1500-2500 TL Arasi Laptop Onerileri
-
Neydi senin site.
-
bide samsung r560 as03tr ye gözat derim
hepsiburadaya bakıp benim samsungun linkini atacaktım sana. as01tr kalmış oda temin edilemiyor. yeni ürünlerine baktım
http://www.hepsiburada.com/samsung-np-r-522-xs04tr-intel-core-2-duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750061
4gb ram 1 gb ati 4650 tam bi oyun canavarı
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Neydi senin site.
site yapım aşamasında usta o yuzden çoğu müşteri kaçıyo site olmayınca afilli bişi yaptırıyom... şimdilik böle :) -
lenovo vatanda 2000 liraya 2.53 işlemcisi olnaı al derim
-
madrew bunu yazdı:
lenovo vatanda 2000 liraya 2.53 işlemcisi olnaı al derim
-----------------------------Iyi makinemi baska ne ozellikleri var.Iyice kafam karisti sony almayi dusunuyodum.
-
Benimki hp,2500 tl civarıydı...
İyi alet,bilgisayar bilgisi benden çok daha iyi olanlar da memnun...
Ama dell i öneren daha çok =)))
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Benimki hp,2500 tl civarıydı...
İyi alet,bilgisayar bilgisi benden çok daha iyi olanlar da memnun...
Ama dell i öneren daha çok =)))
-----------------------------Bide sen vur cok guzel.
-
esconda sündürdükçe sündürdün mevzuyu
git kardeşim bi teknosaya dell markalı ürünleri incele sonra gir bir sony shopa orada sony lere bak içine hangisi siniyosa onu al...
her kafadan bi ses çıkıcak bi karar verdim diyosun bi başka bişi diyosun naptığın belirsiz...
ne istediğine bu şekidle karar veremezsin...
Türküz biz karpuz seçer gibi dokunmamız gerekli alacağımız makinaya yoksa olmaz...
gerçi sony de dokunamayabilirsin ahahah
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------esconda sündürdükçe sündürdün mevzuyu
git kardeşim bi teknosaya dell markalı ürünleri incele sonra gir bir sony shopa orada sony lere bak içine hangisi siniyosa onu al...
her kafadan bi ses çıkıcak bi karar verdim diyosun bi başka bişi diyosun naptığın belirsiz...
ne istediğine bu şekidle karar veremezsin...
Türküz biz karpuz seçer gibi dokunmamız gerekli alacağımız makinaya yoksa olmaz...
gerçi sony de dokunamayabilirsin ahahah
-----------------------------Dogru en iyisi daha uzatmadan yollara dusmek.Ama bi modelde karar verseydim onu arardim hic degilse.
-
MAĞAZA önerim EKSA BİLGİSAYAR war kadıköyde bayaa bi uygun fiyatları internetten www.exa.com.tr den de bakabilirsin
sony düşnmüşsün ama madem hp almam diosun lenovo çok daha makul diye düşünüorum sony e nazaran. ekran kartı 512 den yukarı bulabileceğini sanmıorum
LENOVO Y530 wardı bi onun 1 GB wardı ekran kartı yanlış hatırlamıosam ama piyasada fazla kalmadı bulursan kaçırma derim.
özellikleri yanlış hatırlamıosam
P8700 2.53 işlemci
3 GB DDR3 1066Mhz
320GB hdd
1 GB ATI4650 ekran kartı olması lazım