2 Haftalık Yavru Kedim Çok Zayıf
-
ilteris bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
olen yavruyu annesini yemedi mi?
gömdüm hocam ben
wtf öyle bir şey mi var? iyor muymuş kediler ölen yavruları?
Kedilerin yavruları arasından birisi genelde güçsüz olur ve ölür. Yeni doğurmuş anne kedi ise yavrusunu yiyerek kendine enerji sağlar.
Kediler her konuda uzaylı yani.
mkyb tarafından 02/May/19 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Kedilerin resmini görünce içimde şöyle bir his oluştu kamikaze ya da gondola veya vagona binersin de aşşağı doğru hamle yaparken için bir hoş olur ya aynı öyle. Ne kadar masumlar ne güzel de yaratmış Cenabı Hak...
-
Kedi beslemek çok farklı bir şey dostlar. Hayvan sonuçta amk diyebilirsiniz ama hayvanla samimiyet kurdukça onunda insan gibi olduğunu anlıyorsunuz. Mesala sokakta eskiden kedi görünce amk kedi işte deyip geçiyordum. Sonradan dikkat edince aslında her kedinin değişik olduğunu anlıyorsunuz. Bazen öyle maskaralık yapıyorlar ki sinirden kudursanız bile şerefsizlere kıyamıyorsunuz.
Kedi candır. Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.
-
mkyb bunu yazdıilteris bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
olen yavruyu annesini yemedi mi?
gömdüm hocam ben
wtf öyle bir şey mi var? iyor muymuş kediler ölen yavruları?
Kedilerin yavruları arasından birisi genelde güçsüz olur ve ölür. Yeni doğurmuş anne kedi ise yavrusunu yiyerek kendine enerji sağlar.
Kediler her konuda uzaylı yani.
uzaylı konusunda mkyb'e kesinlikle katılıyorum.
mesela benim evde de kedi var. kendisi ile ilgilenmezsem bana sırtını doner trip atar. aynı insan gibi. manyak derecede duygusal benimki.
salondan pencereye dogru gitmek icin her seferinde aynı rotayı kullanır (yemek masasındaki sandalyelerin altindan geçip sonrada ortada duran minik sehpanin ustunden) komando sanki pezevenk.
@savior hocam mumkunse dogal akisina birak herseyi karisma dogalarina. ki zaten sokak kedisi. ev hayatina alistirip tekrar sokaga birakmayi dusunuyorsan bu seferde sokakta yasayamazlar.
-
mkyb bunu yazdı
Kedi beslemek çok farklı bir şey dostlar. Hayvan sonuçta amk diyebilirsiniz ama hayvanla samimiyet kurdukça onunda insan gibi olduğunu anlıyorsunuz. Mesala sokakta eskiden kedi görünce amk kedi işte deyip geçiyordum. Sonradan dikkat edince aslında her kedinin değişik olduğunu anlıyorsunuz. Bazen öyle maskaralık yapıyorlar ki sinirden kudursanız bile şerefsizlere kıyamıyorsunuz.
Kedi candır. Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.
Gerçi, ayırmayı sevmem ama, tek bir canlıya bakmana izin verilseydi; Kediyi mi Köpek'i mi tercih ederdin, hangisi seçer'din? alternatifin olmadığını varsayıyorum ya da -uz.
-0-
diğer konu ; @SaviorAngel kedilerin Annesinin de bir tane fotosunu ekler misin?
Kedilerin 3. sayfadaki fotoları hoşuma gitti, 4. sayfaya da ben ekleyeyim.
SaviorAngel bunu yazdıMaalesef sabah 1 yavruyu kaybettik. Sabah ölmüş. Zayıf olan yaşıyor, Normal olan nedensiz bir şekilde ölmüş :( @@,)
Merak eden ve varsa diğer müritlerimiz için, an itibariyle yavrularım;
bu üsttekini tuttum ben ya ^^D
Bu üstteki sari kedi ^^D` hapşırıyor mu yoksa burnunun sinüs'lerine hareket mi vermeye çalışıyor?
Bu Sarı-Beyaz kediyi de sevdim he. Çok oyunbâz görünüyor, bu kedi belâ, belâ ^^P`. 4. foto'da sanki kükremeye başlayacakmış gibi duruyor, ama flu çıkmış foto.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
İlk foto'daki sarı-siyah-beyaz renklerin hakim olduğu yavru kedi, yabanıl kedi gibi çıkmış. ^^D bi an elinden fırlayıp pençe atacakmış gibi. ^^ Sanki uzak doğudan esintiler taşıyor haspam(erkek çıkıyormuş ^^ erkek mi dişi mi?)
3 numaralı foto'daki Burnu,Patileri beyaz; kendisi siyah olan kedi de gayet güzel, canlı, sağlıklı görünüyor.
4 ve 5. fotolardaki Sarı renkli kedi(sarman(?)), biraz Uyanık gibi gibi. Çok ses yapıyor mu?
Ölen kedi var mi fotoğrafların içerisinde.
ya annesi?
İlk foto'daki sarı-siyah-beyaz renklerin hakim olduğu yavru kedi, yabanıl kedi gibi çıkmış. ^^D bi an elinden fırlayıp pençe atacakmış gibi. ^^ Sanki uzak doğudan esintiler taşıyor haspam(erkek çıkıyormuş ^^ erkek mi dişi mi?)
dişi o kedi
-
hipokondriyak bunu yazdı
dişi o kedi
Pekî, nasıl anladık dişi olduğunu ("genel" ifadesinin dışında)? Kafatasından mı, vücut duruşundan mı, omuzlardan mi , Gözlerden, burundan, ağızdan?
Ne bileyim, benim durduğum yerden bakınca, şu Yavru hallerinde hepsi Cinsiyetsiz gibi görünüyor.
Kısaca, nasıl tayin ettiniz cinsiyetlerini?
-0-
Tırnaklarını yerim ben o kedinin.
RitmFarbRacourci tarafından 03/May/19 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim sarmanda kendini köpek sanıyor. Kuyruk sürekli sallanmak zorunda.
-
mkyb bunu yazdı
Benim sarmanda kendini köpek sanıyor. Kuyruk sürekli sallanmak zorunda.
Bunlar karşılıklı Zeybek de oynar. ^^D