1453Besiktas.Com İçin Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

biz burda bolen degil boluneniz. ortada bizim bilgimizi, ongorumuzu asan birsuru olay donuyor ve biz sadece haksizliga, sacmaliga ve mantiksizliga isyan edebiliyoruz.

ben sahsen hayatimda hic bir zaman ideoloji kovalamadim. mantikli, makul ve adaletli olani savunmaya calisiyorum hep. ama Gezici misin dersen Geziciyim.. cunku Gezi ideolojik bir olay degildi. oralarda oyle yansitildiysa bilemem.

turk insani olarak her boka maglisef konmayi severiz, dogamizda var cunku bu mucadele ile buyuduk biz (ki benim belki cok soz hakkim yok, 13 senedir yurt disinda yasiyorum). sen saygiyi sevgiyi birak, birisi secim vaadi olarak tekrar Viyana kapilarina dayanacagiz dese sevinip destekleyecekler var Turkiye'de.

spor-siyaset muhabbetine gelince de.. siyaset sporun taaa kokune kadar girmis, spor onu icinden itelemeye calisa calisa bu hale geldi.. Turkiye'de spor mu var, sporcu mu var? olimpiyat heyetinde basbakan ve sulalesi var, futbolun icinde savcilar, vekiller vs. var. internette bisey yazsan suc duyurusunda bulunuyorlar, sokakta bagirsan bicaklarlar.. birak da adamlar stadta isyan etsinler..

bunu sadece Carsi stada giremesin diye yaptilarsa harbiden baya mallar.. bunun yankisi surer. sadece Carsi degil, birsuru insan stadlarin disinda toplanir her macta.

@Terror canın sağ olsun hocam :)

@snnyk insidae mürid ile görüşüyorum bir aksilik olursa sana dönerim eyv.

@koray free servisi var mı?

@Foxxly hacım adın ne önemi var önemli olan tepkimiz;) ki bence 1453besiktas daha bi jenerik diye düşünüyorum. 

@ersn aynen katılıyorum hacım ama merak etme bu dangozların bu saldırıları kendilerine öyle bir ters tepiyor ki..

@prometheus hacım okumuştum daha önceden lakin Yılmaz ÖZDİL in de dediği gibi herşey ortada..

@sahinka tüm kartallardan da bunu bekliyoruz zaten. Eğer desteğe ihtiyaç olursa bir fenerli olarak her daim destek..

@kaygusuz :)

@hojucuk aynen öyle kardeşim. bu dalga dalga yayılacak daha. tahminim 1453 kanaryalar, 1453 aslanlar gibi abuk subuk grupları da çıkaracaklar piyasaya ki barındırmayacağız. Gezi Sonun başlangıcıydı tüm a.k. lar için.

ama ben diyim secimden once yapilan yolu da, verilen komuru de yicek cok insan var hala.

biz 40 satir mi 40 katir mi diye 50-60 senedir tartisiyoruz. simdi 40 satircilar yonetiyor ulkeyi. gunumuzun gecmisten farki da iste bu.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

yorumlardan yola çıkarak

1453kanaryalari.com ve 1453aslanlari.com boşta 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

gezi olayları sırasında beşiktaşlılar "taraftar" adı altında direnişe katıldıklarında twitter hesabıma şöyle yazmıştım ve tepki geldi ( anlamadıkları yada anlamak istemeyen 1 - 2 kişi tarafından )

"Bu çarşı kesin topluca ceza alacaktır yada hükümet tarafıdan fişi çekilmeye çalışılacaktır bak göreceksiniz.."

kast ettiğimde bu olay gibi olmasa da sonuç olarak aynı yere vardı sayılır.. fişini çekmek için bir grup oluşturuldu..

sonra düşündüm ki aslında gezi olaylarında beşiktaş "çArşı" adı altında yeşil saha camiasını siyasete sokmuş oldu ve kendi kuyusunu kazdı bir bakıma..

okudum da yılmaz özdil en mantıklı tespiti koymuş.. her şey açık ve net, mesaj belli diyor resmen

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

http://1453besiktas.com/

Tasarım konusunda konusundan değişiklik - önerilere açığım beyler. :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

nelerle uğraşıyonuz arkadaş ya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

nelerle uğraşıyonuz arkadaş ya :D

ülkenin başındaki bela ile uğraşıyoruz bir sorun mu var hocam?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

besiktasi bile ikiye bolduler amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ya su yilmaz kolpaaina inanmayin amk her hafta salak sacma yazilar

sanki rize macindan once galatasary macini tayyip koydu.

ha su 1453 olaayi belli orospucocuklari.org

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

merak etmeyin beyler alayı sepetleniyo onların :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu arada google loglamış aratınca cıkıyor burası

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8143 Toplam Mesaj: 73