile iligili internetteki hiç bir şeye bir daha elimi sürmem bu kadar net..

Sen beni tnaımıyorsun ne bilip ne bilmediğimi nerden biliyorsun madem öyle ??hadi bu kadar şey söyledim.

--

yani sizin amacınız şu bu mesajdan anladığım kadarıyla hadi girelim foruma dleikanlılığımızı gösterelim mesajları yazalım.Gitmeyelim gerek yok ama mesajlarda gelirim diye yazalım delikanlılık olsun maksat..Fakat gidicez mi hayır ??

Ya allahım sen bana sabır ver yarabbim.Ya bu adamlar dedikleri şeyi yapmıyor yada yaptıkları şeyleri söylemiyorlar.
    zumsuk zaten ilk başta yazdığın saçma şeye cvp vermeyecektim çünkü sayfalarca yazı geleceğini biliyodum. neyse yazdık bi kere.

amacı kendini ispatlamak olan düşünsün. tikky ve emo dövmekle ispatlanmaz iyi dövüşmek. sen öyle düşünüyosun ama.
    Ben kendi ülkemde (ülkeyi geçtik çünkü çok varlar) kendi bölgemde bu tür insanlar istemem. zaten tikiyi geç de emo olsa burda benim bişe yapmam gerek yok gören döver. Trabzon burası. ilk msjda da belirttim burdaki tikileri.

sen tartışarak vatanı kurtar, asp ile uğraş. benle uğraşma. çünkü bazı insanlar ne yaparsa yapsın birbirini sevemez hani hiç uyuşamaz. Sen de öylesin benim için. Daha cvp vermeyecem yazdıklarına. Lütfen sne de bişe yazma.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    CellyM bunu yazdı:

ne bunları diyenlere mi diyosn sen o lafları? ben delikanlıyım siz deilsiniz ben emo lara dalmam orospu çocuğu olmam siz olursunz :|..

farkındaysan bi emo bulalm 10 kişi dalalım diyen birisi olmadı.. buluşmalarını basalım diyen oldu.. sopa bıçak mevzusuda yok ki onlar taşır diyen sendin dünk tartştıımz konuda.. emo dövmeyen şereflimi oluyo ln deli etme adamı.. o son ettiğin lafı bilde konuş.. ileriye gitme fazla burası tartışma ortamı..

kulağının üstüne oturmuşsun sanıyorum.

bıcak taşır demedim bıcak taşıyan birine denk gelirsin hayatın zehir olur dedim.

ee ne olacaktartışma orta mı ise yazdığım her mesaja bi kıllık çıkartarak tartıştığını mı sanıyorsun sen ??

emo dövmeyen şerefli oluyorda demedim nerenle dinlediğini ilk cümlemde belirttim.Bu yüzden daha çok açıklama yapmam lazım 

Durduk yere adamlara sırf kıl oluyorsunuz diye gidip dövmek delikanlılık değildir.Bu ülkede herkezin kıl olduğu bir tip var.Herkez DELİKANLI olsa ülkede kavgadan geçilmez.Sözde hepiniz ilerici, zeki, Atatürkçü adamlarsınızdır allah bilir.

Fakat görüyorum ki ilerlemenin bilimle, sanatla olduğunu unutup kavga ile olduğunu zannediyorsunuz.

Bir daha anlamadığın mesaj olursa bana göre açıkla diye alıntı yap.Beyin kıvrımları az olan kişilere yardım etmek öncelikli görevimiz olmalı.Yani kıl olduğun insanları dövmek saçmlaıktır diyen bir cümleren alıp emoları dövmemek şerefli insan olmak sonucunu burdan hiç bir üye çıkartamazdı sanıyorum.

edit:

bir dakika ne buldum bana tartışmayuı öğretecek adama göz gezdirelim

Bu Kullanıcı, Tahribat.Com'dan 1 kere uzaklaştırılmıştır!!!  Ban Sebebi : Tartismada hakaret ve kufur.
    Banin Suresi Gecti
    Banlanma Tarihi : 13/07/2008 12:30:30 PM

buyur http://www.tahribat.com/members.asp?id=17901

buda benim profilim bakbakalım kim tartışmayı daha iyi biliyor ?

senin yazdığın her msja bi kıllık çıkaran benmiyiim yoksa herksin msjlarına kıllık çıkaran senmisn? arkana dön bi bak
    böyle işlere karışmadığım için şerefliym bilmem neym diyosn beyin kıvrımları kimin daha az görüyrz rahat ol..
    arkadaşm bak iyi dinle iyi oku iyi anla bi kimse emo yu dövücem delikanlı olucam demedi amk saf saf konşma yaaa :@ herkes kıl oluyorz gelin buluşmalarını basalım dedi acnı isteyen gelir arkadaşm bu kadar basit.. uzatmaaaa..
    Atatürkçülüğe hiç değinme istersen.. bu konu kapanmaz ozmn
    lan sen dedin zatn ben öle şerefsizlik yapmam bilmem ne diye yazdıklarını unutma önce bee..
    gelelim bnm küfür yüzünden banlandığıma.. banlandım varmı ötesi? küfür ettim banlandım varmı ötesi? Atatürke laf eden insana küfür ettim diye banlandım varmı ötesi? yine olsa yine ederim varmı ötesi? sen ol sende et sende banlan koç senin profilini ne yapaym ben..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı:

senin yazdığın her msja bi kıllık çıkaran benmiyiim yoksa herksin msjlarına kıllık çıkaran senmisn? arkana dön bi bak
    böyle işlere karışmadığım için şerefliym bilmem neym diyosn beyin kıvrımları kimin daha az görüyrz rahat ol..
    arkadaşm bak iyi dinle iyi oku iyi anla bi kimse emo yu dövücem delikanlı olucam demedi amk saf saf konşma yaaa :@ herkes kıl oluyorz gelin buluşmalarını basalım dedi acnı isteyen gelir arkadaşm bu kadar basit.. uzatmaaaa..
    lan sen dedin zatn ben öle şerefsizlik yapmam bilmem ne diye yazdıklarını unutma önce bee..
    gelelim bnm küfür yüzünden banlandığıma.. banlandım varmı ötesi? küfür ettim banlandım varmı ötesi? Atatürke laf eden insana küfür ettim diye banlandım varmı ötesi? yine olsa yine ederim varmı ötesi? sen ol sende et sende banlan koç senin profilini ne yapaym ben..

siyah yere bak koyu yere.biz ne diyoruz sabahtan beri?Durduk yerde artislik yapmak ne oluyor onu tartışıyoruz dğeil mi?

durum Atatürk düşmanı şerefsiz olsa dahi onu dövmek, küfür etmekten geçmiyor..KAç senedir burdayım Atatürk e hakaret eden oldumu direk reneye ulaşıyorum adminler avrupaya yolluyor kendisini.Forumda küfür ederek bir yere varamazsın.

biz burda 30 sayfada konuşsak siz hala hadi gidelim emoları dövelim modunda oalcaksınız.Benimde emo ve tikky destekleyen biri olduğumu düşüneceksiniz.İStediğinizide düşünün pekte umrumda dğeil.Umrumda olan çeşitli değeler vardır.Sen elini kolunu serbestçe sallayacaksın fakat snein istemediğin adamlar dışarı bile çıkamayacak bu mu olay ?

Kusura bakmada kendi kültürünü pekiştirmek, millete anlatmak için ne yaptın ?Kaç insanı kendi kültürüne ykaınlaştırdın?Kültürünü anlattın ? En azından kendi kültürünü anlatmayı geç tikky, emo, rak, rep gibi şeylerin kendi kültürün olmadığını avrupanın oyunu olduğunu kaç kez anlatmaya çalıştın bu admalara?Kaç kez denedinde son yapılacak işi ilk yapıyorsun ?

Şimdi uzun uzun bir sürü şey yazdırma bana.Youtube ta hakaret videosu var diye mahkeme youtube u kapattı.Bende dedim ki o videoyu herkez izleyecek bizden başka herkes.Gelin Atatürk ün kim olduğunu eserlerini, ilkelerini yabancı dillere çevirip video yapalım.

Kimseden ses çıkmadı çok az kişi (sağolsunlar)  destek çıktı.Türkiye yi yurt dışında tanımadıklarından şikayet ediyorlar.Tanıtmak için kim ne yaptı ?Y aülkeni tnaıtıcı mesajı bildiğin dile çevirmek zor mu ? Atatürk ün kim olduğunu hayatını?

Yani kalkıp buraya tikky, emo şunlara bunlara laf atmayın.Siz bu adamları kazanmak için ne yaptınız ?Kültürün yozlaşmasını önlemek için ?Siz bu kafayla gittikçe 80 öncesi dönemlere sürekli geri döneriz.ADam dövmek çözüm değildir.Öyle olsaydı ATatürk devrimi yapamazdı.Önemli olan adam kazanmaktır..Bunu umarım günün birinde anlarsınız.

edit:

benim profilimden sana ne dmeişsin ya.Bana tartışmayı öğretmek istediğin için verdim.10 adamı ezen birinden arabayı kullanma dersi alacak değilim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    CellyM bunu yazdı:

siyah yere bak koyu yere.biz ne diyoruz sabahtan beri?Durduk yerde artislik yapmak ne oluyor onu tartışıyoruz dğeil mi?

durum Atatürk düşmanı şerefsiz olsa dahi onu dövmek, küfür etmekten geçmiyor..KAç senedir burdayım Atatürk e hakaret eden oldumu direk reneye ulaşıyorum adminler avrupaya yolluyor kendisini.Forumda küfür ederek bir yere varamazsın.

biz burda 30 sayfada konuşsak siz hala hadi gidelim emoları dövelim modunda oalcaksınız.Benimde emo ve tikky destekleyen biri olduğumu düşüneceksiniz.İStediğinizide düşünün pekte umrumda dğeil.Umrumda olan çeşitli değeler vardır.Sen elini kolunu serbestçe sallayacaksın fakat snein istemediğin adamlar dışarı bile çıkamayacak bu mu olay ?

Kusura bakmada kendi kültürünü pekiştirmek, millete anlatmak için ne yaptın ?Kaç insanı kendi kültürüne ykaınlaştırdın?Kültürünü anlattın ? En azından kendi kültürünü anlatmayı geç tikky, emo, rak, rep gibi şeylerin kendi kültürün olmadığını avrupanın oyunu olduğunu kaç kez anlatmaya çalıştın bu admalara?Kaç kez denedinde son yapılacak işi ilk yapıyorsun ?

Şimdi uzun uzun bir sürü şey yazdırma bana.Youtube ta hakaret videosu var diye mahkeme youtube u kapattı.Bende dedim ki o videoyu herkez izleyecek bizden başka herkes.Gelin Atatürk ün kim olduğunu eserlerini, ilkelerini yabancı dillere çevirip video yapalım.

Kimseden ses çıkmadı çok az kişi (sağolsunlar)  destek çıktı.Türkiye yi yurt dışında tanımadıklarından şikayet ediyorlar.Tanıtmak için kim ne yaptı ?Y aülkeni tnaıtıcı mesajı bildiğin dile çevirmek zor mu ? Atatürk ün kim olduğunu hayatını?

Yani kalkıp buraya tikky, emo şunlara bunlara laf atmayın.Siz bu adamları kazanmak için ne yaptınız ?Kültürün yozlaşmasını önlemek için ?Siz bu kafayla gittikçe 80 öncesi dönemlere sürekli geri döneriz.ADam dövmek çözüm değildir.Öyle olsaydı ATatürk devrimi yapamazdı.Önemli olan adam kazanmaktır..Bunu umarım günün birinde anlarsınız.

edit:

benim profilimden sana ne dmeişsin ya.Bana tartışmayı öğretmek istediğin için verdim.10 adamı ezen birinden arabayı kullanma dersi alacak değilim.

ya ettiğim küfür müridlerden birine deildi o yzüden rene ye sölesemde bieşy yapamick.. bi anlık patlamaydı..
    dediin gibi 30 sayfada konuşsak ben benim anlatmak istediklerimi sana anlatamicam sen bana anlatamicksn..
    ya kültür dediin batılaşma avrupalılaşma özentililiği başka bişey deil şu zmnda.. ne sen ne ben nede anne babası bunları batılılaşmakdan döndüremicekki uğraşsakda deişmicek o yüzden son yapılcak iş ilk oluyo.
    güsel bi fikir atmışsın ortaya bilseydm yardımcı olmaya çalışırdım Atatürk'ün eserlerini devam ettirme konusnda..
    ha bide o adamları kazansak nolucak en fazla şekilleri şemalleri değişecek ama fikir aynı olucak şuan bi melankolyalık almış başını gidiyo kim dinini düşünüyo kim Türk'lüğnü düşünüyo? kimse.. yani anlatmak istesende anlatamicaksın kazanmaya çalıştıkça belkide kaybediceksin çünkü rahat hayata alıştılar biraz çaba zor gelicek.. son olarak ben sana tartışmayı öğretmek fln istemedm sadece dedm tartışma konusunda sen şahsa hakaret ediyosn laflarına dikkat et.. 

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    eğer böle bi organizasyon istiyosanız bi gün buluşalım kadıköy reksin önüne hücum edelim ne ararsanız war orda

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ya siz kimsiniz de baska birini doveceksiniz durduk yere, sadece dis gorunuslerine bakarak sorabilirmiyim ?

(bide bunu dusun, ne hakkin var)

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek

CodeMaster bunu yazdı:
    bu t,plerden sevmediginiz için bole diyorsunuz, yani dovelim diyorsunuz. peki dovmek bu kişilerin sayısını azaltacak mı sizce? ben de tikkylerden nefret ederim ama dovmek sovmek bi fayda vermez.onemli olan yaptıklarının hos seyler olmadıgını gosterebilmek, bilinclendirebilmek..

arkadas haklı onları bilinlendirelim..önce bilincini alalım sonra takarıs yerine:D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:
    ----------------------------

Erkekliğini bu mu sizin ? Çok gördük sizin gibi adamları.Sokakta böyle birşey görsem kıl olduğum emo dahi olsa atlarım size dalarım.Dayak yemek falanda umrumda dğeil.Bu şeref meselesidir.
    -----------------------------.

a.q keşke şerefleri olsa:D
Toplam Hit: 19607 Toplam Mesaj: 143