1453Besiktas.Com İçin Host
-
Ya bunlara cevap vermekten bıktımda biliyorum boşa cevap verdiğimi.
Hocam Siyaset değil demişsin basbaya bi siyaset yani.
Çarşı grubunu sütten çıkmış akkaşık olarak gösteriyon ney kartalıysa onlara atıyonuz topu.
Üşenmedim baya bi resmi ve videoya baktım gerçekten çarşı yapmamışmı diye.
Polisin üstüne üstüne taş sopa sandalye eline ne bulursa gidenlerin üzerinde çarşı yazan çok var
örnek video
http://www.youtube.com/watch?v=EOvKnj2rNkY
Üşenirsen 1.35 dakikasını izle
Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artıyorsa bu yeşil sahalara kadar inmişse.
Bu oyunu bozmanın yolu bölünmek değildir. Kim bölünmeye kalktı dersen bence bjk içindeki bölücülüğü başlatan çarşı grubudur.
Biz buraya Tahribat olarak toplanmışsak amacımız "bilim,bilişim,paylaşım,teknoloji"
Çarşı grubu toplanmışsa amacı beşiktaşı desteklemektir. Eğer yarısı gider bi ideolajinin peşine düşerse diğer yarısı başka bi ideolajinin peşine düşer alsana bölünme
Sonuç olarak Ülkemize oynanan oyunu bozmak istiyosan hocam bunu bu siteyle başarabileceğini düşünmüyorm.
Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki, onun adı Cumhuriyet’tir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. Mustafa Kemal Atatürk (1925)
risk53 tarafından 26/Eyl/13 04:03 tarihinde düzenlenmiştir -
risk53 bunu yazdı
Çarşı grubunu sütten çıkmış akkaşık olarak gösteriyon ney kartalıysa onlara atıyonuz topu.
Polisin üstüne üstüne taş sopa sandalye eline ne bulursa gidenlerin üzerinde çarşı yazan çok var
örnek video
Üşenirsen 1.22 dakikasını izle
Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artıyorsa bu yeşil sahalara kadar inmişse.
Bu oyunu bozmanın yolu bölünmek değildir. Kim bölünmeye kalktı dersen bence bjk içindeki bölücülüğü başlatan çarşı grubudur.
Biz buraya Tahribat olarak toplanmışsak amacımız "bilim,bilişim,paylaşım,teknoloji"
Çarşı grubu toplanmışsa amacı beşiktaşı desteklemektir. Eğer yarısı gider bi ideolajinin peşine düşerse diğer yarısı başka bi ideolajinin peşine düşer alsana bölünme
Sonuç olarak Ülkemize oynanan oyunu bozmak istiyosan hocam bunu bu siteyle başarabileceğini düşünmüyorm.
Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki, onun adı Cumhuriyet’tir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. Mustafa Kemal Atatürk (1925)
çarşı yapmadık diyor. ayrıca çarşı'nın yeri üst tarafta.
akp'nin geziye misilleme olarak düzenlediği mitinglerde açılan çakma çarşı bayraklarını hatırlatmak isterim.
-
RockZs bunu yazdırisk53 bunu yazdı
örnek video
Üşenirsen 1.22 dakikasını izle
çarşı yapmadık diyor. ayrıca çarşı'nın yeri üst tarafta.
akp'nin geziye misilleme olarak düzenlediği mitinglerde açılan çakma çarşı bayraklarını hatırlatmak isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=EOvKnj2rNkY
bak hocam izle hatta 0:53-0:58 arasını iyi dinle
risk53 tarafından 26/Eyl/13 04:01 tarihinde düzenlenmiştir -
abi siz ikiniz klon gibisiniz rappermcs&kaygusuz :)
biri konu aciyor digeri pohpohluyo digeri konu aciyo biri alkisliyo .
Siyasi konu degil FAKAT... Ne demektir yahu bal gibi tayyipe yardirmak icin domain almissin ya :D
-
ne kadar çok boş vaktiniz var amk. bende kendimi boş adam sanıyordum.
-
*posting error occured
hojucuk tarafından 26/Eyl/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
risk53 bunu yazdı
hey guduk hele gozlerini ac bak o halde!
sari kirmizi forma giyip gelsem gs li olacam? manipulasyona dikkat!
bu beslemeler, 3-5 kurusa g*tunu bile satarlar
risk53 bunu yazdıÜlkemizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artıyorsa bu yeşil sahalara kadar inmişse.
turkiye de yasanan olaylardan turkler disinda kimse halki sorumlu tutmuyor. aksine haklarini savunduklari icin destekliyor. esas problem hukumetin birlestirici rol oynayacagina, ayrimcilik yapmasi. baskasinin zulum gormesine amin demen cok uzucu. yazik.
risk53 bunu yazdıBugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki, onun adı Cumhuriyet’tir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. Mustafa Kemal Atatürk (1925)
simdi bu geleneksel banazligin icinde bize azicik ozgurluk veren devleti bile kaybediyoruz. daha fazla ozgur ve rahat kosullarin savasini verecegimize elimizdeki sinirli ozgurlugun gitmemesi icin yasam mucadelesi veriyoruz.
-
risk kardes daha carsinin tribunde nerde oldunu bilmiyon kakmisin adamin elinde carsi yaziyo diyon. allahin koylusu carsi yazan forma atki heryerde satiliyor.biraz beyin yahu zor deil azcik siktimin tabularinizi yikarak tek taraftan bakmayi birakip azcik beynini kullanin lan.
-
"direncarsi.com" da boşta beyler.
-