1453Besiktas.Com İçin Host
-
Yanlış anlamayın da;
arkadaşım 1453 kartalları denen oluşum neden sizin umrunuzda ki ? zaten sosyal medya da pek çok gurubun sayfaları ve toplulukları kendileri hakkında düşüncelerini belirtip geri çekildi bu şekilde yaparak sadece ve sadece prim veriliyor.
geçen akşam uzun uzadıya konuştuk biz bu olayları.
Tribünleri yakından takip eden birisiyim ben. Pek çok arkadaşımız ve abimiz şu an gözaltındalar. Bu durumu siyasileştiren yine bizleriz ve yine sizlersiniz. Beşiktaş taraftar gurubu çArşı kurulduğu zamanlarda Halkçılığıyla bilindi. Görüş olarak ağırlık sol görüşlü insanlardan geldi fakat 31 yıldır kimse çArşı neden solcu demedi. Stadda açılan pankartlarda yanda duran sol yumruk kimsenin dikkatini çekmedi şimdi herkesin gözüne batar oldu. 1453 kartalları adıyla kurulan gurup içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi destekcileri başı çekmekdedir fakat yine örümcek beyinliler bunu kendileri için sandı. Yani tribünde bu oluşumun başlama amacı "çArşı solcu biz sağcıyız ne işimiz var lan burda" şeklinde başladı ve biz siyasete karşıyız diyip asıl siyaseti kendileri yapmışlardır. Biz ve sizlerde bu konuyu gerek dışarıda gerek internette dallandırıp budaklandırarak kişilere prim sağlıyoruz.
Bence site sahibi arkadaş siteyi kapatmalı. Gereken cevaplar zaten gelecektir fakat bu şekilde hareketlerle içeride gözaltında olan arkadaşlarımızın emeklerini boşa çıkarmış olduğumuzu düşünüyorum.
Dileğim şu dur ki Herkes hak ettiğini alsın.
Derbi maçında ki olaylara bakacak olursak kendi gözümden sahaya giren kişilerin ne 1453 ne başka bir gurupla bağdaştıramam. kim oldukları belli değil 1453 kartalları denen gurubun içindeki insanlarıda saha da gördüm diğer kişileride.
kısa ve öz olarak şunu söylemeden de geçemeyeceğim "EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BUGÜNDE BEŞİKTAŞ ULAN" ve " NE KADAR BEŞİKTAŞ DÜŞMANI VARSA AMK! "
-
O değilde konu sahibi arkadaş :
Boşuna o kadar uğraşmasın.Zaten sitedeki yazıda resim formatında Google vs indexlemez siteyi yazı yok diye.