folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 18 Mart ... İmkansızın Sadece Kelime Olduğunu Kanıtlayan Gün !

18 Mart ... İmkansızın Sadece Kelime Olduğunu Kanıtlayan Gün !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Osmanli 2 savaş kazanmışsa 10 savaş kaybetmiştir. Rencide etmemek adina Türk tarihinde pek yer verilmez . Tam Osmanlı yok oldu derken Çanakkalede yeniden doğmuştur ve bugünkü halini almıştır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sarper bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

Dostum cahilsin,başka konuda istediğini söyle tartışırım fakat bu konuda tartışılacak bir konu yok.Winston churchillin Çanakkale savaşıyla ilgili ne dediğini bir araştır derim.Gerçi sen tanımıyorsundur onu ama.

artık şu olmayan faydacı tarihinizi abartmayın gidin bir roma gibi antik yunan gibi medeniyet kurmaya çalışın yanlı tarih abartılarına gelmeyin 

Tamam işte biz kendi tarihimizi okuyoruz sende git senin tohumunu kim atmışsa onun tarihini oku bu kadar kasmanın anlamı neki? 

8 sene asimile etmeye çalıştılar her sabah türküm doğruyum dedirttiler olmayan bir tarih okuttular önüne kattığı kavimleri öldürmüş birilerini yüceymiş gibi göstermeye çalıştılar olmadı osmanlı çok medeni ileri dediler içini açtık baktık gay padişahlar köy köy ilerleyip ufak tefek yerleri alan sözde büyük bir devlet çıkarttılar üstüne üstlük bunu şanlı tarih diye dikte ettiler. 16 sene sen müslümansın dediler yahudilerle hristiyanları düşman ilan ettirdiler. adamlar kendi çıkarlarına göre bana kimlik dogmatik inanç aşılayıp gözüm kapalı sorgulamadan inanmamı istediler artık dediklerine inanmıyorum ne türküm ne müslümanım dünya vatandaşıyım ben gerçeğin doğrunun yanındayım. din devrini 19 da milliyetçilik devrini 20.yy da kapadı. artık 21. yy dayız her şey farklı...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    th317 bunu yazdı:

Sarper bunu yazdı:

adamlar kayıp vermemek için geri çekildi biz de kazandık diye kendi kendimizi avutuyoruz ne güzel :)

ne dion sen ya malmısın

bu adam APTAL ... şimdi meydanlarda Türk üm die dolasır.. dol ziyanı amk.. kanın baska milletlere dayanıyor senın ;) işin yok aramızda ;)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:
    th317 bunu yazdı:

Sarper bunu yazdı:

adamlar kayıp vermemek için geri çekildi biz de kazandık diye kendi kendimizi avutuyoruz ne güzel :)

ne dion sen ya malmısın

bu adam APTAL ... şimdi meydanlarda Türk üm die dolasır.. dol ziyanı amk.. kanın baska milletlere dayanıyor senın ;) işin yok aramızda ;)

o değilde hiçbir zaman yüksek bir medeniyet kuramayacaksınız türk kimliği adı altında en çok ona üzülüyorum :)

250bin kişi öldü dediğiniz savaşta 80 bin kişi ölüyor bari abarttınız insan 250bin tane mezar taşı koyar da milleti inandırmaya çalışır onu düşünecek bile zeka yok :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Gündem ibrahim tatlıses beyler gençler şuan onun saniyede kaç kere kalbinin attığını izliyor tv'den nerden bilsin çanakkaleyi!

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Sarper bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    Sarper bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

Dostum cahilsin,başka konuda istediğini söyle tartışırım fakat bu konuda tartışılacak bir konu yok.Winston churchillin Çanakkale savaşıyla ilgili ne dediğini bir araştır derim.Gerçi sen tanımıyorsundur onu ama.

artık şu olmayan faydacı tarihinizi abartmayın gidin bir roma gibi antik yunan gibi medeniyet kurmaya çalışın yanlı tarih abartılarına gelmeyin 

Tamam işte biz kendi tarihimizi okuyoruz sende git senin tohumunu kim atmışsa onun tarihini oku bu kadar kasmanın anlamı neki? 

8 sene asimile etmeye çalıştılar her sabah türküm doğruyum dedirttiler olmayan bir tarih okuttular önüne kattığı kavimleri öldürmüş birilerini yüceymiş gibi göstermeye çalıştılar olmadı osmanlı çok medeni ileri dediler içini açtık baktık gay padişahlar köy köy ilerleyip ufak tefek yerleri alan sözde büyük bir devlet çıkarttılar üstüne üstlük bunu şanlı tarih diye dikte ettiler. 16 sene sen müslümansın dediler yahudilerle hristiyanları düşman ilan ettirdiler. adamlar kendi çıkarlarına göre bana kimlik dogmatik inanç aşılayıp gözüm kapalı sorgulamadan inanmamı istediler artık dediklerine inanmıyorum ne türküm ne müslümanım dünya vatandaşıyım ben gerçeğin doğrunun yanındayım. din devrini 19 da milliyetçilik devrini 20.yy da kapadı. artık 21. yy dayız her şey farklı...

Kendi kendine aydınlanma felesefesi oluşturup makattan tarih yazman sana Çanakkaledeki şeref abidesi güruha dil uzatma hakkı vermez. Şu yazdıklarındada saçma saçma şeyler yazmışsınki zaten hiç birinin kayda değer yanı yok. Amaç dikkat çekmek için yazıp çizmekse gölgenle oyna, yok bu dediklerinde ciddiysen senin ne tarihten ne dinden ne siyasi bilimden çaktığın yok.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Sarper bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

adamların arkasında sapasağlam ekonomik güç var isteseler bal gibi geçer istanbulu yerle bir edebilirlerdi artık şu olmayan faydacı tarihinizi abartmayın gidin bir roma gibi antik yunan gibi medeniyet kurmaya çalışın yanlı tarih abartılarına gelmeyin 

Yarım milyon insan öldü o savaşta gerizekalı.Noldu o çok beğendiğin roma imparatorluğunun devamı olan bizansı osmanlı yıktı.Şuan roma imparatorluğu nerde yok.Osmanlının devamı olan ülke hala ayakta.Tamam sınırlarımız çok küçüldü ama kolay değil dünya savaşını kaybettik.Sana niye anlatıyorum ki bunu batı özentisi lisesli bi gence benziyorsun 3-4 sene sonra falan oku burayı o zaman anlarsın.Sana tavsiyem bi 100 liranı ayırda şehitliği geliboluyo kilitbahiri bi gez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bir keresinde NUSRETte idim....

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    Siz tarihinizi 5 lira kadar degersiz gören dol ziyanı insanlarsınız..lanet olsn size yazık .. bu vatanı milleti şerefli ordumuzu haketmıyorsunuz.. sizin hor gordugunuz dusuk gordugunuz tarihiniz milletiniz ecdadınız olmayaydı ananızı suan köle veya erkeklerin fiziksel ihtiyaclarını karsılayan bi yosma olacagını unutmayın ;) bu sözlerım gecmişini ecdadını kucuk gören abartılacak bişi yok dien haysiyetsizlere ve serefsizlere gelsin... !!

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

allah hepsine gani gani rahmet eylesin

Edit büdüt : laf edenler ileri geri konuşan cahillere fazla laf yok işte türküm diye ortada dolaşan anasını yunan sikmiş 3 kuruşluk..

illaha ban yedirticekler ya..

Toplam Hit: 17116 Toplam Mesaj: 122