13 Şehit Var...
-
En şerefli ölümdür bu. Allah bize de nasip etsin inşallah
Şehitlerimize gani gani rahmet eylesin.
-
Hain saldırı böyle gerçekleşti
Silvan'daki bir birlikten özel eğitimli komandolar çatışmaya girdi. Bu birlik şafak vakti yola koyuldu. Öğle saatlerine kadar durmadılar. Beştepeler Mevkiine intikal halindeydiler. Uzun saatler teçhizatla yürüyen komandolar bir mola verdi ve iki hakim tepeye gözcüler yerleştirildi.
Ancak teröristlerin ilk hedefleri de bu gözcülerdi ve ilk olarak onlar şehit oldular. Ardından ağaç kenarında oturur vaziyette olan özel eğitimli komandoların üzerine ateş açıldı.
Bir arazi arama tarama çalışmasına çıkan komando tugayı üzerlerindeki çadırlarını, silahlarını çantalarını bir kenara bırakmış yorgunluklarını gidermek için dinlemek amacıyla verdikleri mola sırasında bu hain saldırıya maruz kaldılar.
-
Allah kahretsin, söyleyecek bişey bulamıyorum.. Ee olacak artık, meclise giremediler. Kuyruk acısı..
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Hıyarsam Sizde Malsınız Oglum Madem Askerye O kadar Uzman Bu Ortadaki Bok Kimin Suçu Siz Demiyormusunuz Atatürk iyi Komutandı Ülkeyi Türkiye Yi Kurtardı Burada Da Demekki Komtanlar Boktan Ki Ne Askeri Nede Kendini Kurtarabilmiş iyi Komutan Askeri Yönetir Bana Maval Okuyupda Buradaki Komtanları Haklı Çıkarmayın Operasyonda 13 Şehit Veriyorsanız 50 Kadar Kelle Almanız Gerek Ki Bu Operasyon Olsun Yoksa Bu Rezalet Kepazelikten Başka Birşey Degildir. Varın Avutun Kendnizi.
-----------------------------Hocam sitenin IQ ortalamasını yarı yarıya düşürüyosun..
Evet asker dandik, git sen kurtar kurtaramiyosan da geber, bşka bi vasfında yok ztn isabet olur.
-
Ne Yin Tartışmasını Yapıyorsunuz Arkadaş Anlamıyorumki Bugün Bu Ülkede Genel Kurmaylık Yapmış Bir Gavat Kalkıp Diyorsa TSK'nın Gücü Yetmiyor Pkk Yok Etmeye Lojistik Anlamında Yetersiz Diyorsa Bize giren Girmiş Zaten Boşa Tartışmayın Oturup Dua Eymekden Başka Elimize Birşey Geçmez Yılardır Biliniyor PKK ya Lojistik Desteği Yapan Ülkeler.
Almanya Amirika vs vs Bunlar Başında Olan Şerefsiz Ülkeler Bugün Ülkemiz Bunlara Karşı Ne Yapdı Hep Amirikan Tarzı Yaklaşımlar Uyguladılar Kıcımızı Amirikadan Kurtaramadık Biride Kalkıp Sakın Demesin Bana Bizim Gücümüz Abd ye yeter Adam dünyanın bir ucundan bir füze atıyor dünyayı salıyor ona göre yorum yapsın neymiş efendim amirika pejaka yardım ediyor niyemiş irana karşı be aq evladı siz neden karşı cıkmıyorsunuz protesto etmiyorsunuz ambargo uygulamıyorsunuz
canımız yanıyor canımız diye ses cıkarmıyorsunuz amına koduğumun yerinde bir tek suçlu varsa bu şerefsiz lerdir pkk destek veren ibine ülkelerden başkaları değil aq dayasın türkiye kendini irana yada rusyaya bak bakalım nasıl pkk bitiyor
masaya oturuyorlar bitiriyorlar pkk nın işini bizim yünetimdeki gavatlar hiç bir bok yapamaz onların makamlarına saygım olmasa ne küfürler edicemde neyse kusura bakmayın cok doluyum ne yazacağımıda bilmiyorum ALLAH Sabır Versin Geride Kalanlara
-
turkler olmeyi cok sever. bu ulkeyi biz yani turkler yonetmiyor. ulke bizim ulkemiz degil. maalesef degil. olsaydi bugun sehit sayisi 40 bine ulasmazdi. 2011 gibi bi yilda bir basbakan cikipta "kararliligimiz sonuna kadar surecek" diye dalga gecer gibi bi aciklama yapmazdi. yapamazdi. akli olan varsa bulsun bi ithal gelin, terketsin ulkeyi. bu kaos herkesi goturecek. daha neler neler var da... neyse... yaziklar olsun alayina.bu kadar sahipsiz bir millet tarih sahnesine bi daha gelmez.
-
gVeR Senin Yaşın Kücük Git Babanla Biraz Daha Dolaş Vede Gel Hemen Bu Yazinin 2 Üstündeki Yazıyı Oku Da Askeriye Neden Kızdıgımı Anla Komutanı Gücümüz Yetmiyor Diyorsa Zaten O askeriye Bitmiştir Atatürk Dünya Ülkeleri Bize Saldırırken 500 Bin Kişi Bile bize Saldırırken Bu Sözü Söylemeyip Direnip 250 Bin Vatan düşmanını Yok Etmişken Varin Şimdiki Teknolojik Askeriye Nini 10 20 Bin Pkk ile Nasil Mücadele Edemedigini Anlayın Yada Kasıtlı Olarak Mücadele Etmek istemedigini. Arkadaşın Teki Özetmiş Pusuyu Orada Neden Helikopterlerden insansız Araçlar Kullanılmadı Yada Nerdeydi Sabah Ukusunda Mı.
-
bir asker olarak Allahtan rahmet mekanları cennet olsun dıyorum. Icımdekılerı dokmek istemıyorum. Aynı durumdayız. Allah silah arkadaslarımızı korusun.
-
Doğuda pkk adı altında toplananan bir grup köpeğe yardım ve yataklık eden kürt halkı ortadan kaldırılmalıdır.Ağacın en sağlam dalı budur , bir an önce kırılmalıdır.
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
Doğuda pkk adı altında toplananan bir grup köpeğe yardım ve yataklık eden kürt halkı ortadan kaldırılmalıdır.Ağacın en sağlam dalı budur , bir an önce kırılmalıdır.
-----------------------------aq senin beyninde buna çalışıyor galiba kürt halkının suçu ne içlerindeki şerefsizlerle bir topluma kin durma sanada kin duyarlar benim gibi anladınmı 3tanede 1 orospu cocuğu cıkar bu hem türkde hem kürte hem başka dilde hem başka dinde böyledir kalkıpda herşeye yokşu şöyle yapdı bu böyle yaptı köklerini kaldıralım nedir bu ayaklar anlamıyorumki
biri kalkar alievi toplumunda bir ataist cıkar bütün aleviler böyledir biri kalkar kürtlerin içinde pkk yandaşı cıkar bütün pkk lılar kürtür hepsini silelim biri kalkar ermeniler bizi katleti hepsini katledelim biri kalkar dünyanın başka ülkesinde bunlar osmanlı cocukları zamanında ataları böyle yapdı bizde bunları yapalım bunedir oğlum ya 100 tane orospu cocuğu için bir kavimi yakalım hesabı yapar biraz kendinize gelin dini ırkı mehsebi seçme hakı kimse sana vermemişdir biraz büyürsün adam olursun senin için doğru neyse o olursun bunu bir yerine yaz anladın sen