folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yaşadığım sokakta 5 pub 1 pavyon var, dolayısıyla hemen her akşam olay çıkar bizde polise haber veririz, onlar gelir connectlerle bir kaç kez tur atıp giderler. Nadiren adam alıp götürürler ama iş işten geçmiştir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

ben kullandım. vatani görevimi yapmış kadar rahatladım. ama sonuç aldım mı bilmiyorum. asayiş olaylarında kendim hallederim genelde. ama trafikte genelde acelem olduğundan polise şikayet ediyom. millet hatalı parkettiğinde, 20 km/h hızla kafa kıranları gördüğümde.. yani beni geciktiren durumlarda ararım.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğer buradan http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx bir başvuru yaparsan bu olay ile ilgili %100 seninle ilgileneceklerdir.

-----------------------------

İlgin için teşekkür ederim. Açıkçası böyle bir makama başvuru yapmak mantıklı gözükse de, Valilikten böyle bir kazık yedikten sonra, tekrar bir dilekçe..vs yazmak sadece kafamı rahatlatır. Onun dışında olayı yine, o bölgenin ilgili birimlerine devrederler ki sonuç yine aynı olur. Valilikten bana gönderilen mail'de, olayın yetki alanı "şu şu birim(Polis/Jandarma) merkezi olduğundan orası ilgilenecektir" tarzında yazmışlardı. Sağolsun çok ilgilendiler, benim kafam basmıyor ya direk o birime yazmak. Lan zaten O birim, bu olaydan rüşvetini alıyor, göz yumuyor, yoksa adamlar nasıl işletsin orayı... Kısacası benim sözüm Valilikten çıkmaz diye umdum, ama umduğun taş, baş yardı.

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmam gerektiği önerildi. Fakat bu olaya göz yuman Valisi olsun, yetkili asayiş birimleri olsun, görevlerini layıkıyla yaptılar. Benim o saatten sonra Başsavcıya gitmem de pek bişeyi değiştirmez diye düşündüm, çünkü adamların kolu heryerde.. Valiliğin PC'sinden benim ihbar mailimin çıktısını alıp, aynen yüzüme okuma cesareti gösteren 12 şerefsizin bu saatten sonra ne Başsavcılıktan, ne BİMER'den korkacağını sanmam.

Züğürt tesellisi yapmak gibi olacak; ama hani derler ya "bu tür pis işlerin içinde olanların ölümü zaten eceliyle olmaz". Bunlardan biri çıkar, diğeriyle kavga eder, bıçaklar, diğeri öbürünün çocuğunu kaçırır, öldürür... derken bakmışsın ki heriflerin yarısı ya mezarda olur ya da hapiste.

Daha çok şey yazarım da, herkesin binbir türlü derdi var zaten, can sıkmak istemem. BİMER'in olayı gizli bi şekilde yürüteceğini bilsem, emin ol yazardım. Ama açıkçası Asayiş birimlerinden hiçbirine artık zerre kadar güvenim yok, ne yazık ki... Şimdilik bu olayın galibi onlar, ama maçın bitiş düdüğü çalmadı, daha hayattayım ve yaşama sabeplerinden biri de bu olayın acısını çıkarmak. Keşke o zaman yok etselerdi beni de, ilerde başlarına geleceklerden korunabilselerdi.

Bu arada konunun gizli olmayışı karşısında, benim yazdıklarım size "açık tehdit / yazılmaması gereken şeyler olarak" gelebilir; ama dediğim gibi artık bu saatten sonra birşeyden korkması gereken kişi ben değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

1-2 ay kadar önce izmir-çanakkale otoyolunu kullanaraktan çiğliden foça yönüne seyahat etmekteydik. Saat gece 11-12 sıraları.

Birden, bölünmüş yolda karşıdan üstümüze doğru gelmekte olan aracın aslında karşı yolda değil de bizim şeridimizde olduğunu fark ettim. Babamı uyardım, o da hak vermiş olacak ki şeridimizi değiştirdik. Ancak sanki biz gittikçe öndeki araç da gidiyor, bize doğru gelmiyordu. 400-500 metre uzaktan "üstümüze gelen bir araba" izlenimini veren aracın, aslında geri vites lambalarını bağlatarak seyahat esnasında yanmasını sağlayan bir şerefsizin eseri olduğunu fark ettik.

15 dakika aralıkla iki defa 155'i aramama ve detaylı yer, yön, plaka vs. bilgisi vermeme rağmen yol boyunca ne bir çevirme ne başka bir şey göremedik.

Yarım saat - kırk beş dakika boyunca "acaba durduracaklar mı" "acaba bir yere pustular mı" "acaba çevirme kuruldu mu" düşünceleriyle arabayı takip ederek peş peşe yol aldık, bu süre boyunca o geri vites lambaları bir saniye bile olsun sönmedi.

Sonuç, araç yenifoçadan içeri saparak kayboldu. 

Ve o an anladım ki, şikayetler istediği kadar kaydedilsin, polisimiz çalışmadı...

Genellemek doğru olur mu bilmem ama çalışmıyorlar işte.

Uzun zamandır yazacaktım, yeni aklıma gelip de fırsat buldum.

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

1-2 ay kadar önce izmir-çanakkale otoyolunu kullanaraktan çiğliden foça yönüne seyahat etmekteydik. Saat gece 11-12 sıraları.

Birden, bölünmüş yolda karşıdan üstümüze doğru gelmekte olan aracın aslında karşı yolda değil de bizim şeridimizde olduğunu fark ettim. Babamı uyardım, o da hak vermiş olacak ki şeridimizi değiştirdik. Ancak sanki biz gittikçe öndeki araç da gidiyor, bize doğru gelmiyordu. 400-500 metre uzaktan "üstümüze gelen bir araba" izlenimini veren aracın, aslında geri vites lambalarını bağlatarak seyahat esnasında yanmasını sağlayan bir şerefsizin eseri olduğunu fark ettik.

15 dakika aralıkla iki defa 155'i aramama ve detaylı yer, yön, plaka vs. bilgisi vermeme rağmen yol boyunca ne bir çevirme ne başka bir şey göremedik.

Yarım saat - kırk beş dakika boyunca "acaba durduracaklar mı" "acaba bir yere pustular mı" "acaba çevirme kuruldu mu" düşünceleriyle arabayı takip ederek peş peşe yol aldık, bu süre boyunca o geri vites lambaları bir saniye bile olsun sönmedi.

Ve o an anladım ki, şikayetler istediği kadar kaydedilsin, polisimiz çalışmadı...

öğrencisine de ihbar hattınada ... çağrı merkezlerinde bir cok zaman kımse olmayabılır gece ararsın normal vakitte 15 20 dk bekletilirsin avea bile o kadar bekletmiyor inankı. yakında mesajınızı siren sesinden sonra bırakınız ıncelenıp sıze gerı donus yapılacaktır derse şaşırmayın 

şikayet etmek istersin gelen ekibe yada yoldan geçen ekibe şikayet bize olmuyor karakola gitmeniz gerekmektedir derler . 

olay olur en son polis gelir bıçakla tehtid ediliyor dersen 1 saat sonra gelirler olay geçsin olay yeri inceleyelim derler. 

hırsız kaçar göbekli amcam hiç zorlamaz kendini :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Bir kere arama tecrübem oldu onda da git karakolu ara dediler :)    

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo

155 i bilmem ama mesaj hattına tecavüze uğruyorum diye mesaj attı anında geri döndüler ama mutlaka müdahale ediyorlardır çünkü 112 nasıl geliyorsa 155 de gelir

Fortçu Gandalf..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ben geçen gün 155'i aradım ilgilendiler saolsunlar, onun haricinde karakolada şikayet ettim,

şüpheli paket durumu vardı o zamanda tc no tel no aldılar ama 155 ten almıyolar bldiğim kadarıyla.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Noneyim bunu yazdı

öğrencisine de ihbar hattınada ... çağrı merkezlerinde bir cok zaman kımse olmayabılır gece ararsın normal vakitte 15 20 dk bekletilirsin avea bile o kadar bekletmiyor inankı. yakında mesajınızı siren sesinden sonra bırakınız ıncelenıp sıze gerı donus yapılacaktır derse şaşırmayın 

şikayet etmek istersin gelen ekibe yada yoldan geçen ekibe şikayet bize olmuyor karakola gitmeniz gerekmektedir derler . 

olay olur en son polis gelir bıçakla tehtid ediliyor dersen 1 saat sonra gelirler olay geçsin olay yeri inceleyelim derler. 

hırsız kaçar göbekli amcam hiç zorlamaz kendini :) 

onun bunun çocukluğu değildir de nedir?

...said addicted.
Toplam Hit: 5968 Toplam Mesaj: 60