1500-2500 TL Arasi Laptop Onerileri
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
hp pavilion dv2899ee
-----------------------------dv serisi hatta hp sakın alma ...
hayatımda gördüğüm en iyi tasarımlara sahip tamaöm ama performans 0.
yılda en az 1 kere garanti servise gider ki benimde dv serisi 4 kere gitti.
-
Esconda bunu yazdı:
Simdi Sony mi dell mi iyice kafam karisti? :D
-----------------------------yahu hocam sony ile dell kıyaslanırmı? dell kim sony kim sony dell e çakar sony nin ismi tarihi kalitesi srvisi var yani yapma bunu bilgisayardan anlamayan herhangi bi çocuğa sorsan bile sony i daha çpok duyduğu içiin sony der sen ne soruyosun anlamayanlara bakıpta karara varma sor onlara kaç tanesi ellerinde harbi harbi dell kullanmış?
ben 4 yıl da 3 tane dell eskittim
sony aldım ohhh ablamdada acer var ona yetiyo. gayet güzel ama acer artı yazılımlarla işi mahvediyo.
-
sony vaio derim baska demem. at gibi usta at... (usta alırken bi de bize fiyat sor ama alırken. yani tamam alıyom de fiyatı bana getir unutma oke :)
-
Ok.Yemin ediyorum cok yardimci oldunuz.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Sony alicam model seciyorum.
-
Simdi ben Istanbuldayim.Internetten alisveris yapmak istemiyorum.Modeli sectikten sonra eminonunde fiyat arastirmasina cikacagim.Bana istanbul icersinde onerebileceginiz bi yer varmi.Laptop satan.
-
Esconda bunu yazdı:
Simdi ben Istanbuldayim.Internetten alisveris yapmak istemiyorum.Modeli sectikten sonra eminonunde fiyat arastirmasina cikacagim.Bana istanbul icersinde onerebileceginiz bi yer varmi.Laptop satan.
üzüldüm usta Fikrin değişirse ben burdayım haberin ola... -
eminönünde laptop satan yer yok
mecidiyeköy yada kadıköye git
-
begendik bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
üzüldüm usta Fikrin değişirse ben burdayım haberin ola...
-----------------------------Abicim niye uzuldun anlamadim tamam sony vavio alicam.Ama hangi modelini onu kararlastiramadim diyorum.
-
usta benden almamana üzüldüm. netten almam diyosunya yoksa ister hp al ister sony :) ama ben sony öneririm. satıcıyım yani :)
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------usta benden almamana üzüldüm. netten almam diyosunya yoksa ister hp al ister sony :) ama ben sony öneririm. satıcıyım yani :)
-----------------------------haaaaa :D
Cakal seniii.