1500-2500 TL Arasi Laptop Onerileri
-
LG e500 k.apgwt aldım memnunum
-
bu tur konularda
www.notebookcheck-tr.com tek gecerim. Arama motoruna istedigin ozellikleri gir, uygun laptoplari siralasin. Fiyatlar euro bazli oldugu icinde tr fiyatlarida farketmiyor. Sitede turkce zaten...
-
Kesinlikle Dell XPS derim
-
Ayaz'a ulaş bence, hokkabaz kullanıcı adlı mürid. en iyi tavsiyeyi verir.
garantili, temiz ikinci el de bulabilir elinde varsa.
-
Baska onerisi olan yokmu? Farkettimde Toshibayi kimse onermiyor.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dell xps mi :) sadece ismi var aynı özelliklerdeki notebooklara bakabilirsin fiyatına orasına burasına ışık koymuşlar deve hörgücü kadar kocaman oyuncu aleti yok gözleri var parıldıyo falan çok hayalperest bi alet asla tavsiye etmem.
birde hocam sony sony sony.
dell alırsın 4 yıl kuyllanırsın sonra bozulur.
toshiba alırsın2 yıl sonra bozulur garantiye verirsin bir yıl daha idare edersin
hp alırsın 1 yıl içinde arızalar çıkarmaya başlar servise verirsin kullanıcı hatası derler geri gönderirler yada çin malı kart takarlar bozulan parçanın yerine (şahidim ve bendede aynı durum söz konusu.)
ama sony alırsın ; bilgisayarın üzerinden atlarsın bi şey olmaz hadi ağır oldu aletin üstünden tır geçti bozuldu ver servise yenisini versinler bilgilerinide kurtarırlar. 4 yıl en az kesin kulllanırsın belki hor kullanmadan servse gönderirsin ama değer bozulmaz sana zahmet çıkarmaz içerisindeki yazılımlar öyle acer delldeki gibi değil hepsi prof yazılım hepsi kalitedir. verdiğin parayı katbekat sana çalışıyorsan geri verir. çok memnun kalırsın ama tuzludur.
şahsen ben 7 bin lirayı gözüüm kapalı sony notebook a veririm ama 2 bin lirayı dell yada toshibaya verirken içim acır. yani kuullanan bilir nasıl biz evk olduğunu. daha fazla kafa karıştırmayayım 2500 liraya çok güzel sonyler var bu arada. bide sana kanıt forumları araştır sony hakkında fazla hata bulamazsın. hpyi dell i aceri falan araştır birde onların hatalarına bak anlarsın ne demek istediğimi. hayırlı olsun alacağın elet şimdiden.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------katılıyorum elemana
-
kesinlikle hp alma cok sorunlu cihazlar
-
sony sony sony başkasına bakma bile 3-5 fiyat farkı vardır ama telafi eder merak etme
-
bence önemli olan fiyat performans
birde ne için kullanmak istediğine bağlı
internet v.b uygulamalar içinse bir netbook bile yeterli
yok ben grefikde çalışırım oyun da oynarım dersen durum deişir
vista ve windows 7 ile işler deişti.grafik öne çıktığı için harici e.kartı desteğide olsun
mesela hd 3470 li bir laptop olabilir
birde driver sorunu olabiliyor.sebep insanlarımız hala vista ve win 7 ye alışmış deiller
o yuzden elden geldiğince intel chipsetli olsun.nede olsa kurenın ılk firması
esas sebep ise driver sorunun olmaz.sitesinden bulmaman gerçi imkansızdır
fakat nadiren forumlardada arar bulursun.genelde şimdiki üretilen laptoplar
xp driver ları ile verilmez bu yüzden
ben ucuz die 680 ytl ye acer 5315 almıştım.işlemcisini deiştirdim t5900 c2d 800 fsb gibi bir işlemci ile
deiştirdim orjinali celeron idi.performans şimdi çok iyi.demek istediğim.parçalar sonradan deişebliyormu oyle bir marka ve model olmalı
senin için ıyı olur
bır noktada bataryalar çok kolay deforme olur.sıfır bataryanın garantisi 6 aydır.firmaların gozu hep senin cebinde
oldugu için dikkat etmelisin.bazı bataryalar birkaç ay sonra mefta olur.garanti konusunda epey sıkıntı yaratırlar
son sozumde paran çoksa markaya takıl istersen lakin şu zamanda para zor kazanılıyor
yani asus toshiba hp vs. markalar fiyatları hep abartı nerdeyse ıkı katına yakın fiyatlara gider sattıkları cihazlar
evet kolay gelsin.