1453Besiktas.Com İçin Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Selam müridler,

Konu siyaset değil! lakin ülkemizin üzerindeki oyunlar her geçen gün artıyor ve son olarak yeşil sahalara kadar indi. 1453 denen çakma kartallara gerçek çarşıdan bir mesaj vermek adına bu domainim için host sağlayabilecek mürid var mıdır?

Not: Kanım sarı lacivert aksa da Atatürk dışında herşeye karşı olan çarşı son olaylarla gönüllere taht kurmuştur.

Sabah gelen mesajlara bakacağım.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

normalde yardımcı olurdumda reseller saldırıya dayanmaz :S

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bir beşiktaşlı olarak ben verebilirim hocam

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

digitaloceandan al kafan rahat olsun hocam benim yok bu arada

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1453kartalları yanlız 1453beşiktaş değil

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çarşıya yazık ediyorlar. 

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yılmaz özdil bişeyler yazmış. mantıklı da ama siz ne diyonuz?

Fikstür

İlk hafta...

Beşiktaş-Trabzonspor.
    Hangi statta oynandı?
    Atatürk Olimpiyat Stadı.

*

İkinci hafta...
    Beşiktaş, Kayseri'ye gitti.

*

Üçüncü hafta...
    Beşiktaş-Gaziantepspor.
    Hangi statta oynandı?
    Atatürk Olimpiyat Stadı.

*

Dördüncü hafta...
    Beşiktaş, Bursa'ya gitti.

*

Beşinci hafta...
    Beşiktaş-Galatasaray.
    Hangi statta oynandı?
    Atatürk Olimpiyat Stadı.
    Hadise çıktı.

*

Altıncı hafta...
    Beşiktaş, Antalya'ya gidecek.
    Yedinci hafta...
    Beşiktaş, Eskişehir'e gidecek.

*

Sekizinci hafta...
    Beşiktaş, Rize'yle oynayacak.
    Hangi statta oynayacak?
    Lütfen girin Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine, bu maçı bulun, tıklayın.
    Tayyip Erdoğan Stadı'nda.

*

Sezonun başından beri herkes neyi merak ediyordu... Stadı yenilenen Beşiktaş, derbi haricindeki maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak, Çarşı tribünleri acaba ne slogan atacak?

*

Merakımız giderilmiş oldu!

*

Çarşı'nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda sahneye çıkacağı ilk maçın arifesinde... Hem de, Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize maçının arifesinde... Beşiktaş infaz edildi. Seyircisiz oynayacak.

*

Sportif tarafı filan yoktur.
    Kabak gibidir.

Yılmaz Özdil

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

1453  1453 olarak 1 kere maça girer daha sonra girebileceklerini sanmıyorum 

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1453lüleri düdüklemek farzdır

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

biz burda bolen degil boluneniz. ortada bizim bilgimizi, ongorumuzu asan birsuru olay donuyor ve biz sadece haksizliga, sacmaliga ve mantiksizliga isyan edebiliyoruz.

ben sahsen hayatimda hic bir zaman ideoloji kovalamadim. mantikli, makul ve adaletli olani savunmaya calisiyorum hep. ama Gezici misin dersen Geziciyim.. cunku Gezi ideolojik bir olay degildi. oralarda oyle yansitildiysa bilemem.

turk insani olarak her boka maglisef konmayi severiz, dogamizda var cunku bu mucadele ile buyuduk biz (ki benim belki cok soz hakkim yok, 13 senedir yurt disinda yasiyorum). sen saygiyi sevgiyi birak, birisi secim vaadi olarak tekrar Viyana kapilarina dayanacagiz dese sevinip destekleyecekler var Turkiye'de.

spor-siyaset muhabbetine gelince de.. siyaset sporun taaa kokune kadar girmis, spor onu icinden itelemeye calisa calisa bu hale geldi.. Turkiye'de spor mu var, sporcu mu var? olimpiyat heyetinde basbakan ve sulalesi var, futbolun icinde savcilar, vekiller vs. var. internette bisey yazsan suc duyurusunda bulunuyorlar, sokakta bagirsan bicaklarlar.. birak da adamlar stadta isyan etsinler..

bunu sadece Carsi stada giremesin diye yaptilarsa harbiden baya mallar.. bunun yankisi surer. sadece Carsi degil, birsuru insan stadlarin disinda toplanir her macta.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

biz burda bolen degil boluneniz. ortada bizim bilgimizi, ongorumuzu asan birsuru olay donuyor ve biz sadece haksizliga, sacmaliga ve mantiksizliga isyan edebiliyoruz.

ben sahsen hayatimda hic bir zaman ideoloji kovalamadim. mantikli, makul ve adaletli olani savunmaya calisiyorum hep. ama Gezici misin dersen Geziciyim.. cunku Gezi ideolojik bir olay degildi. oralarda oyle yansitildiysa bilemem.

turk insani olarak her boka maglisef konmayi severiz, dogamizda var cunku bu mucadele ile buyuduk biz (ki benim belki cok soz hakkim yok, 13 senedir yurt disinda yasiyorum). sen saygiyi sevgiyi birak, birisi secim vaadi olarak tekrar Viyana kapilarina dayanacagiz dese sevinip destekleyecekler var Turkiye'de.

spor-siyaset muhabbetine gelince de.. siyaset sporun taaa kokune kadar girmis, spor onu icinden itelemeye calisa calisa bu hale geldi.. Turkiye'de spor mu var, sporcu mu var? olimpiyat heyetinde basbakan ve sulalesi var, futbolun icinde savcilar, vekiller vs. var. internette bisey yazsan suc duyurusunda bulunuyorlar, sokakta bagirsan bicaklarlar.. birak da adamlar stadta isyan etsinler..

bunu sadece Carsi stada giremesin diye yaptilarsa harbiden baya mallar.. bunun yankisi surer. sadece Carsi degil, birsuru insan stadlarin disinda toplanir her macta.

@Terror canın sağ olsun hocam :)

@snnyk insidae mürid ile görüşüyorum bir aksilik olursa sana dönerim eyv.

@koray free servisi var mı?

@Foxxly hacım adın ne önemi var önemli olan tepkimiz;) ki bence 1453besiktas daha bi jenerik diye düşünüyorum. 

@ersn aynen katılıyorum hacım ama merak etme bu dangozların bu saldırıları kendilerine öyle bir ters tepiyor ki..

@prometheus hacım okumuştum daha önceden lakin Yılmaz ÖZDİL in de dediği gibi herşey ortada..

@sahinka tüm kartallardan da bunu bekliyoruz zaten. Eğer desteğe ihtiyaç olursa bir fenerli olarak her daim destek..

@kaygusuz :)

@hojucuk aynen öyle kardeşim. bu dalga dalga yayılacak daha. tahminim 1453 kanaryalar, 1453 aslanlar gibi abuk subuk grupları da çıkaracaklar piyasaya ki barındırmayacağız. Gezi Sonun başlangıcıydı tüm a.k. lar için.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 8134 Toplam Mesaj: 73