folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İşe yarayıp yaramadığını merak ediyordum, araştırırken DH' deki bir başlığa denk geldim.

Tahribattaki arkadaşların tecrübeleri neler? Gerçi burada şikayet edilen taraf yoğunluktadır diye düşünüyorum :D

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

155 e düşen hr kayıt ,ncelenmek zorundadır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

kullanırım, hemen ilgilenirler

türk polisi değişti

takdir etmek lazım... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Bir keresinde bir grup ibneyi şikayet etmek için kullanmıştım. Ellerinde sopalar bulunan yaklaşık yirmi kişilik bir grubun bir ya da birkaç kişiye girişeceğini sezince hemmen sarıldım telefona ve ispiyonladım. Ha iyi ettim evet, kavganın da bi' adabı var di mi?

Yani yirmi senelik ömrü hayatımda bir kere kullanmışlığım vardır. Allah kullandırtmasın; hırsızlıklar, ibnelikler ve en önemlisi bu ihbara ihtiyaç olmasın diyerekten sözlerime son noktayı koyuyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Lisedeyken beni pataklamaya kalabalık bir grup gelmişti sivillerdi, benimde tanıdık felan yoktu, okul çıkışı bekliyorlardı aradım polisi dedim kavga olucak kapıda serseriler var falan fıstık, sonra yunuslar geldi sivil gelen tipleri direk tuttular üzerleride dolu çıkmış, alıp götürdüler tahminimce biraz sıvazlamışlardır sonra 1 hafta boyunca çıkışta polis bekliyordu. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kamyon garajına girmeyip de karşısında park eden gece orda bırakan bazı kamnyon/tırcılar var. Sağ şeridi tamamen dolduruyorlar bazen. Şikayet etsem sonuç çıkar mı, yoksa park edebilirler mi oraya?

Şikayet protokolü nedir, kimlik bilgilerimi falan alıyorlar mı?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:
    -----------------------------

Lisedeyken beni pataklamaya kalabalık bir grup gelmişti sivillerdi, benimde tanıdık felan yoktu, okul çıkışı bekliyorlardı aradım polisi dedim kavga olucak kapıda serseriler var falan fıstık, sonra yunuslar geldi sivil gelen tipleri direk tuttular üzerleride dolu çıkmış, alıp götürdüler tahminimce biraz sıvazlamışlardır sonra 1 hafta boyunca çıkışta polis bekliyordu. 

ne yapmıştın da :D

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

ne yapmıştın da :D

hacı bilirsin bu ibnelerden birinin eski kız arkadaşıyla çıktın mı it sürüsü gibi horozlanırlar

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

hiç kullanmadım. işe yarayacağını düşünmüyordum. ama dh'de ki o yorumları okuyunca biraz güven geldi polislere karşı. bundan sonra arayacağım sanırım.

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

her gün burdalar onlar beni arar

ki eşşegin aklına karpuz kabugu soktun cok ihtiyacı olan arasın arkadaşlar su araba hızlı gitti bu araba hatalı sollama yaptı su arabadan yüksek sesle müzik dinleniyor diye şikayette bulunmayın zaten beni ibnenin biri şikayet etmiş yüksek sesten orjinal tesisattan ne kadar ses cıkacak ki yunus yanı başımda bana durdur diyor bende durdurdum bu ses ne diye sorunca bende begenmediysen degiştireyim deidm kızdı gecirdi 65 lira ehliyette 60 puan kaldı  gereksiz yere şikayet etmeyin lan

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:

hiç kullanmadım. işe yarayacağını düşünmüyordum. ama dh'de ki o yorumları okuyunca biraz güven geldi polislere karşı. bundan sonra arayacağım sanırım.

aynen ben de öyle düşünüyorum.. bi de şikayette bulunmuş biri biraz daha detaylı adım adım anlatsa neler olduğunu tadından yenmez

...said addicted.
Toplam Hit: 5967 Toplam Mesaj: 60