folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma

20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

5 sene önceki halimi görüyorum sende.

Hocam aklın varsa bir an önce askerliğini yap gel, ondan sonra yoluna bakarsın.

Okuyup, askerliği tecil ettiripte bir baltaya sap olamamakda var çünkü..

En azından askerlik derdin olmaz ilerde, evleneceksen evlenirsin çalışacaksan çalışırsın.

Dershaneye yollayacaktı bizimkiler beni, gitmedim bir an önce askerliğimi yapıp geldim. (En iyi askerliğin amına koyim bu arada)

Ömrümde yaptığım en doğru şey, zamanında askere gidip 15 ay hard sex vatan borcumu tamamlamak oldu diyebilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    master804
    master804's avatar
    Erkek

Ben de 3.seneye kalıp tekrar mı hazırlanayım diye stres yapıyorum. :D Şuan bi meslek olsun yapayım havasındayım ama hocam bence 1 sene daha kalmaya değer.Sonuçta hayatının geri kalanında o mesleği yapacaksın.

Sonra belki düşüncelerin asılmadığı yerlere gideriz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

CEO :askerlik tescil benim şuan 

master804 :aynen öyle bir meslek olsun diyorum ama üniversitesizde olmaz oda hayatın bir kısmı  olumlu tarafımı olumsuz tarafımıı bunu zaman göstericek

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

34 yaşındayım Bilgisayar Progrmciligini bitirdim bu sene. Okumakla yasin pek bir bağlantısı yok. Çalışırken de okuyabilirsin. Okumayı hayatın dışında bir şeymiş gibi düşünürsen yanilirsin. Oda hayatın bir parcasi. Okulu bir otobüs durağı gibi düşünme. Okumak otobüs giderken yapmış olduğun seylerdir. Bu şekilde bakarsan zaten sıkıntı olmaz.

Bilgi Güçtür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

PDR Gelmesi zor hocam durumunuza göre bir meslek şeçseniz daha çok motive olursunuz

bana kalırsa pc tamiri telefon tamiri kursları var oralardan başlamak sonrada dükkan teknik servis gibi şeyler açmak daha iyi olur

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Tıp okuyan bir kişiyi düşün veya hukuk. Önemli olan yaşın değil orada ne öğrenip ne öğrenmediğin. Eğer gerçekten seneye yapabileceğine inanıyorsan tekrar hazırlan ve Pdr oku.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

Benim arkadaşlarım da ya mezun oldu ya son sınıf. Okulum hala bitmedi (2temmuzda final). Her sene okula en erken ben başlıyorum en gec ben bitiriyorum.Eğer kalmaz isem önümüzdeki yıllarda 26 yaşında mezun olacağım. Kız arkadaşım da öyle ama bir yıl sonra. Onu bekle bir yıl para biriktir uzmanlık kazan derken yaş olur 30 şartlar uygun olursa anca çocuk sahibi olur çekirdek aile olarak hayatımı kurarım.

Bu zaman işi beni baya vuruyor yani. Napayım ben öleyim? :)

ben de sevgiden yanayım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Okul hayatım benimde biraz garip geçti.

Geçen sene Bilgisayar Programcılığı okumaya başladım. Bu sene DGS ile muhendisliğe geçiş yapmak istiyorum. Okumaktan vazgeçilmesi doğru değil. 

Yada şöyle diyeyim. Eğer ki elinde sana ait bir iş yoksa yani programlama, tasarım ne bilim bir şeyde iyi değilsen okumaktan başka çaren yok.

Yaşım 21. Birçok özel sektörde çalıştım. Şuanda da frelance olarak çalışıyorum ama gelecekte ailemi sorunsuz geçindirecek birşey olmadığını düşünerek okumaya devam. Ek iş olarak suanki yaptıklarımı yapıp belki belli bir maaşım oldu diye kafam rahatlar frelance işlerden normal maaşdan fazla kazandırır. Ama ben okumaktan vazgeçmemem gerektiğini düşünerek devam ettim. Biraz kendinle konuşup karar vermen gerek. 

kadirozdemir tarafından 17/Haz/15 11:06 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yaşı ve ileriki planlar :) yaşım 30 a gelio evli değilim bilg. prog. kazndığımda ben 25 yaşımdaydım askerden sonra girdim şimdi IT de çalışıom az zorlasam müh. giderdim ama yapamam yazık olmasın diye gitmedim :S

iyi güzel bir hayat yaşayayım diyosan para odaklı olucan iyi güzel ve bi o kadar eğlenceli diosan seviceğin mutlu olucan işi yapıcan Para gelir hocam ama yaşın geri gelmez amk!

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

yazan arkadaşlara çok teşekür ederim son kararım 1 sene daha hazırlanıcam 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
Toplam Hit: 6709 Toplam Mesaj: 58
ygs