20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma
-
Sana okuma diyemem ağır bir öneri olur ama yaş konusunu kafana takma ben de girdiğimde 21 yaşındaydım onda sorun olmaz..
Okuma dememin sebebi 3. sınıfa geldiğinde okumasaydım keşke diyecek olman.. Belki güzel bir ortama denk gelirsin güzel bir 4 senen geçer o ayrı..
Durumun varsa gir oku yaş konusunu sıkıntı etme..
-
Yasa takma bence 21 yasında bı uniyi.bırakıp 22 yasnda baska.bir uniye sıfırdan baslayan biri olaraktan soyluyorum bende ılk basta takardm senin gibi ama uniye basladıgmda gordumki hepsi benden buyuk adamlar 25-26 yasnda gırenler vardı hatta 30 yasnda yenı baslayan adamlar tanıdım.
Edit: pdr.giricem.demissin. psikoloji okuyorum bu konuda yardıma ıhtıyacn olursa soruların v.s. pm at.
Ayrıca uni. Okumassan ılerde pısman olursn dıye dusunuyorum. Bence yenıden hazırlan ve ıyı calıs
balbazar tarafından 18/Haz/15 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Reberals bunu yazdı
Yasa takma bence 21 yasında bı uniyi.bırakıp 22 yasnda baska.bir uniye sıfırdan baslayan biri olaraktan soyluyorum bende ılk basta takardm senin gibi ama uniye basladıgmda gordumki hepsi benden buyuk adamlar 25-26 yasnda gırenler vardı hatta 30 yasnda yenı baslayan adamlar tanıdım.
Edit: pdr.giricem.demissin. psikoloji okuyorum bu konuda yardıma ıhtıyacn olursa soruların v.s. pm at.
Ayrıca uni. Okumassan ılerde pısman olursn dıye dusunuyorum. Bence yenıden hazırlan ve ıyı calıs
-
ZoRKaYa bunu yazdıReberals bunu yazdı
ohoo hocam youtubedaki odtülü abi tavsiye vermiş diye girdim olduğu gibi alıntı yapmışsın :D
-
Ya şu başlık anasayfadan düşsün artık :D
Bugün sıradan bir öğrenci 18 yaşında liseyi bitiriyor.
Ortalama bir öğrenci idealistse ilk sene tercih yapmayıp bir sene daha bekliyor ve 19 yaşında gitmiş oluyor.
Mezuna kalan bu arkadaş yine bi boklar yapamayabiliyor ben şuana kadar 5. Senesini deneyeni gördüm rekor o çocuk.
Her neyse 20 yaş dediğinizi görüyoruz işte pek bişey değilmiş hani ahım şahım bi büyüklük yok öyle olgunluk falan da yok hala çocuk çocuk tavırlar devam ediyor yani 20 oldum diye çok büyüğüm sanmayın (19um buarada)
Yani sonuç olarak yorumları bile okumuyorum inatla artık anasayfadan da düşsün 1 senelik fazladan kayıp hiçbirşey. Ki hazırlığı da geçersen yukarıdaki sıradan öğrenci tablosuna girmiş olursun..
-
Hocam aynı yaştayız. Kardeş olarak tavsiye vereyim okumamak gibi bir aptallık yapma. Mutlakadüşkte olsa birşeyler oku. Çünkü hiç yoktan iş bulmadaki faydasını geçtim sana birşeyler katıyor. Hani okumayanlara cahil demiyorum ama üniversite okumuş olmak insanın biraz daha kerizliğini alıyor diyebilirim. PDR okumak istiyormuşssun birde peşini bırakma. Ne olursa oku yaşın geç falanda değil üstelik. Ben 35 yaşında adam gördüm üniversitede, arkadaşım, okuyor hemde deligibi okuyor zamanında yapmamış ama şimdi ne varsa bunda var diyor. Yaşın gayet normal hiç dert etme. Zaten okumaya başladığın zaman bir sürü yeni arkadaş edineceksin, Yaş falan hiçproblem değil diğerleri bitirmiş başlamış hiç problem değil. Sen kendi hayatına dalıp gideceksin..
-
öneriler için teşekürler okumaya devam
-
18 yaşında girdim universiteye 22 yasinda bitirdim 3 senedir bos geziyorum zimdi 25 yaşındayım. Sen bitirince ne olacak onu düşün. Daha yasin cok buyuk değil emin ol.
-
livane bunu yazdı
18 yaşında girdim universiteye 22 yasinda bitirdim 3 senedir bos geziyorum zimdi 25 yaşındayım. Sen bitirince ne olacak onu düşün. Daha yasin cok buyuk değil emin ol.
bende öyle olmakdan korkmuştum ilk sene
-
Amacın olan bir bölüme gireceksen hazırlan hocam, amaçsızca okumuş olmak için gideceksen hiç hazırlanma gir bir yere çalışmaya başla.
Amacın varsa yaşın 35 de olsa önemli değil.