folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma

20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Sana okuma diyemem ağır bir öneri olur ama yaş konusunu kafana takma ben de girdiğimde 21 yaşındaydım onda sorun olmaz..

Okuma dememin sebebi 3. sınıfa geldiğinde okumasaydım keşke diyecek olman.. Belki güzel bir ortama denk gelirsin güzel bir  4 senen geçer o ayrı.. 

Durumun varsa gir oku yaş konusunu sıkıntı etme..

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Yasa takma bence 21 yasında bı uniyi.bırakıp 22 yasnda baska.bir uniye sıfırdan baslayan biri olaraktan soyluyorum bende ılk basta takardm senin gibi ama uniye basladıgmda gordumki hepsi benden buyuk adamlar 25-26 yasnda gırenler vardı hatta 30 yasnda yenı baslayan adamlar tanıdım.

Edit: pdr.giricem.demissin. psikoloji okuyorum bu konuda yardıma ıhtıyacn olursa soruların v.s. pm at.

Ayrıca uni. Okumassan ılerde pısman olursn dıye dusunuyorum. Bence yenıden hazırlan ve ıyı calıs 

balbazar tarafından 18/Haz/15 02:16 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Reberals bunu yazdı

Yasa takma bence 21 yasında bı uniyi.bırakıp 22 yasnda baska.bir uniye sıfırdan baslayan biri olaraktan soyluyorum bende ılk basta takardm senin gibi ama uniye basladıgmda gordumki hepsi benden buyuk adamlar 25-26 yasnda gırenler vardı hatta 30 yasnda yenı baslayan adamlar tanıdım.

Edit: pdr.giricem.demissin. psikoloji okuyorum bu konuda yardıma ıhtıyacn olursa soruların v.s. pm at.

Ayrıca uni. Okumassan ılerde pısman olursn dıye dusunuyorum. Bence yenıden hazırlan ve ıyı calıs 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    Reberals bunu yazdı

ohoo hocam youtubedaki odtülü abi tavsiye vermiş diye girdim olduğu gibi alıntı yapmışsın :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ya şu başlık anasayfadan düşsün artık :D

Bugün sıradan bir öğrenci 18 yaşında liseyi bitiriyor.

Ortalama bir öğrenci idealistse ilk sene tercih yapmayıp bir sene daha bekliyor ve 19 yaşında gitmiş oluyor.

Mezuna kalan bu arkadaş yine bi boklar yapamayabiliyor ben şuana kadar 5. Senesini deneyeni gördüm rekor o çocuk.

Her neyse 20 yaş dediğinizi görüyoruz işte pek bişey değilmiş hani ahım şahım bi büyüklük yok öyle olgunluk falan da yok hala çocuk çocuk tavırlar devam ediyor yani 20 oldum diye çok büyüğüm sanmayın (19um buarada)

Yani sonuç olarak yorumları bile okumuyorum inatla artık anasayfadan da düşsün 1 senelik fazladan kayıp hiçbirşey. Ki hazırlığı da geçersen yukarıdaki sıradan öğrenci tablosuna girmiş olursun.. 

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam aynı yaştayız. Kardeş olarak tavsiye vereyim okumamak gibi bir aptallık yapma. Mutlakadüşkte olsa birşeyler oku. Çünkü hiç yoktan iş bulmadaki faydasını geçtim sana birşeyler katıyor. Hani okumayanlara cahil demiyorum ama üniversite okumuş olmak insanın biraz daha kerizliğini alıyor diyebilirim. PDR okumak istiyormuşssun birde peşini bırakma. Ne olursa oku yaşın geç falanda değil üstelik. Ben 35 yaşında adam gördüm üniversitede, arkadaşım, okuyor hemde deligibi okuyor zamanında yapmamış ama şimdi ne varsa bunda var diyor. Yaşın gayet normal hiç dert etme. Zaten okumaya başladığın zaman bir sürü yeni arkadaş edineceksin, Yaş falan hiçproblem değil diğerleri bitirmiş başlamış hiç problem değil. Sen kendi hayatına dalıp gideceksin..

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

öneriler için teşekürler okumaya devam

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

18 yaşında girdim universiteye 22 yasinda bitirdim 3 senedir bos geziyorum zimdi 25 yaşındayım.  Sen bitirince ne olacak onu düşün.  Daha yasin cok buyuk  değil  emin ol.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

18 yaşında girdim universiteye 22 yasinda bitirdim 3 senedir bos geziyorum zimdi 25 yaşındayım.  Sen bitirince ne olacak onu düşün.  Daha yasin cok buyuk  değil  emin ol.

bende öyle olmakdan korkmuştum ilk sene

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Amacın olan bir bölüme gireceksen hazırlan hocam, amaçsızca okumuş olmak için gideceksen hiç hazırlanma gir bir yere çalışmaya başla.

Amacın varsa yaşın 35 de olsa önemli değil.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 6713 Toplam Mesaj: 58
ygs