155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------hiç kullanmadım. işe yarayacağını düşünmüyordum. ama dh'de ki o yorumları okuyunca biraz güven geldi polislere karşı. bundan sonra arayacağım sanırım.
-----------------------------aynen ben de öyle düşünüyorum.. bi de şikayette bulunmuş biri biraz daha detaylı adım adım anlatsa neler olduğunu tadından yenmez
-----------------------------attım pm hacı
-
bir kere aramaya yeltendim üst üste kaç kere aradıysam hep tüm birimler meşgul dedi, çok meşguller
-
Biz geçen gün parkta arkadaşlarla oturuyoduk, önümüzden 2 bebe geçti 100'lük motor üstünde belli yaşları daha 16-17 ehliyet ruhsat hak getire, bide sağa sola salça olmaya çalıştılar 2-3 kere geçtiler önümüzden egzoz patlatmalar filan, aradım hemen 155'i anlattım durumu aradan 5 dakka ya geçti ya geçmedi tak bi yunus ekibi bebeler tabi yok ortada, yunuslar etrafta dönüyo neyse o arada yukarı yoldan bayır aşşağı kontak kapatmış bizim bu bebeler gelmez mi yunuslar bi gördü bunları direk peşlerine bebelerdekide büyük cesaret altlarındaki 100 lük motora bakmadan cbf600 le aşık atmaya kalktılar düz yolda çocuklar önde yunuslar arkada güzel bi kovalama oldu ama yunuslar resmen oyun oynadılar hiç umurlarında değilmiş sanki rutin devriye gibi kovaladılar, ilerde düzlükte mutlu son :)
Birde yine oturuyoruz arkadaşlarla parkta :D sağ tarafımızda bankta bi oğlanla kız oturuyo etrafta aileler filanda var bizim bu oğlan kıza dayıyo feci şekilde erotik film sahneleri :D aradık 155'i yine biz, geldi bunlar kızı bi tarafa çekti oğlanı bi tarafa konuştular baya bi sonra önden kızı yolladılar aradan bi 10 dakka geçtikten sonrada oğlanı yolladılar olay kapandı.
Baya bi fazla şekilde kullanırım 155 ihbar hattını ki aramlarımda hiç bi şekilde 5 dakkadan fazla zaman geçmez gelmeleri. Anında olaya müdahale ediyolar kaldı ki oraya düşen her ihbarı değerlendirmek zorundalar. Benim örneklerim fazladır bu şekilde bide polis okulunda öğrenciyim zaten, yaşanan olayları biliyorum az çok. O yüzden asla ve asla güvenmemezlik yapmayın polise her şekilde halkın huzur ve asayişi için 7/24 görev başındalar. Arada 3-5 yavşak çıksada bakmayın siz buna gerçekten bir polisin varlığı bile yetiyo bazı şeyleri bitirmeye.
şuda güzel bi olaymış okuyup biraz gülün :D
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/100010-yunus-polisi-cbf-600-and-z-750-a.html -
bence çok gereksiz bir konu olmuş bu.
öncelikle; "Gerçi burada şikayet edilen taraf yoğunluktadır diye düşünüyorum"
demişsin de, 155in olayı bu zaten. kendini şikayet edecek değilsin.
artı olarak, ne demek kullanıyor musun? ihtiyacın olunca s.ke s.ke kullanacan amk :S
harbi çok saçma yaw (kusura bakma, şahsi algılama, seni tanımam etmem de, kendimden utandım amk)
-
Dilenen cocuklari gorunce ara ara ariyorum "tamam ingilenecegiz" diyip siklerine bile takmiyorlar!.. Reklamlarda, panolarda sadece reklam...
-
şu dh deki linki bi verebilirmisin hacı
-
Daha yenilerde (5 gun oldu galiba)bizim arkadasi polisler aldi.Bu bizim restaurantta calisiyordu ilk once telefon ettiler bize biz burda yok dedik tabi olaydan da haberimiz yok.Sonra meger bu yaninda 3-5 tane pic birisini fena hale getirmisler.Sonra polisler gece yarisi bunun evine baskin yapmislar almislar.Tabi calisanimiz olarak ihale bize kalmasin diye cikarmaya calisiyoruz.Komisere dovun dedik akillansin hatta israr ettik yine de dovmemisler ama ertesi gun ise geldiginde sopayi dayadik tabi.
-
paradox harbi saçmaladın gardaş. adam hiç polis sizi içeri aldımı diye sormuş. kendinizi ihbar ettiniz mi dememiş.
-
Genelde trafikte yaramazlık yapanları arayıp şikayet ederim :)
-
her halta atlamıyorlar mesela ben alkol tüketmiyorum ailem vs kullanmıyor. ne zaman balkona çıksam 5 kişi lıkır lıkır kafayı çekiyo tamam iç içte bununda bi edebi adabı var sabah 8 diğer sabah 5 e kadar içilirmi lan... ilk aradım gelmediler.. ikince lan arıyom arıyom niye gelmiyonuz diye fırça kaydım. saniyesinde geldiler.. elemanlar artık uğramıyor.