folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1500-2500 TL Arasi Laptop Onerileri

1500-2500 TL Arasi Laptop Onerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hcam 4 gb rami unut 32 bit işletim sistemi kullanıcan sonuçta :)

3 gb ramle dell'i al derim :) ama o linkte verdiğim dşük fiyatta sonuçta sen 2500'e çıkarak hafiften ekran kartını da

yükseltirsen 6 mb cache bellekle önünde kimse duramaz :) amk benim benim amd X2 7750 de bile 3 mb cache bellek

war :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

made in china bir alman markası :)

kaldıki 32 bit işletim sistemi kullanmak zorunda değil formatlayıp 64bit işletim sistemi kurabilir adamın boğazını sıkan yok kaldıki çoğu kişi diz üstü ile birlikte gelen en düşük seviye vistayı kullanmak istemiyor :)

neyse fark ortada zaten pek konuşmaya gerek yok bütçe durumuna kalıyor gerisi..

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hocam sony üretmiyo mu çinde ürün :) japon markası ondan şettim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

fotoğraf makinalarının tamamını , ps3, handycam (video kameraları) bir kısmı hdd olanlar hariç, çinde üretiliyor

LCD tv ler uzakdoğu ise japonya , avrupa ise bir avrupa ülkesi gerçekten hatırlamıyorum ismini LCD biraz büyük olduğundan lojistik açıdan avrupada üretilmesi daha uygun oluyor yoksa çinde üretirlerdi :)

diz üstü ise düşük modelleri dışında tamamı bilidğim kadarıyla Japonyada üretiliyor yinede çevirip altına bakmak lazım ancak üst sınıf modellerin tamamı kadıki önerdiğim model alt sınıf bir ürün değil yeni bir seri Japonya üretimi diye biliyorum....

düzeltme: D-SLR fotoğraf makinaları Japonya üretimli özür dilerim.

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bizdeki 106 ekran sony bravia niye çin malı :)

laptoptan da küçük oysa ki :) dell markanın sony'den kötü olduğunu şu sitede söyleyecek yegane insansın :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Nerden satın aldığını bilmiyorum ama ben yaklaşık 3 yıl SONY de çalıştım TÜrkiye sınırları içerisinde çin malı bir sony bravia yok ben görmedim şahit olmadım ilk defa senden duyuyorum. Hepsini bir kenara bırakalım farz edelimki çin malı bravia sahibisin şundan emin ol Bravi dediğin teknoloji Japonya hudutları içerisinde yapılıyor geriye kalan kısmı zaten paneldir teknoloji değil.

Gelelim diz üstü konusuna.

Önerdiğim diz üstünü sanırım incelemedin ve fiyat aralığından da haberin yok.

son olarak hiç bir markayı kötülemedim SONY nin ayrıcalıklarından bahsettim...

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hacım bak bu aşağıdakileri de incele..

http://www.hepsiburada.com/dell-studio-1537-core-2-duo-p8600-2.4ghz-4gb-320gb-15.4-tasinabilir-bilgisayar-a86p4/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd53186

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ibm-ideapad-intel-y530-core-2-duo-t9400-2.53ghz-3gb-320gb-15.4-tasinabilir-bilgisayar-59-015498/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72954

bu cihazlar güzel, benim öncelikli tavsiyem dell.. ama lenovo da kötü bir marka değil unutmayasın ibm'in yeni markası diyebiliriz... şimdiden hayırlı olsun..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    DoctorX bunu yazdı:
    -----------------------------

Dos_Attach bunu yazdı:
    Kesinlikle Dell XPS derim 

dell xps mi :) sadece ismi var aynı özelliklerdeki notebooklara bakabilirsin fiyatına orasına burasına ışık koymuşlar deve hörgücü kadar kocaman oyuncu aleti yok gözleri var parıldıyo falan çok hayalperest bi alet asla tavsiye etmem. 

dell alırsın 4 yıl kuyllanırsın sonra bozulur

haha bu espriye bayıldım doğrusu :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekran kartlari biraz dusuk geliyo bana.Dellin

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sony daha kalite geliyor.Ekranlari kucuk olanlarin performansi gercekten guzel.Ama ben kucuk ekran istemiyorum.2500 tl ye kadar para sinirim var.Hala arastirmadayim.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 11213 Toplam Mesaj: 95