1.75 Türk Erkeğine Göre Normal Mi?
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi bişey derdim ama neyse :D
boş iş bunlar dicedin dimee :P -
16 yaşınddayım 1,80 boy 60 kilo asıl bn nbıyım ak
zırıl gibi dolaşıyorum (:
-
Hocam biras rahatladım yav :)
Bizim ark. falan minimum 1.80 o yüzden belkide böle düsünüyorumdur :)
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------16 yaşınddayım 1,80 boy 60 kilo asıl bn nbıyım ak
@suko aynen öle ;)lan kgd sen kuru bişeydin. ne 60'î ben mi yanlış hatırlıyorum. ala ala
-
17 yaşındayım 1.94 boy, body building fln eşşeğimsi bi vücudum war her boyun değerini bilmek lazım.. hemen elindekinin kıymetini bilmekle ilgili bi hikaye patlatıyım..
Tek kolu olmayan bir çocuk kareteye gider.. Hocası buna tek bir hareket öğretir ve 2 sene bu harekete çalışırlar.. Çocuk hocam artık yeter başka hareketlere geçelim der.. Hocası zamanı gelince yenisini öğreteciğini söyler.. Çalışmaya devam ederler.. Yarışmaya 15 gün kalmıştır çocuk hocasına artık öğret diye sitem eder.. Hocası yine zamanı gelince öğretecini söyler.. Turnuva günü gelir.. Çocuk ringe çıkar ve final e kadar herkesi yıkar o hareketle.. Finalde ayımsı bir rakip wardır.. Çocuk hocasına çıkıp rezil olmamak istediğini söyler hocası onu çıkmaya zorlar.. ve çocuk onu da yener kupayı alır.. Hocasına ben karete bilmiyorum tek hareketle herkesi yendim bu nasıl iştir der.. Hocası ona şöyle der.. Bu hareketi dünyada en iyi yapan sensin.. Hareketi önlemenin tek yolu diğer kolundan tutarak yapmana engel olmaktır.. :) ( Elinizdekinin kıymetini bilin boymuş kiloymuş çok önemli şeyler değil.. Hayatı yaşamaya bakın.. )
-
ajan1111 bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------16 yaşınddayım 1,80 boy 60 kilo asıl bn nbıyım ak
@suko aynen öle ;)lan kgd sen kuru bişeydin. ne 60'î ben mi yanlış hatırlıyorum. ala ala
-----------------------------ee boy olunca pek blli etmio ama 60 kiloyum (:
-
hocam boyun normal neyin komplexine girdin anlamadım. kızların boyları zaten o kadar uzun olmaz çok az çıkar uzun boylu hatun. oyüzden komplexe giricene fazla fark olmadan bi hatunla bayağı bi hatunla saten güzel güzelgeçinir gidersin.
-
17 yaşındasın 2o yaşına kadar uzarsın daha.büyüme hormonlarında fazlaysa daha bile uzarsın ama beslenmene ve sporuna dikkat et tabi.
-
17 yaşından sonra sen uzamam zannet benim arkadaşım 17 yaşında 3-4 ayda 12 cm uzadı inanmassınız ama o kadar uzamassanda 19 yaşına kadar 4 cm rahat uzarsın bana guvn 1.79-1,80 de mükemmel bir boy bence....
-
Hocam ne var boyunda şakamısın ben 17 yaşındayken herkes dalga geçiodu boyumla 1.63 tü boyum o zmnlar.sonra ne oldu bilmiom ama şu anda 1.83 üm :D hem önemli olan çekicin boyu diil çaktığı çivi ;)