18 Mart ... İmkansızın Sadece Kelime Olduğunu Kanıtlayan Gün !
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
O günlerden çok uzaklaştığımız şu günlerde, millet olarak her zaman arkaya bakmadan koşarak değil mehter adımı misali 2 ileri bir 1 geri yaparak yüzümüzü geleceğe dönerek ve o ruhu içimzden kopararak değil nakış misali içimize işleyerek, benliğimizi geri kazanarak, kendimizi bilerek, Müslümanlığa ve Türklüğe yakışan fertler olarak, dünyayı yeniden şekillendireceğimiz güne hazırlanıyoruz.
Bizler tarihe yön vermişler olarak varız, var olmaya devam edeceğiz ve dahi tarihi hamur gibi şekillendirmeye devam edeceğiz Allahın izini ile.
----------------------------- -
SyspioniC bunu yazdı:
ruhları şaad olsun aziz askerlerimizin.
Sırtta mermi, çıplak tene değer milli direniş
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-
imlegend bunu yazdı:
savaştaki aşçılardan birinin notlarından bir kısmı bir yerde denk geldi.
sabah üzüm hoşafı, öğlen yok, akşam yok, ekmek 1 tane.
diğer bir gün
sabah yok, öğlen üzüm hoşafı, akşam yok, ekmek yarım.
-----------------------------Mustafa Kemal ''Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum'' dediğinde o yüce askerler öleceklerini bile bile düşmanla mücadele ederken..:S Her komutana böyle asker gelmez..Onlar bizim için savaştılar haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz RUHLARI ŞAAD OLSUN..
-
SyspioniC bunu yazdı:
Allah rahmet eylesin bu vatan sizlere minnettar!!
-
adamlar kayıp vermemek için geri çekildi biz de kazandık diye kendi kendimizi avutuyoruz ne güzel :)
-
archille bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
savaştaki aşçılardan birinin notlarından bir kısmı bir yerde denk geldi.
sabah üzüm hoşafı, öğlen yok, akşam yok, ekmek 1 tane.
diğer bir gün
sabah yok, öğlen üzüm hoşafı, akşam yok, ekmek yarım.
-----------------------------Mustafa Kemal ''Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum'' dediğinde o yüce askerler öleceklerini bile bile düşmanla mücadele ederken..:S Her komutana böyle asker gelmez..Onlar bizim için savaştılar haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz RUHLARI ŞAAD OLSUN..
Bu akşam ki kurtlar vadisinden alıntı mı yaptın :) -
Sarper bunu yazdı:
adamlar kayıp vermemek için geri çekildi biz de kazandık diye kendi kendimizi avutuyoruz ne güzel :)
-----------------------------Tam bi angut işte.Tarihten bir gram haberi yok.kaç gemi batırıldı karşı taraftan kaç kişi öldü okumamış bilmiyor,cahil.Konuşmaya değmez.
Bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum vatan size minnettar umarım herkes bir gün ülkemizin değerini anlar.
-
flassy bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------Tam bi angut işte.Tarihten bir gram haberi yok.kaç gemi batırıldı karşı taraftan kaç kişi öldü okumamış bilmiyor,cahil.Konuşmaya değmez.
Bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum vatan size minnettar umarım herkes bir gün ülkemizin değerini anlar.
-----------------------------tamam reyis dogmatik doğrularınla devam et sen